Acceptarea cardurilor in locatie - Sodexo Romania

Acceptarea cardurilor in locatie

Trebuie sa trimiti la adresa comerciant.ro@sodexo.com o poza cu un bon de plata emis de fiecare dintre POS-urile existente in locatiile tale, pentru a fi incluse in sistemele Sodexo.

Trebuie sa trimiti la adresa comerciant.ro@sodexo.com o poza cu un bon de plata emis noul POS pentru a fi inclus in sistemele Sodexo.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca plata se incearca cu un card Sodexo.
Daca prima conditie este indeplinita, trebuie verificat MID-ul POS-ul bancar cu un reprezentant Sodexo pentru a primi confirmarea ca acelasi MID este inregistrat si in sistemul Sodexo.
Este important ca ori de cate ori schimbi banca cu care lucreazi, POS-ul bancar sau alte modificari legate de acesta, sa informezi reprezentantul Sodexo pentru a calibra aceste informatii.
Poti comunica aceste modificari si prin email, la adresa Comerciant.Ro@sodexo.com. Trebuie sa atasezi chitanta emisa de respectivul POS, iar un agent va prelua cererea ta.

Autocolantele Sodexo se pot comanda gratuit din platforma Interaktiv, accesand rubrica „Solicita Autocolante”. Costurile de printare si livrare sunt acoperite de Sodexo.

Tranzactiile efectuate cu cardul sodexo pot fi identificate dupa codul BIN 527176 ce apare pe extrasul de cont.