Acceptarea cardurilor in locatie

In sectiunea de Profil, in contul tau de pe site-ul www.sodexoonline.ro, poti adauga noi puncte de lucru si asocia datele POS-urilor tale. In aproximativ 24 de ore tranzactiile vor fi functionale, daca ne oferi toate informatiile necesare. Poti de asemenea sa trimiti la adresa comerciant.ro@sodexo.com o poza cu un bon de plata emis de fiecare dintre POS-urile existente in locatiile tale, pentru a fi incluse in sistemele Sodexo. Daca nu ai un contract incheiat pentru acel produs de card Sodexo, acceseaza link-ul urmator pentru a ne solicita o oferta: accesezi www.sodexo.ro -> Meniu -> Pentru comercianti -> Vreau sa devin afiliat -> Semneaza online -> si Introduci toate datele solicitate.

In sectiunea de Profil, in contul tau de pe site-ul www.sodexoonline.ro, poti adauga noi puncte de lucru si asocia datele POS-urilor tale. In aproximativ 24 de ore tranzactiile vor fi functionale, daca ne oferi toate informatiile necesare. Poti de asemenea sa trimiti la adresa comerciant.ro@sodexo.com o poza cu un bon de plata emis noul POS pentru a fi inclus in sistemele Sodexo.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca plata se incearca cu un card Sodexo, si ai contract incheiat pentru acel produs de card. Daca prima conditie este indeplinita, trebuie verificat MID-ul POS-ul bancar cu un reprezentant Sodexo pentru a primi confirmarea ca acelasi MID este inregistrat si in sistemul Sodexo. Este important ca ori de cate ori schimbi banca cu care lucrezi, POS-ul bancar sau alte modificari legate de acesta, sa accesezi contul tau de pe site-ul www.sodexoonline.ro, si sa schimbi datele in sectiunea Profil. Poti comunica aceste modificari si prin email, la adresa comerciant.ro@sodexo.com. Trebuie sa atasezi chitanta emisa de respectivul POS, iar un agent va prelua cererea ta.

Autocolantele Sodexo se pot comanda gratuit din platforma Interaktiv, accesand rubrica „Solicita Autocolante”. Costurile de printare si livrare sunt acoperite de Sodexo.

Tranzactiile efectuate cu cardul Sodexo pot fi identificate dupa codul BIN 527176 ce apare pe extrasul de cont.