Campania Naţională de Primăvară Mastercard, un motiv în plus pentru a alege cardurile de beneficii extrasalariale de la Sodexo Benefits and Rewards Services Romania (BRS)

Pasiunea pentru momentele simple ne aduce împreună. Fie că este vorba despre hobby-uri precum mersul pe bicicleta, dansul, jocuri sportive, călătoriile, pictura, fotografia, filmele, teatrul, actoria, gătitul, sau doar petrecerea timpului liber împreună cu prietenii şi ieşirile în oraş, acestea oferă destindere şi relaxare. Astfel de activităţi te ajută să te înconjori de oameni ce îţi împărtăşesc pasiunea, să socializezi, să îţi lărgeşti orizontul de cunoaştere.

Şi să ai parte de experienţe inedite şi plăcute. Toate acestea contribuie la reducerea stresului si inducerea unei stări de bine. Ceea ce se reflectă şi în plan profesional, ducând la creşterea performanţei.

Ocazii de bucurie şi relaxare oferă în aceasta primăvară şi campania Mastercard, prin şansa de a intra ȋn cursa pentru tragerea la sorţi ce poate aduce experienţe de neuitat la cele mai importante evenimente sportive ale anului: finala UEFA Champions League de la Istanbul, turneul Roland Garros sau Campionatul de e-gaming League of Legends.

Se vor putea bucura de şansa de a vedea competiţia preferata live, de pe arenă, atât angajaţii care folosesc deja cardurile Sodexo, cât şi cei noi, care vor primi în perioada aceasta carduri.

Prin plata cu oricare dintre beneficiile extrasalariale de la Sodexo - cardul de masă, cu servicii de telemedicină sau de wellbeing, cardul cadou, cultural, de vacanţă – în perioada 01 martie – 14 aprilie 2023, angajaţii tăi sunt incluşi automat în campania Mastercard ‘Sportul ne aduce împreună’. Tranzacţionând cu cardurile Sodexo, în perioada menționată mai sus, angajații tăi au șansa să câștige premii atrăgătoare din lumea sportului: experiențe complete şi invitaţii VIP la cele mai mari evenimente sportive ale anului:

  • O experiență la finala Champions League Instanbul 2023 pentru 2 persoane
  • O experiență la Roland-Garros 2023 pentru 2 persoane
  • O experiență la League of Legends 2023 pentru 2 persoane
  • 3 seturi de câte 2 bilete la categoria VIP pentru 2 persoane la Bucharest Gaming Week, şi suma de 2.500 de lei, echivalentul a 500 de euro
  • 3 seturi de câte 2 bilete la categoria VIP pentru 2 persoane la Sports Festival Cluj-Napoca, şi suma de 2.500 de lei, echivalentul a 500 de euro

Cu cat mai multe tranzacţii, cu atât mai multe şanse!

Campania este valabilă în perioada 01.03.2023 - 14.04.2023, pe teritoriul României. Valoarea comercială a premiilor este de  192.580 RON. Pentru mai multe detalii și lista emitenților participanti în campanie consultă Regulamentul campaniei disponibil cu titlu gratuit aici sau la Infoline 021 207 00 14 (număr cu tarif normal în rețelele de telefonie Vodafone, Orange, Telekom și Digi).

În cazul în care nu eşti de acord cu înscrierea automată în campanie, te rugăm să ne scrii la: info.ro@sodexo.com.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.