Cu cardul Gusto Pass economisești timp - Sodexo Romania
gusto pass

Cu cardul Gusto Pass economisești timp

Atunci când iei în calcul acordarea beneficiilor extra-salariale, te gândești la o soluție care să bifeze câteva aspecte importante. În primul rând ai nevoie de un beneficiu care să aducă avantaje clare angajaților, în al doilea rând pachetul ales trebuie să fie convenabil și pentru companie, iar în al treilea rând modul de acordare și de utilizare trebuie să fie unul destul de simplu.

Cardul Gusto Pass, varianta electronică a tichetelor de masă, este o variantă care bifează toate cele trei aspecte. Află în continuare cum te ajută pe tine, ca angajator, dar și cum le ușurează viața membrilor echipei tale.

Ce avantaje are Gusto Pass pentru companie

Tichetele de masă sub formă electronică au devenit tot mai populare în rândul angajatorilor, mai ales datorită modului facil de acordare și administrare. Zilnic ai un număr mare de activități asupra cărora trebuie să te concentrezi, așa că de ce să nu faci astfel încât să îți simplifici procesele interne și, implicit, viața de la birou? Iată principalele beneficii ale cardului Gusto Pass:

Scapi de pașii necesari pentru distribuirea plicurilor cu tichete acordate angajaților

Tichetele pe suport tipărit necesită muncă suplimentară, fiind nevoie să treci lunar printr-un proces în mai mulți pași. Primești tichetele, îți anunți pe mail angajații, aceștia vin pe rând să le ridice personal și să semneze. Dacă un angajat nu este la muncă în ziua respectivă, tichetele acestuia trebuie păstrate pentru momentul în care revine la birou. Pierzi astfel timp, pentru că angrenezi atât angajații, cât și personalul de la HR sau administrativ într-un proces care poate fi ușor evitat cu ajutorul cardului de masă. Pe Gusto Pass banii intră automat, fără a mai fi necesar ca fiecare persoană să se deplaseze și să semneze pe o listă.

Administrezi beneficiile direct din platforma online

Din ce în ce mai multe activități pot fi realizate cu rapiditate pe internet, astfel încât să îți ușureze modul de a lucra. In calitate de client, Sodexo te ajuta sa iti eficientizezi timpul punandu-ti la dispozitie o platforma online unde poti plasa comenzile lunar, obtinand imediat si factura proforma, dupa plasarea comenzii. Altfel spus, ne indici lunar suma pe care doresti sa o acorzi fiecarui angajat, iar banii sunt încărcați pe carduri pentru fiecare persoană în funcție de zilele lucrate, fără ca tu să mai ai ceva de făcut. De asemenea, ai acces la vizualizarea sumelor virate în conturile angajaților tăi, poți administra utilizatorii și poți ține mult mai ușor evidența tuturor celor ce primesc beneficii.

Economisești bani și în același timp motivezi angajații

Cardul Gusto Pass reprezintă o modalitate excelentă de a oferi lunar un beneficiu angajaților tăi, având grijă totodată de bugetul companiei. Comparativ cu aceeași sumă acordată direct în bani, vei face economii de aproximativ 43% datorită facilităților fiscale de care beneficiază cardul de tichete de masă. În același timp, echipa ta va simți că ești un angajator căruia îi pasă de oamenii din companie, ceea ce înseamnă că vei avea angajați mai fericiți, motivați și loiali.

Ce avantaje are Gusto Pass pentru angajați

Cardul Gusto Pass este o soluție excelentă pentru cei care îl primesc, avantajele acestuia față de tichete tipărite fiind multiple:

  • Cardul poate fi folosit foarte ușor, plata putând fi realizată inclusiv contactless
  • Cu ajutorul cardului se poate achita orice sumă, nemaifiind necesar să te încadrezi în valoarea tichetului
  • Angajații au acces oricând la soldul cardului, de pe telefon sau calculator
  • Cardul Gusto Pass se poate utiliza nu doar în magazine, pentru achiziționarea produselor alimentare, ci și în restaurante și fast food-uri
  • În platforma online Sodexo se pot vizualiza cheltuielile, astfel încât angajatul să aibă posibilitatea de a-și monitoriza lunar banii folosiți pentru produse alimentare
  • Aplicația mobilă permite blocarea cardului Gusto Pass, în cazul în care acesta este pierdut
  • În aplicație se poate vizualiza lista partenerilor care colaborează cu Sodexo și acceptă plata cu beneficii
New call-to-action

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.