Foloseste cardurile Sodexo prin aplicatia Apple Pay. Rapid si simplu.
apple pay, sodexo

Sodexo aduce aplicația Apple Pay pentru utilizatorii de dispozitive Apple

Începând din data de 4 decembrie 2019, clienții Sodexo care utilizează terminale Apple au la dispoziție aplicația Apple Pay, prin care plățile mobile devin mai simple și mai sigure. Folosind cardurile Sodexo - Gusto, Turist, Cultură, și Cadou, clienții Sodexo pot plăti acum rapid și comod, direct cu dispozitivul Apple. Prin aceasta aplicație, Sodexo oferă clienților săi posesori de dispozitive Apple posibilitatea de a plăti mai simplu, sigur și rapid, fără a mai folosi cardul fizic. De acum, utilizatorii beneficiilor Sodexo pot plăti direct, folosind dispozitivele Apple – smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri, pe care au aplicația Apple Pay. Cardurile Sodexo - Gusto, Turist, Cultură și Cadou se introduc în portofelul electronic prin scanare. Aplicația integrează toate cardurile Sodexo și permite plățile cu acestea în toată rețeaua de magazine afiliate care acceptă plățile cu cardul.
„Misiunea Sodexo este de a îmbunătăți în permanență calitatea vieții consumatorilor prin îmbunătățirea calității serviciilor noastre. Ne bucurăm să oferim tuturor clienților noștri accesul la sisteme de plată rapide, sigure și eficiente, îmbogățind portofoliul de servicii cu aplicația Apple Pay. Demonstrăm astfel încă o dată deschiderea companiei noastre către inovație și digitalizare și venim în întâmpinarea dorinței consumatorilor de a avea instrumente de plată din ce în ce mai performante”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.
Apple Pay este o tehnologie inovatoare de plată contactless, prin care cardurile sunt stocate direct în dispozitivele mobile iar plata se face prin intermediul acestora. Sistemul de plată oferit de Apple Pay este securizat cu Face ID, Touch ID sau codul de deblocare al telefonului. In aplicația Aple Pay, utilizatorii au acces în timp real atât la informațiile despre card, la soldul contului și la promoțiile dedicate, precum și la rețeaua de locații afiliate. Plățile contactless se bucură de o mare popularitate în rândul consumatorilor români, deoarece le permite sa efectueze tranzacțiile într-un mod sigur și confortabil. Utilizatorii Sodexo au access la cea mai mare și mai diversificata rețea de magazine partenere, de peste 30.000 de locații în toată țara. Pentru mai multe detalii, puteți accesa: sodexo.ro/applepay/

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.