Unde poti plati cu vouchere sau carduri Sodexo

Ce și de unde poți cumpăra cu tichetele de masă, voucherele de vacanță și alte carduri Sodexo

Cardurile și tichetele de masă sunt cele mai populare beneficii extra salariale care se acordă angajaților în România. Ce poți cumpăra cu cardul de bonuri de masă? Acesta este folosit pentru plata meselor la restaurant și a alimentelor, dar nu sunt singurele beneficii extra salariale pe care le pot primi angajații de la firmele pentru care lucrează.

Angajatorii au început să acorde mai multă atenție și altor beneficii extra salariale prevăzute de lege, precum cardurile de vacanță, cardul cadou sau cardul cultural. În acest articol, urmează să-ți povestim care sunt principalele bunuri și servicii care pot fi plătite cu cardurile Sodexo, dar și cum poți găsi cele mai apropiate magazine partenere Sodexo.

 

Îți alegi prânzul de unde vrei cu cardul de masă Gusto Pass

Deși tichetele de masă pot fi pe suport de hârtie sau pe suport electronic, majoritatea angajatorilor aleg cea din urmă opțiune, cardurile electronice fiind mult mai simplu de utilizat. Cardul de masă poate fi folosit pentru plata meselor în restaurante, în cantine dar și zonele de luat masa în centrele comerciale. De asemenea, cu Gusto Pass poți achita cumpărăturile de produse alimentare atât în hipermarketuri, cât și în magazinele de la colțul blocului. Majoritatea restaurantelor partenere acceptă și plata online cu cardul de masă Gusto Pass, deci poți să îți iei prânzul cu livrare, oriunde te afli. De asemenea, lista partenerilor noștri include, printre altele, și cafenele sau cofetării, rețele fast-food și firme de catering.

Cardul Cadou Pass oferă cadoul care poate fi orice alegi

De Crăciun, Paște, 8 martie sau de Ziua Copilului, ziua de naștere, cardul Cadou Pass este soluția ideală atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Primii vor avea ocazia să-și aleagă singuri cadoul, în funcție de preferințe sau de nevoi, în timp ce angajatorul scapă de grija alegerii unui cadou potrivit, obținând și câteva avantaje fiscale care aduc economii importante la buget. Cardul Cadou oferă angajatului posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de bunuri, de la electrocasnice, telefoane și accesorii, până la flori, mobilă, haine, cosmetice și chiar jucării pentru cei mici.

(Re)descoperi România cu voucherele de vacanță Turist Pass

Un alt beneficiu extra salarial deja destul de popular printre români este cardul de vacanță sau voucherele de vacanță Turist Pass. Acestea pot fi utilizate pentru plata serviciilor în hoteluri, moteluri sau pensiuni. De asemenea, se poate plăti și la restaurantele acestora cu cardurile și voucherele de vacanță. Agențiile de turism nu sunt singurele care acceptă plata sejururilor cu cardul sau tichetele de vacanță.

Descoperă cele mai frumoase destinatii de familie din Romania, în care să îți petreci vacanța de iarnă.

Unde pot fi folosite cardurile Sodexo

Tichetele, voucherele și cardurile Sodexo pot fi folosite în locațiile celor peste 67.000 de parteneri Sodexo. Poți verifica online, pe site-ul nostru sau direct pe smartphone, cu aplicația mobilă MySodexo, care sunt cele mai apropiate magazine și unități comerciale care acceptă plata cu cardurile și tichetele Sodexo.

Află magazinele partenere Sodexo din aplicația MySodexo

Harta interactiva din aplicația mobilă MySodexo este cel mai simplu și rapid mod să afli unde pot fi folosite toate cardurile și tichetele Sodexo. Aceasta este disponibilă pentru telefoanele Android sau iOS și poate fi descarcată în câteva secunde de pe Google Play sau din App Store.

Odata ce ai instalat-o pe telefon și te-ai autentificat în contul tău Sodexo (sau l-ai creat, în caz că nu ai un cont deja), trebuie să îi acorzi permisiunea să folosească locația ta. Așa vei vedea, fără să cauți, magazinele în care poți plăti cu cardul Sodexo. Dacă ești în căutare de ceva anume, poți să scrii direct denumirea unității comerciale în bara de căutare și ți se vor afișa informații despre tipul de card acceptat în magazinul respectiv și alte detalii importante. Cu ajutorul câmpului de căutari, poți să găsești, de exemplu, benzinăriile care acceptă vouchere sau carduri Sodexo.

Verifică accesând portalul online MySodexo

Poți să cauți și să verifici locurile unde poți să plătești cu tichetele și cardurile Sodexo direct pe site-ul nostru. Acest portal funcționează pe același principiu ca și harta din aplicația MySodexo. Vei putea selecta cardul cu care vrei să platești și în funcție de acesta să ți se afișeze locațiile pe hartă sau să verifici direct din bara de căutare. Printre altele, portalul MySodexo îți oferă posibilitatea să te autentifici și să ai acces la informații legate de cardul sau cardurile tale.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.