Afla unde pot folosi angajatii tai cardul Cadou Sodexo
cardul cadou sodexo

Unde pot folosi angajatii tai cardul Cadou Sodexo

De multe ori si mai ales in ultimii ani, recompensa financiara nu mai este suficienta pentru a determina un salariat sa isi foloseasca potentialul maxim in folosul organizatiei. De aceea, avand in vedere ca nevoile fiecaruia dintre noi s-au schimbat semnificativ de-a lungul timpului, modurile in care angajatii pot fi astazi rasplatiti sunt diverse si foarte accesibile.

De ce sa oferi angajatilor un card Cadou

Beneficiile extrasalariale reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de a motiva angajatii, de a consolida relatia lor cu organizatia din care fac parte si de a-ti manifesta aprecierea fata de implicarea lor zilnica la locul de munca. Aceste beneficii se pot acorda sub diverse forme, dar una dintre cele mai apreciate de catre angajati este reprezentata de cardul Cadou. Pentru a putea oferi acest beneficiu celor din organizatia ta, trebuie, in primul rand, sa inchei o colaborare cu o unitate emitenta de carduri.

Poti oferi angajatilor cardul Cadou cu ocazia sarbatorilor importante din timpul anului - cum ar fi de Paste sau de Craciun - sau cu prilejul unor anumite zile semnificative la nivel national sau international. De exemplu, iti poti bucura angajatele cu un astfel de card pe 8 martie sau il poti acorda pe 1 iunie, angajatilor care au copii. Este alegerea ta cand doresti sa oferi cardul Cadou angajatilor, deoarece, indiferent de momentul in care o vei face, acesta va fi o supriza placuta pentru ei.

Oferirea de carduri Cadou angajatilor prezinta avantaje atat pentru tine, ca antreprenor, cat si pentru cei care vor beneficia de ele.

Din punctul de vedere al organizatiei, cele mai importante avantaje sunt cele fiscale: oferirea cardului Cadou face exceptie de la plata taxelor sociale si obligatorii, in limitele stabilite de Codul Fiscal, dar si de la plata impozitului pe venit, in valoare de 10%, in cazul in care valoarea acestuia este de cel mult 150 de lei pentru un angajat sau pentru un copil al acestuia si cu o anumita ocazie.

Pentru angajati, avantajele includ utilizarea extrem de simpla, datorita tehnologiei contactless, posibilitatea de a folosi suma disponibila dupa bunul plac si, mai ales, accesul la o varietate de servicii si produse pe care le pot achizitiona cu acest card.

Cardul Cadou Sodexo poate fi utilizat intr-o retea extinsa de locatii din intreaga tara, din diverse domenii.

Magazine de incaltaminte si imbracaminte

Pentru multi, shoppingul reprezinta o activitate relaxanta si placuta. Mai mult decat atat, nevoia de a avea diverse articole vestimentare este reala si poate fi satisfacuta cu ajutorul cardului Cadou. Acesta poate fi utilizat in foarte multe locatii din intreaga tara, inclusiv in Mall Baneasa, angajatii tai avand libertatea de a-si alege locul de unde sa isi cumpere articolele dorite: Armani Jeans, Bigotti, Cropp, Pimkie, Max Mara, Parfois, Reserved, Ecco, Sinsay, C&A.

Magazine cu jucarii

Cardul Cadou poate fi utilizat si pentru a face, din cand in cand, mici bucurii celor mici. Acesta poate fi folosit in magazinele Noriel si Maxi Toys, unde angajatii tai vor gasi o gama larga de jucarii din care le vor putea alege pe cele potrivite pentru copiii. Indiferent ca acestia cauta un cadou pentru ziua de 1 iunie, pentru aniversare sau fara un motiv anume, cardul Cadou le va fi cu siguranta de folos si cu astfel de prilejuri.

Bijuterii

Cardul Cadou are rolul de a facilita accesul angajatilor la lucrurile pe care si le doresc, indiferent ca este vorba despre cele de care au nevoie sau, pur si simplu, de cele care le ofera placere. In aceasta categorie intra si accesoriile, iar cardul Cadou poate fi utilizat si in bijuteriile Swarovski, Sevda si Freywille. Indiferent ca angajatul sau angajata foloseste cardul pentru a-si cumpara un produs pentru sine sau pentru a-l oferi in dar cuiva drag, cu siguranta va fi incantat ca ii oferi acest beneficiu. Astfel, utilizarea cardului Cadou reprezinta si un mod prin care angajatii isi pot organiza mai bine cheltuielile periodice.

Magazine cu obiecte de mobilier si decoratiuni interioare

Angajatii tai se pot folosi de cardul Cadou Sodexo si pentru a face achizitii din magazine cu obiecte de mobilier si decoratiuni interioare, cum ar fi Jysk. Beneficiarii cardului vor putea cumpara de aici obiecte necesare pentru intreaga locuinta, dar si pentru gradina sau birou, astfel ca vor putea folosi cardul Cadou pentru o redecorare interioara sau pentru a-si crea confortul de care au nevoie in locuinta lor.

Magazine de electronice si electrocasnice

Cu cardul Cadou Sodexo, salariatii tai pot face cumparaturi si in Altex, pentru a-si achizitiona diverse obiecte electronice si electrocasnice, in functie de nevoi. Chiar daca este vorba despre obiecte utile in bucatarie sau despre cele pentru confortul din celelalte camere, cardul Cadou ofera angajatilor posibilitatea de a-si achizitiona aparate moderne, dintr-o gama diversa de produse, fara a le afecta bugetul.

Este important sa le comunici angajatilor tai modul in care pot utiliza acest beneficiu extrasalarial pe care il oferi sub forma cardului Cadou si sa le explici toate avantajele de care se pot bucura. Printre acestea, nu uita sa mentionezi ca vor putea folosi cardul in numeroase locatii din industrii diverse si sa le oferi si cateva exemple concrete din cele mentionate.

Indiferent ca alegi sa il daruiesti cu ocazia sarbatorilor importante din an sau cu alte prilejuri, Cardul Cadou Sodexo este un element care contribuie la solidificarea relatiei dintre tine, ca reprezentant al organizatiei, si angajati.

Vreau Detalii despre Cardul Cadou

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.