Cum poate Calitatea Vietii sa creasca performanta IMM-urilor?

Cum poate Calitatea Vietii sa creasca performanta?

Ofera un spatiu de lucru functional si placut, recompenseaza performanta prin tichete cadou, organizeaza petreceri corporate! Stimularea Calitatii Vietii angajatilor este adesea vazuta ca o strategie reusita de Resurse Umane pentru companii. Dar ce se intampla cu intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), care de multe ori ajung in rolul lui David impotriva lui Goliat din lumea corporatiilor, in fata concurentei din partea intreprinderilor mari? Pentru a intelege mai bine legatura dintre Calitatea Vietii si performanta IMM-urilor, mai mult de 4.800 de lideri de afaceri mici au fost intervievati in 7 tari (Brazilia, Chile, Franta, India, Mexic, Romania si Turcia). Sondajul prezinta o serie de directii de afaceri de care IMM-urile beneficiaza ca rezultat direct al investitiei in Calitatea Vietii. Pe masura ce sunt introduse mai multe masuri, liderii IMM-urilor observa imbunatatiri ale productivitatii angajatilor, usurinta de recrutare, cifra de afaceri si chiar si in reputatia lor.

Constatari principale: Cresterea masurilor de imbunatatire a Calitatii Vietii ofera un randament mai mare pentru IMM-uri!

Metodologie

Acest studiu a fost conceput pentru a evidentia corelatia dintre Calitatea Vietii si performantele IMM-urilor. Acesta a fost realizat de Sodexo Benefits and Rewards Services impreuna cu TNS Sofres in sapte tari: Brazilia, Chile, Franta, India, Mexic, Romania si Turcia. Acest sondaj initial a fost efectuat in a doua jumatate a anului 2015, prin interviuri telefonice cu 4,805 de sefi de intreprinderi care angajeaza intre 10 si 100 de persoane. Click me
Browser-ul tau este vechi.

Actualizeaza-ti browser-ul pentru a putea vedea aceasta pagina corespunzator. Actualizeaza browserul acum.

×