Sodexo la conferinta Perspective Economice ale Romaniei

Care este contextul economic, actual si viitor, in tara noastra? Care sunt tendintele pe piata muncii?

Conferinta „Perspective Economice ale Romaniei”, organizata anual de catre Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania, isi propune surprinderea tendintelor la nivel sectorial, regional si macroeconomic, dar si a moralului companiilor in ceea ce priveste contextul economic actual si viitor sau trendurile de pe piata muncii din Romania.

 

La evenimentul organizat de CCIFER participa si Sodexo, prin interventii in cadrul discutiilor pe tema „Evolutia mediului de afaceri: Asteptari si perspective”.

 

Evenimentul are loc in data de 27 noiembrie, incepand cu ora 17:30la sala Media a Teatrului National si cuprinde discutii despre Actualitatile si tendintele macroeconomice in Romania, precum si despre Evolutia mediului de afaceri.

 

Puteti afla mai multe despre eveniment si participarea Sodexo aici.

 

 

Surse:

http://www.ccifer.ro/ro/actualitati-media/agenda/vue-detail/d/conferinta-perspective-economice-ale-romaniei-4/

 

Noile tichete de masa pentru 2019: ce trebuie sa stii daca esti afiliat

Blog Sodexo

01.11.2018

Noile tichete de masa pentru 2019: ce trebuie sa stii daca esti afiliat

Tichetele de masa sunt un beneficiu pe care salariatii il pot primi de la angajator si care ii ajuta sa cumpere produse alimentare de la unitatile de alimentatie publica care au contract cu unitatea emitenta.   De la 1 ianuarie 2019 va intra in vigoare noua lege a tichetelor, Legea nr. 165/2018, care o va inlocui pe cea veche, Legea nr. 142/1998. Noul act normativ pastreaza toate principiile de functionare…
Browser-ul tau este vechi.

Actualizeaza-ti browser-ul pentru a putea vedea aceasta pagina corespunzator. Actualizeaza browserul acum.

×