Sodexo la conferinta Perspective Economice ale Romaniei

Care este contextul economic, actual si viitor, in tara noastra? Care sunt tendintele pe piata muncii?

Conferinta „Perspective Economice ale Romaniei”, organizata anual de catre Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania, isi propune surprinderea tendintelor la nivel sectorial, regional si macroeconomic, dar si a moralului companiilor in ceea ce priveste contextul economic actual si viitor sau trendurile de pe piata muncii din Romania.

 

La evenimentul organizat de CCIFER participa si Sodexo, prin interventii in cadrul discutiilor pe tema „Evolutia mediului de afaceri: Asteptari si perspective”.

 

Evenimentul are loc in data de 27 noiembrie, incepand cu ora 17:30la sala Media a Teatrului National si cuprinde discutii despre Actualitatile si tendintele macroeconomice in Romania, precum si despre Evolutia mediului de afaceri.

 

Puteti afla mai multe despre eveniment si participarea Sodexo aici.

 

 

Surse:

http://www.ccifer.ro/ro/actualitati-media/agenda/vue-detail/d/conferinta-perspective-economice-ale-romaniei-4/

 

Cum ar trebui companiile sa implementeze o politica a calatoriilor?

Blog Sodexo

10.08.2018

Cum ar trebui companiile sa implementeze o politica a calatoriilor?

Este arhicunoscut faptul ca politicile de calatorie salveaza sume importante din buget, dar ce-ar fi daca aceste tipuri de politici ar putea face mai mult decat sa imbunatateasca profitul? Ce s-ar intampla daca ar putea crea o experienta mai buna a angajatilor si ar imbunatati calitatea vietii acestora? Pentru persoanele care au fost vreodata intr-o calatorie de afaceri, dificultatea rezervarii transporturilor si a hotelurilor este deja familiara. Iar din perspectiva…
Browser-ul tau este vechi.

Actualizeaza-ti browser-ul pentru a putea vedea aceasta pagina corespunzator. Actualizeaza browserul acum.

×