7card, beneficii in miscare

Tu le oferi angajatilor tai un abonament 7card si le arati ca sustii un stil de viata sanatos pentru echipa ta, ei primesc acces la cel mai mare loc de joaca din Romania!

Cere oferta personalizata Vezi reteaua

7card este…

Un beneficiu extra-salarial pe care companiile il pot oferi angajatilor lor, ca o sustinere concreta din partea angajatorului pentru un stil de viata sanatos. 7card contribuie la atragerea, retentia si motivarea angajatilor si a fost gandit special pentru companii, nefiind disponibil ca produs de retail.

Peste 2000

Companii ofera deja 7card

Cere oferta acum

Peste 40

Activitati sportive diferite

Peste 50

Orase din toata tara

Avantaje pentru compania ta

 • UN ANGAJATOR MAI ATRACTIV

  Pe o piata a muncii competitiva, e important sa le oferi angajatilor un pachet complet de beneficii. 7card este unul din cele mai dorite beneficii extra-salariale, peste 2000 de companii din Romania ofera deja acest beneficiu angajatilor lor.

 • ACCES LA ACELASI SERVICIU, PENTRU TOATA LUMEA

  Oamenii vin si stau mai mult in companiile care se gandesc la nevoile lor si sustin un stil de viata sanatos. Cu 7card le poti oferi angajatilor tai acelasi beneficiu extra-salarial, indiferent daca acestia lucreaza in Bucuresti sau in alte orase din tara.

 • USOR DE IMPLEMENTAT IN COMPANIE

  7card este o solutie rapida si usor de implementat in orice companie, indiferent de numarul de angajati si fara sa implice resurse interne sau procese suplimentare

 • CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA

  7card are cel mai bun pret de pe piata, iar in functie de contributia companiei la costul unui abonament aducem reduceri suplimentare progresive care diminueaza si mai mult pretul platit de catre fiecare abonat.

 • UN SERVICIU USOR DE GESTIONAT

  7card pune la dispozitia companiilor o platforma de administrare online, un manager de cont dedicat, precum si servicii de asistenta pentru abonati. Ambitia noastră este ca niciun client sa nu consume in lucrul cu noi mai mult de 30 de minute lunar.

 • O ECHIPĂ PRIETENOASA SI IMPLICATA

  Suntem o echipa prietenoasa si atenta la nevoile clientilor nostri: organizam periodic evenimente de networking pentru reprezentantii clientilor nostri, avem invitatii la evenimentele organizate de partenerii nostri si comunicam frumos cu compania si oamenii tai: materialele noastre de comunicare sunt proaspete si variate si iti oferim tot suportul pentru a transmite cat mai bine mesajul 7card la tine in companie.

Cum obtii 7card pentru angajatii tai?

Pasul 1

Completezi formularul

Pasul 2

Te contacteaza un reprezentant Sodexo

Pasul 3

Alegi nivelul de contributie si ne spui numarul de abonati din compania ta

Pasul 4

Inchei contractul si te bucuri de 7card impreuna cu echipa ta

Avantajele companiei

Pasul 1

Completezi formularul

Avantajele companiei

Pasul 2

Te contacteaza un reprezentant Sodexo

Avantajele companiei

Pasul 3

Alegi nivelul de contributie si ne spui numarul de abonati din compania ta

Pasul 4

Inchei contractul si te bucuri de 7card impreuna cu echipa ta

Cand Fiecare Se Implica, Toata Lumea Castiga

Tu le oferi angajatilor tai un abonament 7card si sustii minim 25% din pretul abonamentului, noi aducem reduceri suplimentare progresive, iar colegii tai ajung astfel la cel mai redus pret posibil si se intorc la munca mai fericiti si mai relaxati.

Beneficii pentru angajati

 • UTILIZARE USOARA CU APLICATIA MOBILA 7card

  Angajatii companiei tale au acces la reteaua 7card cu aplicatia mobila 7card, disponibila in Google Play sau App Store: intra la sala generand un cod QR care se scaneaza la intrare, isi gasesc centrele de relax & sport sau activitatile care ii intereseaza direct in aplicatie, isi adauga insotitori sau isi activeaza / dezactiveaza abonamentul singuri.

 • CEA MAI MARE OFERTA DE RELAX & SPORT

  Reteaua 7card include peste 700 centre de relax & sport in 55 de orase, care ofera zeci de activitati diferite, de la gym, fitness, piscina pana la escalada, dansuri, squash si multe altele. In plus, cu 7card utilizatorii beneficiaza de reducerile oferite de partenerii 7card.

 • POT OFERI 7card ALTOR INSOTITORI

  Cu un abonament activ, un angajat poate sa ofere 7card si altor 2 insotitori sau membrilor familiei sale (un insotitor si doi copii).

 • PROMOTII SI OFERTE PERIODICE

  Abonatii 7card pot beneficia de weekenduri gratuite, reduceri la evenimentele organizate de partenerii nostri, dar si ateliere organizate pentru companii (ateliere de nutritie, de arte martiale, de imagine personala sau kineto).

Compania ta sustine un stil de viata sanatos?

Pentru angajati, 7card este o sustinere concreta din partea companiei pentru a-si imbunatati stilul de viata, ei avand acces zilnic la intreaga retea 7card: aproape 700 centre in 55 de orase, plus zeci de activităti diferite, de la gym, fitness, piscina pana la escalada, dansuri, squash si multe altele.

Reteaua 7card

 • CEA MAI MARE RETEA DE CENTRE DE RELAX & SPORT

  7card are cea mai mare retea nationala de centre de relax & sport: aproape 700 centre in 55 de orase, plus zeci de activitati diferite, de la gym, fitness, piscina pana la escalada, dansuri, squash si multe altele. Toate pot fi accesate cu aplicatia de mobil 7card, disponibila in Google Play sau App Store.

 • CAT DE DES SE POATE FOLOSI 7card?

  Abonatii 7card au acces zilnic la centrele din retea, in limita unei intrari pe zi.

 • UNDE POATE FI FOLOSIT 7CARD?

  Abonatii din Bucuresti pot merge la toate centrele partenere 7card din tara, iar cei din alte orase pot merge la toate centrele din tara, mai putin la cele din Bucuresti.

 • ABONAMENT UNIC, SUTE DE CENTRE DE RELAX & SPORT

  Cu 7card, angajatii tai au acces la toate activitatile oferite de centrele din retea. Pentru anumite activitati, unele centre solicita o co-plata care se achita la receptia centrului.

Unde poti folosi 7card?

Aproape de casa

Mergi la sala ta preferata

In delegatie

Poti folosi 7card si cand esti in delegatii

Langa birou

Mergi cu colegii direct dupa munca

In vacanta

Exploreaza alte centre din tara

Avantajele companiei

Aproape de casa

Mergi la sala ta preferata

Avantajele companiei

In delegatie

Poti folosi 7card si cand esti in delegatii

Avantajele companiei

Langa birou

Mergi cu colegii direct dupa munca

In vacanta

Exploreaza alte centre din tara

Cum se foloseste abonamentul 7card?

Dupa incheierea unui contract intre angajator si 7card, utilizatorii isi inregistreaza contul direct in aplicatia de mobil 7card, disponibila in Google Play sau App Store, si isi aleg perioada abonamentului, recurenta si metoda de plata.
Dupa inregistrare, vor primi un email cu datele de acces cu care se pot loga. In aplicatie gasesc centrele si activitatile care ii intereseaza, genereaza un QR code cu care pot intra la sala, isi activeaza/dezactiveaza abonamentul sau isi adauga insotitori.