Cumperi online cu Bringo și ai mai mult timp pentru tine

AVANTAJELE UTILIZĂRII CARDULUI DE MASĂ GUSTO

Experiență ușoară de înrolare a cardului în aplicație


Acces la hipermarketurile Carrefour, Cora și Penny


Comandă simplă și rapidă pentru oricine

Comandă ușor și rapid, prin Bringo, în 4 pași simpli


Alege supermarketul preferat și fă-ți cumpărăturile


Înrolează cardul tău Gusto


Plătește online comandă cu Gusto

Urmărește pașii din tutorialul video

Descarcă acum aplicația Bringo

Sau intră pe www.bringo.ro și fă prima comandă!

În perioada 14-20 decembrie 2022 ai livrare gratuită la orice comandă finalizată și plătită cu cardul de masă Gusto în aplicația Bringo.

Citește regulamentul campaniei aici

Întrebări frecvente la comanda prin Bringo

Este important să verifici următoarele condiții de eligibilitate: soldul de pe cardul Gusto, perioada de valabilitate a cardului, cardul să nu fie blocat. Dacă sunt îndeplinite condițiile menționate anterior și plata nu funcționează în continuare, te rugăm să contactezi echipa de suport Bringo printr-un mesaj la adresa contact@bringo.ro.

Conform legii, cardurile de masă pot fi folosite doar pentru achiziționarea de mâncare sau produse alimentare și nu este permisă achiziționarea de tutun sau băuturi alcoolice. De asemenea, cardul de masă nu poate fi folosit pentru a plăti taxa de livrare.
Suma pe care o poți introduce pentru a fi retrasă de pe cardul de masă trebuie să acopere doar valoarea produselor alimentare.

Selecția magazinelor la care se poate plăti cu cardul de masă Sodexo pe Bringo se face în funcție de existența unui contract de colaborare între respectivul magazin și Sodexo. La momentul de față, poți plăti cu cardul Gusto cumpărăturile tale din Penny, Cora și orice hipermarket Carrefour.
Posibilitatea de plată cu cardul de masă este menționată doar în cazul magazinelor partenere, după adăugarea articolelor în coș. La pasul “Livrare și plată”, selectează adresa de livrare, iar ca modalitate de plată alege opțiunea “Card de masă”. Introdu datele cardului tău Gusto, verifică soldul disponibil și alege suma pe care permiți să fie retrasă de pe cardul de masă.
Ulterior, selectează modalitatea prin care dorești să achiți diferența (card bancar, card la POS sau cash), plasează comanda și așteaptă finalizarea plății.
Comenzile de pe Bringo pot fi plătite utilizând cardul de masă Gusto, celelalte carduri
Sodexo nu sunt acceptate.