Comanda ‘a la card’ o masa delicioasa, simplu si rapid, direct in aplicatie

Avantajele utilizarii cardului de masa Gusto Pass

Experienta usoara
de inrolare a cardului


Acces instant la peste 2000 de
restaurante partenere Sodexo


Simplu si rapid de utilizat
pentru oricine

Comenzile plasate pe Tazz cu cardul de masa iti aduc sansa de a castiga premii savuroase

In perioada 07.02.2023 – 06.03.2023, orice comanda platita pe Tazz cu cardul Gusto este inscrisa automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 11 premii:

  • Un pranz pentru trei luni - ai la dispozitie un voucher de 3.150 RON, pe care il poti folosi timp de 63 de zile lucratoare, pentru a-ti comanda zilnic un pranz in valoare de 50 RON.
  • 10 Vouchere in valoare de 500 RON, pe care le poti folosi in aplicatia Tazz.

Lista castigatorilor poate fi consultata aici.

Comanda usor si rapid de pe tazz in 4 pasi simpliAlege restaurantul
partener Sodexo


Plateste cu Gusto Pass
(plata transportului sau a bacsisului catre curier se face cu ajutorul unui card de debit)

Urmareste pasii din tutorialul video

Descarca acum aplicatia Tazz by eMAG

Sau intra pe www.tazz.ro si fa prima comanda!

Intrebari frecvente la comanda prin Tazz

Este important sa verificati urmatoarele conditii de eligibilitate: soldul de pe cardul Gusto Pass, perioada de valabilitate a cardului, cardul sa nu fie blocat. Daca sunt indeplinite conditiile mentionate anterior si plata nu functioneaza in continuare, va rugam sa contactati echipa de suport Tazz prin intermediul adresei support.tazz@tazz.ro

Conform legii, cardurile de masa pot fi folosite doar pentru achizitionarea de mancare sau produse alimentare; nu este permisa achizitionarea de bauturi alcoolice; cardul de masa nu poate fi folosit pentru a plati taxa de livrare.

In aceste conditii, platforma calculeaza automat suma ce poate fi platita cu cardul de masa, iar restul de plata pentru respectiva comanda se va achita cu card bancar.

Selectia restaurantelor la care se poate plati cu card de masa Sodexo pe Tazz se face in functie de existenta unui contract de colaborare intre respectivul restaurant si Sodexo.

Pe Tazz exista filtrul “Card Sodexo” in sectiunea “Restaurante” care te ajuta sa selectezi restaurantele eligible; in plus, la nivelul fiecarui restaurant eligibil, va aparea mentiunea “accepta card Sodexo” sau “accepta tichete de masa”.

Comenzile de pe Tazz pot fi platite utilizand cardul de masa Gusto Pass, celelalte carduri nu sunt acceptate.