Atalian Romania partener Stop Hunger in proiectul Together for Tomorrow
Atalian Romania partener Stop Hunger si Sodexo Romania in proiectul Together for Tomorrow

Ne bucuram sa avem un nou partener in proiectul „Together for Tomorrow”

Compania Atalian Romania s-a alaturat proiectului nostru si cu ajutorul lor vom putea oferi inca 1.000 mese calde pentru beneficiarii nostri, persoane defavorizate – mame singure cu copii, aducandu-le astfel un strop de fericire si optimism.

Am oferit pana acum peste 5.000 de mese calde beneficiarilor, si vom continua sa oferim si mai multe cu ajutorul partenerilor care au ales sa sprijine cauza noastra si sa se implice in sustinerea unor familii care traiesc la limita decentei, victime ale saraciei si excluziunii sociale.

Acest proiect s-a nascut din dorinta de a ajuta familiile nevoiase in aceasta perioada dificila pe care o traversam si totodata de a sustine afacerile HoReCa afectate de  criza.

Asigurarea mesei zilnice, inseamna pentru beneficiarii nostri un ajutor important, care le aduce o relaxare financiara care le permite sa isi plateasca celelalte cheltuieli, mai putine griji si in acelasi timp le ofera un sprijin moral, o baza pe care sa construiasca de acum incolo cu mai multa incredere.

 

Fii si tu parte din comunitatea „Together for Tomorrow”.

Va invitam sa va alaturati proiectului prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger:

Banca: BRD Sucursala Dorobanti

IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096

Proiectul este desfasurat de Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania si in parteneriat cu Asociatia Touched Romania.

 

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei si malnutritiei inca din 1996.

Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.

www.stop-hunger.org

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.