Continuam sa oferim mese calde familiilor dezavantajate. Ajuta si tu o familie! - Sodexo Romania

Continuam sa oferim mese calde familiilor dezavantajate. Ajuta si tu o familie!

Ne bucuram sa stim ca putem sa facem o diferenta in vietile beneficiarilor proiectului nostru. Ne bucuram sa stim prin ajutorul pe care il oferim, prin mese calde zilnice, le oferim o calitate mai buna vietii lor, cu mai putine griji. Iar pentru ca scopul proiectului „Together for Tomorrow” este de a sustine atat populatia vulnerabila, cat si dezvoltarea comunitatii locale, reusim in acelasi timp sa sprijinim si sectorul HoReCa, unul dintre cele ma afectate in aceasta perioada pandemica.

Iata ce spun beneficiarii nostri:

“Va multumim foarte mult pentru mancarea buna, gatita ca acasa si pentru desertul de care fetita mea de 8 ani se bucura foarte mult. Acum sunt mai linistita pentru ca pot sa imi platesc chiria si nu mai trebuie sa imi caut in alta parte, mai ieftin. Pana acum ne descurcam foarte greu din salariul meu minim pe economie, trebuia sa platesc 1200 de lei chiria si pentru mancare nu ne ajungea. Acum sunt mai linistita, ma bucur mult si va multumesc din suflet!”

 

Proiectul a fost lansat in luna septembrie de catre Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania si in parteneriat cu Asociatia Touched Romania. Pana astazi au fost oferite 2.700 de mese calde persoanelor beneficiare.

Va invitam pe toti sa va alaturati proiectului prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger:

Banca: BRD Sucursala Dorobanti

IBAN: RO90 BRDE 445S VO87 4096 4450

 

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei si malnutritiei inca din 1996.

Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.