Mese calde prin programul Together for Tomorrow. Alatura-te campaniei!
Mese calde prin programul Together for Tomorrow. Sodexo. Asociatia Stop Hunger si Sodexo Romania.

Impreuna putem oferi mese calde mai multor familii dezavantajate prin programul Together for Tomorrow!

A trecut deja o luna de cand am comandat prima masa calda pentru cele 8 familii si inca ne amintim fetele pline de bucurie ale copiilor care au primit pachetele cu mancare!

O luna in care am fost coplesiti de multumirile parintilor pentru ceea ce au primit!

1.620 de mese calde oferite si tot atatea zambete primite!

 

Iata ce spun beneficiarii nostri:

“Numele meu este Ovidiu, sunt tatal a 2 baieti minunati, unul de 10 ani si unul de 8 ani. Locuim intr-un apartament modest si cu greu reusim sa platim chiria lunara si utilitatile din salariul meu. Sotia mea nu stie sa scrie sau sa citeasca, insa lucreaza la curatenie pentru blocul in care locuim si ne descurcam foarte greu cu toate cheltuielile de intetinere a doi copii la scoala. De cand primim mancare gatita, viata noastra s-a schimbat mult in bine, atat pe plan financiar cat si pe plan familial. Va multumim mult!”

In septembrie 2020, Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania, a lansat proiectul „Together for Tomorrow“ prin care oferim zilnic mese calde familiilor defavorizate economic si social, care se confrunta cu probleme financiare severe, mai ales in acesta perioada. Proiectul este implementat in parteneriat cu Asociatia Touched Romania si isi propune sa sprijine atat comunitatile vulnerabile, cat si sectorul HoReCa afectat de criza.

Dorim sa multumim restaurantelor City Grill pentru sprijinul si contributia lor deosebita si grupului Alka, care s-a alaturat deja campaniei oferind dulciuri copiilor, pana la finalul anului.

Va invitam pe toti sa va alaturati proiectului prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger:

Banca: BRD Sucursala Dorobanti
IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096

 

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei din 1996.
Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.