Together for Tomorrow | Mese calde | Asociatia Stop Hunger & Sodexo
together for tomorrow

„Together for Tomorrow” pentru o zi de maine mai buna!

Am lansat acest proiect in septembrie din dorinta de a ajuta cu mancare calda familiile nevoiase in aceasta perioada dificila pe care o traversam si totodata de a sustine afacerile HoReCa afectate de criza. Am reusit sa oferim 4,644 mese calde beneficiarilor, familii care traiesc la limita decentei, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale. Ne bucuram ca s-a alaturat proiectului si compania AVX Electronics Sensing and Control, iar cu suportul lor vom putea oferi inca 1.400 mese calde pentru persoanele defavorizate – mame singure cu copii, aducandu-le astfel bucurie si siguranta in perioada sarbatorilor de iarna. Multumim AVX Electronics Sensing and Control pentru receptivitate si implicare! Pentru beneficiarii nostri, asigurarea mesei zilnice inseamna un ajutor considerabil, o grija mai putin, o relaxare financiara care le permite sa isi plateasca celelalte cheltuieli si le ofera un sprijin moral, o baza de unde pot sa construiasca de acum incolo cu mai multa incredere.

Fii si tu parte din comunitatea „Together for Tomorrow”

Va invitam sa va alaturati proiectului prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger: Banca: BRD Sucursala Dorobanti IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096

Proiectul este desfasurat de Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania si in parteneriat cu Asociatia Touched Romania.

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei si malnutritiei inca din 1996. Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate. www.stop-hunger.org

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.