Together for tomorrow 2021 | Asociatia Stop Hunger & Sodexo
Proiectul Together for Tomorrow 2021, Asociatia Stop Hunger si Sodexo Pass Romania

Suntem alaturi de familiile defavorizate si in 2021, prin programul ‘Together for Tomorrow’

Familiile defavorizate au nevoie de sprijinul nostru in continuare. In urma feedback-ului primit din partea beneficiarilor proiectului ‘Together for Tomorrow’, ne-am convins de impactul pozitiv pe care il are acest proiect si ca ajutorul oferit este absolut necesar. Astfel, am decis sa prelungim durata proiectului pentru inca 6 luni si sa includem in lista de beneficiari alte 27 de persoane care traiesc in conditii de saracie, care intampina greutati la nivel social si probleme de sanatate.

Iata ce spun beneficiarii nostri:

“De cand primim mancare gatita viata noastra s-a schimbat mult in bine, atat pe plan financiar, cat si pe plan familial. Va multumim mult!” O.D.

Proiectul Together for Tomorrow a fost lansat in septembrie 2020, prin intermediul Asociatiei Stop Hunger, cu sprijinul Sodexo Pass Romania – partenerul fondator. Proiectul are ca scop atat sprijinirea populatiei vulnerabile, prin oferirea de mese calde zilnice, cat si dezvoltarea comunitatii locale. Mesele calde constau din mancare gatita, care acopera necesarul de hrana pentru fiecare zi, pentru toti membri familiei. Acestea sunt livrate direct la adresele beneficiarilor de catre restaurantul partener si astfel, prin comenzi zilnice, sustinem si domeniul HoReCa, unul dintre cele mai afectate domenii, in aceasta criza.

Daca vrei sa te alaturi acestui proiect si impreuna sa ajutam mai multe persoane in nevoie, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii – anisoara.andoni@sodexo.com.

Te poti implica la nivel individual, prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger, cu mentiunea “Together for Tomorrow” sau prin intermediul unei sponsorizari din partea companiei in care activezi.

Fii si tu parte din comunitatea „Together for Tomorrow”!

Cont: Asociatia Stop Hunger

Banca: BRD Sucursala Dorobanti

IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.