Mese calde zilnic prin Together for Tomorrow | Ajutam impreuna
Ajuta o familie cu mese calde.Together for Tomorrow, partener Sodexo Romania.

Ajutam impreuna familii nevoiase oferind mese calde zilnic!

Continuam seria de testimoniale ale beneficiarilor proiectului nostru care se bucura de un real succes si este de mare ajutor. Am reusit sa oferim peste 3,500 de mese calde familiilor nevoiase!

Ne bucuram sa aducem un strop de bucurie si de siguranta pentru copiii si mamele aflate in dificultate, mai ales in aceasta perioada dificila, si in acelasi timp sa putem sprijini afacerea HoReCa inrolata in proiect, cu comenzi constante de mancare.

Fii si tu parte din comunitatea „Together for Tommorow”!

Pentru ajutor si donatii in bani sau alimente, lasam mai jos contul Asociatiei Stop Hunger:
Banca: BRD Sucursala Dorobanti
IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096

Iata ce spun beneficiarii nostri:

"Inainte de toate tin sa va multumesc pentru ce faceti pentru familia mea, pentru mancarea care ne-o aduceti, pentru ca m-ati salvat - nu ne mai functioneaza aragazul, iar cuptorul nici atat. Sunt mamica a doi copii minunati, Paul (5 ani si 4 luni) si Andrei (2 ani si 9 luni). Cu cel din urma am intampinat probleme de sanatate inca de la nastere fiind diagnosticat cu tulburare de glutitie in coordonarea velo-palatina, adica nu poate inghiti hrana in mod normal si trebuia hranit printr-un tub in stomac. In prezent stam cu chirie si platim 250 euro plus intretinere, lumina, e.t.c. Ne este foarte greu pentru ca avem cheltuieli mari, cel mic foloseste inca scutece, iar pentru cel mare trebuie sa platim gradinita. Mancarea pe care ne-o oferiti este o mare salvare. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot!” I.M.

Proiectul a fost lansat in luna septembrie de catre Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania si in parteneriat cu Asociatia Touched Romania.

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei si malnutritiei inca din 1996.
Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.

www.stop-hunger.org

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.