Impreuna construim o zi de maine mai buna! - Sodexo Romania

Impreuna construim o zi de maine mai buna!

Asociatia Stop Hunger, cu ajutorul partenerului fondator Sodexo Romania, lanseaza un nou proiect „Together for Tomorrow“ prin care va oferi zilnic mese calde familiilor defavorizate economic si social, care se confrunta cu probleme financiare severe, mai ales in acesta perioada. Proiectul este implementat in parteneriat cu Asociatia Touched Romania. Dorim sa multumim restaurantelor City Grill pentru sprijinul si contributia lor deosebita si grupului Alka, care s-a alaturat deja campaniei oferind dulciuri copiilor, pana la finalul anului.  

Lansam un nou apel la actiune. “Together for Tomorrow”

Va invitam pe toti sa va alaturati proiectului prin donatii financiare in contul Asociatiei Stop Hunger:   Banca: BRD Sucursala Dorobanti IBAN: RO90 BRDE 445S V087 4096 Pentru Sodexo, sustinerea comunitatii este la fel de importanta ca atingerea cotelor de profitabilitate pentru actionarii nostri. Stop Hunger, asociatia noastra non-profit, are o lunga si frumoasa existenta, incepand din 1996 pe plan international si din 2008 in Romania. Impreuna cu clientii si partenerii nostri, sprijinim dezvoltarea comunitatii in care ne desfasuram activitatea. Prin intermediul campaniei bi-anuale Servathon, am donat peste 9 000 de pachete cu produse alimentare in beneficiul comunitatilor vulnerabile din Romania. Am impartasit succesul cardului de vacanta cu copiii de la MagicCamp. Astfel am contribuit la furnizarea hranei zilnice pe toata durata taberelor de vara si am sponsorizat vacantele lor impreuna cu familiile. Stop Hunger s-a implicat si in alte activitati de responsabilitate corporativa în 2020. In proiectul „Empowering Women”, adresat femeilor defavorizate din mediul rural, proiect pentru care s-au alocat peste 300 000 euro, am sponsorizat infintarea unei cooperative agricole in satul Predești. Astfel, de la Predești sunt livrate anul aceasta peste 32 de tone de legume pe rafturile magazinelor Mega Image din țoață tara. Produsele au fost incluse în campania Gusturi Românești. Misiunea noastra este sa oferim angajatilor o experienta personalizata atat la munca, cat si in afara orelor de program. Astazi, intreaga lume se confrunta cu o criza fara precedent. Vietile noastre, atat pe plan profesional cat si personal, au fost afectate. Avem rutine zilnice noi, avem nevoi noi. In acest context, misiunea noastra devine cu atat mai importanta, mai necesara si mai urgenta. Desigur, prioritatea noastra principala a fost si este aceea de a ne proteja angajatii. Am facut tot ceea /ce ne sta in putere pentru a le proteja sanatatea si siguranta locului de munca, pentru ei si pentru cei pe care ii servesc. Desi toate eforturile se concentreaza pe adaptarea intr-un mediu nou de business, nu trebuie sa uitam de cei care se afla la limitele supravieturii. Exista provocari si oportunitati imediate care pot fi rezolvate prin actiuni CSR.
Cu aceste ganduri in minte si in inimi, lansam un nou apel la actiune. “Together for Tomorrow” este un proiect Stop Hunger care isi propune sa sprijine atat comunitatile vulnerabile, cat si afacerile HORECA afecate de criza. Vom sustine restaurantele care se vor inrola in acest proiect pentru a pregati mese calde pentru familii mono-parentale aflate la limita subzistentei. Sodexo doneaza 140.000 de ron pentru a sustine hrana zilnica a 8 familii mono-parentale (27 de persoane) pana la finalul anului, majoritatea cu mame foste rezidente ale Centrului Maternal Casa Agar, serviciu social rezidențial pentru mame și copii aflați în situații critice. Speram sa va alaturati acestei cauze, astfel incat sa putem ajuta cat mai multi oameni. Felicia Georgescu, Head of HR and CSR Sodexo Romania and VicePresident Stop Hunger Association.

Despre Stop Hunger

Stop Hunger Romania face parte din reteaua globala non-profit Stop Hunger, care lupta impotriva foametei din 1996. Din 2008, cu sprijinul echipei Sodexo din Romania, Asociatia Stop Hunger a reusit sa mobilizeze resurse semnificative in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.