cazare cu cardul Turist Pass Sodexo

Alege o cazare la mare cu cardul de vacanță

Ce faci vara aceasta cu dorul de mare? După un an ca 2020, cu siguranță simți nevoia să te relaxezi. Dacă angajatorul tău a decis să includă în pachetul de beneficii extra salariale un card de vacanță, cum este Turist Pass de la Sodexo, atunci vara aceasta poate fi momentul perfect pentru a te bucura din plin de o pauză binemeritată.

Ce?

Pe lista plăților pe care le poți face folosind cardul sau voucherele de vacanță se numără:
  • Cazare în hoteluri sau pensiuni din țară.
  • Servicii de masă.
  • Transport cu autocarul sau cu avionul (curse interne).
  • Tratamente în stațiuni balneo-climaterice.
  • Servicii suplimentare (tururi ghidate, diverse excursii,etc.) oferite de unitatea de cazare aleasă. Atenție! e important ca acestea să să fie incluse în oferta pachetului turistic pe care l-ai cumpărat inițial.

Cum?

Utilizarea voucherelor de vacanță este foarte simplă, cu atât mai mult dacă le-ai primit în format electronic, sub forma unui card cum este Turist Pass de la Sodexo. Practic, tu trebuie să îți alegi vacanța pe care o dorești în România, să verifici ca oferta primită să includă și alte lucruri sau activități decât o simplă cazare, iar apoi, când ajungi la destinație, în loc să achiți numerar, plătești cu cardul de vacanță.

Dacă ai Turist Pass de la Sodexo, lucrurile sunt și mai simple. Poți verifica online, direct pe site-ul nostru, care sunt unitățile de cazare ce acceptă plata cu acest tip de card de vacanță. Va fi nevoie doar să selectezi tipul de card pe care l-ai primit de la compania pentru care lucrezi și apoi vei putea identifica direct pe hartă hotelurile și pensiunile din zona pe care dorești să o vizitezi care acceptă plata cu Turist Pass.

Mai mult, datorită colaborării noastre cu Booking.com, vei putea vedea instant, în platformă, care sunt pensiunile și hotelurile partenere Sodexo. Dintre cele peste 20.000 de unități de cazare listate pe plaformă, peste 30% acceptă plata cu cardul de vacanță Turist Pass de la Sodexo.

Unde?

Unul dintre hotelurile de la mare care oferă cazare cu cardul de vacanță Turist Pass este Hotel Parc Mamaia. Amplasat pe plajă, la intrarea în Stațiunea Mamaia, acest hotel este locul potrivit pentru un sejur cu familia sau cu prietenii tăi. Are piscină proprie, spa, sală de fitness, dar și un Sky View Bar cu o priveliște care îți taie respirația.

cazare la mare cu vouchere vacanta cazare la mare cu Turist Pass Sodexo

sursa foto: Facebook

Tot în stațiunea Mamaia, Hotelul Delfin este o altă unitate de cazare care acceptă plata cu cardul de vacanță Turist Pass de la Sodexo. Hotelul este foarte ușor de localizat, la intrarea în stațiune, aflându-se la 50 de metri de plajă. Unitatea de cazare a fost renovată recent. Camerele sunt luminoase și confortabile, iar dacă te vei caza într-una care are balcon, te vei putea bucura de o priveliște spectaculoasă asupra grădinii din jurul hotelului. Acest hotel este locul potrivit pentru a te bucura din plin de vacanță, pentru a te relaxa și a te regăsi. cazare la mare cu Turist Pass Sodexo, Hotel Delfin

cazare cu vouchere de vacanta la mare- Turist Pass Sodexosursa foto: Facebook

Hotelul Aurora este situat în aceeași zonă și este potrivit pentru o vacanță în familie, acolo unde vă puteți bucura de zilele libere atât la piscina din incinta hotelului, cât și la Marea Neagră. Toate cele peste 340 de camere au balcon unde te poți relaxa privind marea sau Lacul Siutghiol.

Hotel Aaurora-cazare la mare cu vouchere Turist Passsursa foto: Facebook

Acestea sunt doar câteva exemple de unități de cazare de la mare unde este acceptată plata cu cardul de vacanță Turist Pass de la Sodexo. Descoperă toate locațiile de pe litoralul românesc unde este acceptată plata cu cardul de vacanță și începe să îți faci planuri pentru vara aceasta!

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.