Cadouri de Craciun pentru angajati, prin Cardul Cadou. Sodexo
cadouri de craciun pentru angajati, sodexo

Ce daruri pot cumpăra angajații tăi pentru cei dragi cu cardurile cadou?

În perioada sărbătorilor, oamenii încep să se gândească mai mult la persoanele dragi, căutând metode prin care să își demonstreze afecțiunea și aprecierea față de acestea. Și, cum locul de muncă devine de obicei o a doua familie pentru cei care lucrează zi de zi împreună, cu siguranță și tu te gândești la cele mai bune moduri în care îți poți recompensa angajații.

Cardurile cadou de la Sodexo au devenit în ultimii ani o variantă tot mai populară de bonusare a angajaților, companiile din România acordându-le cu ocazia unor evenimente importante precum Crăciunul, Paștele, Ziua Femeii sau Ziua Copilului. Dincolo de faptul că sunt scutite de impozit și pot fi astfel mai avantajoase și mai valoroase din punct de vedere financiar, cardurile cadou le oferă angajaților tăi flexibilitatea de care au nevoie în preajma sărbătorilor. De exemplu, de Crăciun îi pot ajuta să completeze bugetul alocat darurilor pentru cei dragi, fiind acceptate în magazinele din întreaga țară și putând fi utilizate pentru o gamă foarte variată de produse.

Iată doar câteva idei de cadouri de Craciun pe care angajații tăi le pot cumpăra prin cardurile Cadou Pass:

Cadouri de Craciun pentru angajati: Jucării și cărți pentru cei mici

Oricâte hăinuțe și ghetuțe ar primi, copiii vor fi întotdeauna fascinați de jucării și de cărțile de povești. De aceea, cu ajutorul cardului Cadou Pass, părinții vor putea da iama prin magazinele de jucării și în librării, unde vor găsi cu siguranță destule variante care să aducă zâmbetul pe fețele celor mici. Păpuși, jocuri interactive, mașinuțe sau animăluțe de pluș - toate acestea sunt de acum mai convenabile, prin cardul cadou.

Electrocasnice pentru părinți și bunici

Crăciunul e momentul perfect pentru a le face viața mai ușoară membrilor familiei, așa că angajații tăi pot alege să cumpere prin cardul cadou aparatură modernă pentru părinții și bunicii lor. Cu siguranță un robot de curățenie, un espressor sau o mașină de făcut pâine vor fi utile și apreciate de întreaga familie. Cadou Pass este acceptat și în magazinele de electrocasnice, iar, în cazul în care valoarea produsului depășește suma disponibilă pe card, diferența poate fi achitată fără probleme în bani.

Citeste si: Cum trimiti cele mai frumoase mesaje de Sarbatori pentru angajati

Un cadou de Craciun: Electronice pentru partenerul de viață

Foarte apreciate ca daruri de Crăciun pentru angajat sunt în ultimii ani și electronicele, fără de care viața a devenit deja de neimaginat. Un ceas inteligent sau o brățară ce monitorizează somnul și activitatea fizică, un model nou de smartphone sau o tabletă pot reprezenta cadouri de neuitat. Și, cum bine intuiești, și acestea pot fi achitate cu ajutorul cardului Cadou Pass, din magazinele de profil.

Haine și cosmetice: Pot fi cadourile de Craciun pentru prietenii tai

Hainele și încălțămintea sunt un cadou excelent în orice sezon, iar angajații tăi vor putea să își surprindă prietenii sau familia cu lucruri de calitate, pentru care nu vor fi nevoiți să mai scoată bani din buzunar. Suma pe care o încarci pe Cadou Pass poate fi utilizată și pentru articole vestimentare în magazine mici și mari din toată țara. De asemenea, tot prin cardul cadou se pot achiziționa și cosmetice: parfumuri, creme, palete de machiaj și câte și mai câte minunății!

Citeste si: Evenimentele de Craciun in contextul Covid-19: cum iti motivezi angajatii de Sarbatori

Flori și bijuterii pentru un gest special

Tot mai multe florării au început să accepte cardurile Cadou Pass ca metodă de plată. Poate nu asociezi sărbătorile de iarnă cu florile, însă un aranjament romantic și rafinat pentru persoana iubită va fi cu siguranță o surpriză minunată. Ajută-ți angajații să își permită mai ușor un astfel de gest. Totodată, cardul cadou e acceptat și în magazinele de bijuterii - se știe că există multe persoane care de Crăciun se gândesc să-i dăruiască un inel persoanei speciale cu care își împart viața.

Pe lângă ideile de mai sus, angajații tăi vor avea la dispoziție și alte produse pe care să le poată achiziționa cu Cadou Pass. Prin urmare, asigură-te că le oferi o șansă în plus de a-și permite cele mai frumoase daruri de Crăciun pentru persoanele dragi!

Oferă cardul Cadou Pass!

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.