Idei de cadouri pentru angajatele care primesc cardul Cadou Pass

Cu ce daruri se pot răsfăța de 8 martie angajatele care primesc cardul Cadou Pass

Martie este luna în care femeile din toată lumea sunt sărbătorite și răsfățate cu flori, cadouri și urări. În ultimii ani, tot mai mulți antreprenori au ales să își demonstreze aprecierea pentru angajatele lor oferindu-le de 8 martie tichete și carduri cadou din partea companiei.

Spre deosebire de un buchet de flori sau de un coș cu dulciuri, cardurile cadou sunt simplu de comandat și de încărcat, nu au nevoie de spațiu suplimentar de depozitare și - un mare avantaj - se potrivesc oricărui gust. Astfel, în loc să te întrebi dacă toate angajatele tale apreciază florile și dulciurile, este mult mai practic să le dăruiești un card cu ajutorul căruia își pot cumpăra personal cadourile mult visate.

Te gândești ca în acest an să le faci angajatelor din compania ta o surpriză plăcută de 8 martie? Oferă-le cardul Cadou Pass, iar ele își vor putea alege produsele preferate, dintr-o rețea de extinsă de magazine partenere. Iată doar câteva dintre lucrurile care se pot achiziționa prin Cadou Pass:

Cosmetice și parfumuri

Magazinele de cosmetice sunt un adevărat loc de răsfăț pentru femei. Angajatele tale se vor bucura cu siguranță la gândul că își pot face un cadou parfumat și rafinat, alegându-și crema preferată sau setul de farduri pe care puseseră ochii de mult timp.

Obiecte vestimentare și încălțăminte

Hainele și încălțămintea vor fi mereu în topul preferințelor femeilor, așa că, prin cardul Cadou Pass angajatele tale se vor putea răsfăța în magazinele și mall-urile din întreaga țară, cumpărând produse de la brandurile preferate de îmbrăcăminte și pantofi.

Bijuterii

Majoritatea femeilor sunt fascinate de bijuterii, însă gusturile sunt întotdeauna împărțite: în timp ce unele preferă argintul, altele nu poartă decât aur sau accesorii handmade cu design unic. Cu un card Cadou Pass nu vei da greș, pentru că angajatele tale își vor putea alege bijuteriile preferate, achitându-le cu suma pe care ai încărcat-o pe card și adăugând eventual diferența.

Genți

Se spune că o femeie nu are niciodată prea multe genți. Prin urmare, un card cadou cu ajutorul căruia angajatele tale să își completeze colecția cu o nouă geantă este o idee excelentă ca dar de 8 martie.

Electronice și electrocasnice

O pereche de căști, un smartwatch sau o brățară Fitbit? Femeile moderne sunt în pas cu tehnologia și iubesc device-urile care le fac viața mai ușoară. Dăruiește-le angajatelor tale cardul Cadou Pass, iar ele își vor putea alege aparatele pe care și le puseseră de mult pe lista de dorințe.

Decorațiuni interioare

Cardul Cadou Pass poate fi utilizat și pentru achiziționarea mobilierului și a obiectelor de decor, așa că angajatele tale îl vor putea folosi și în magazine de mobilă și decorațiuni, mai ales dacă își doresc o schimbare în locuință. Până la urmă, primăvara este un anotimp al reînnoirii, de la garderobă până la aspectul casei.

Nu uita că, odată ce comanzi cardul Cadou Pass și îl oferi angajaților tăi, îl vei putea reîncărca și cu ocazia sărbătorilor următoare, fără a fi nevoie de vreun efort suplimentar. Încărcarea sumelor pe card se face online, permițându-ți astfel să economisești timp și efort.

Răsplătește-ți și tu angajații oferindu-le cardul Cadou Pass!

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.