Top 5: Cazare la munte unde poți plăti cu cardul de vacanță

Iubești muntele în orice sezon? Și noi! Tocmai de aceea, am decis să îți recomandăm 5 hoteluri și pensiuni aflate în zona de munte unde vei putea, în 2021, să plătești folosind cardul Turist Pass de la Sodexo. 

Vila Katharina, locul ideal de relaxare  

Dacă simți nevoia să te deconectezi, să schimbi ambianța de acasă - locul unde ți-ai petrecut o bună parte din anul trecut, cea mai bună soluție este să mergi la munte. Însă nu oriunde, ci să te cazezi într-un hotel boutique amenajat într-o adevărată bijuterie arhitectonică din secolul al XVIII-lea. Atenția la detalii este extraordinară, atât în ceea ce privește modul în care clădirea a fost restaurată, cât și felul în care vei fi primit ca oaspete. Vila Katharina se află în Brașov, pe strada Poarta Schei, la numărul 20. Odată ce îi vei trece pragul, te vei simți pășind parcă într-o altă lume, într-un mediu în care legendele se îmbină cu cele mai rafinate gusturi. Lăsăm imaginile să vorbească de la sine.   Cazari unde poti plati cu cardul de vacanta, vila Katharina Brasov Vila Katharina Brasov, cazari la munte unde poti plati cu cardul de vacanta

Sursa foto: pagina de Facebook Vila Katharina

 

Unde să te cazezi cu cardul de vacanță, în Brașov 

Sigur, în toate aceste luni petrecute mai mult în jurul casei, ai început să îți imaginezi cum ar fi să te trezești într-un loc nou, unde să te bucuri de o priveliște superbă care să te umple de energie.  Ce zici de această priveliște?  Cazari unde poti plati cu cardul de vacanta, pensiunea Brasovu' Vechi                           Cazari unde poti plati cu cardul in Brasov Te vei putea bucura de acest adevărat spectacol de culori în fiecare zi petrecută la Pensiunea Brașovu’ Vechi aflată pe strada Constantin Lacea nr.12, în Brașov. Este un loc potrivit pentru a te simți confortabil și pentru a-ți putea crea amintiri frumoase alături de familie sau de prieteni. Fie că preferi să iei la pas străduțele din zonă sau să petreci câteva ore în foișorul din curtea pensiunii, cu siguranță îți va prinde bine aerul curat de munte.

Aer curat, piscină și masaj, toate acoperite de cardul de vacanță Sodexo

Ce înseamnă pentru tine relaxarea? Dacă înseamnă plimbări lungi în aer curat, ore petrecute la piscină sau în jacuzzi și un masaj de relaxare, atunci recomandarea aceasta sigur va fi pe gustul tău. Aflat într-o zonă liniștită, la poalele Tâmpei în Brașov, Grand Hotel Brașov îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a te putea bucura de vacanță.    Turist Pass Sodexo Grand Hotel Brasov piscina vouchere de vacanta , Grand Hotel Spa.

Preferi Azuga? Iată o cazare pentru 2021 cu cardul de vacanță

  Lux Garden este singurul hotel de cinci stele din zonă care îți va oferi o adevărată oază de liniște. Este o locație care oferă confort și relaxare într-o locație extraordinar de frumoasă, chiar la baza pârtiei de schi din Azuga. Răsfățul este la el acasă. Potrivit dacă iubești orele petrecute la piscină interioară sau în spa-ul din cadrul hotelului. De asemenea, este locul ideal dacă vrei să te răsfeți cu preparatele pregătite în restaurant pe care le poți savura pe o terasă cu o priveliște care îți taie respirația. Cu siguranță te vei bucura din plin de zilele petrecute aici. Lux Garden este o cazare în care poți fi răsfățat pe măsură și care poate fi plătită cu cardul de vacanță primit de la angajatorul tău.  Cazari unde poti plati cu cardul de vacanta Azuga Lux Garden terasa

                      Cazare cu vouchere de vacanta piscina Lux Garden Azuga

Cazare în Bușteni, cu tichete de vacanță 

Ultima recomandare de cazare la munte, cel puțin din acest articol, ce poate fi plătită cu cardul de vacanță este un hotel aflat în stațiunea Bușteni, la poalele masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m. Hotel Silva este un loc în care îți poți petrece vacanța alături de prieteni sau de familia ta, un loc confortabil, unde indiferent încotro vei întoarce privirea, vei avea priveliști superbe.  cazare cu vouchere de vacanta hotel Silva Busteni Cazare cu card de vacanta hotel Silva Busteni Sperăm ca aceste recomandări sunt utile și de ajutor în alegerea viitoarei cazări la munte cu cardul de vacanță Turist Pass de la Sodexo. Dacă vrei să cauți și alte unități de cazare în care este acceptată plata cu cardul de vacanță Turist Pass, poți căuta aici locația și cazarea dorită. 

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.