sodexo card cadou pass - lista magazine

Unde se pot folosi cardurile Cadou Pass : Lista magazinelor

Cardul Cadou Pass, unul dintre cele mai cunoscute beneficii extrasalariale, este oferit de companii mari, mici și mijlocii din întreaga țară, fiind darul perfect de sărbători precum Crăciunul, Paștele, 1 iunie sau 8 martie. 

De ce sunt cardurile Cadou Pass atât de populare și unde le pot utiliza angajații? Află în continuare tot ce ar trebui să știi despre avantajele acestora.

De ce merită să le acorzi angajaților tăi carduri Cadou Pass

Cardurile de tichete cadou sunt o modalitate simplă și eficientă de a demonstra echipei tale cât de mult o apreciezi. Spre deosebire de coșurile cu produse de sărbători sau de obiectele personalizate, Cadou Pass oferă posibilitatea ca fiecare persoană să își aleagă darul preferat, dintr-o rețea extinsă de magazine.

Cardurile Cadou Pass au nenumărate avantaje pentru angajații tăi și pentru companie:

  • Le împarți o singură dată, apoi le încarci online, rapid și sigur. Banii intră imediat pe cardurile utilizatorilor.
  • Nu necesită depozitare, așa cum se întâmplă cu alte cadouri oferite de sărbători.
  • Se folosesc la fel de simplu ca un card de salariu, iar plata se poate face și contactless sau cu telefonul. Tot mai mulți comercianți acceptă plata online prin Cadou Pass.
  • Angajații care primesc Cadou Pass se simt mai motivați și se bucură să vadă că sunt recompensați pentru contribuția pe care o au în companie.
  • Sodexo are parteneriate cu magazine și malluri din întreaga țară, pentru ca angajații tăi să își poată cumpăra cadourile preferate fără nicio grijă.

Vezi aici cum folosești SodexoPay dacă deja plătești cu telefonul mobil

Citește și: href="https://www.sodexo.ro/management/care-sunt-avantajele-de-care-te-poti-bucura-in-calitate-de-angajator-daca-alegi-sa-le-oferi-angajatilor-carduri-cadou/">Care sunt avantajele de care te poti bucura in calitate de angajator daca alegi sa le oferi angajatilor carduri Cadou

Magazine care acceptă cardul Cadou Sodexo

Cardurile Cadou Pass pot fi utilizate pentru a achiziționa o gamă variată de produse: electronice și electrocasnice, mobilier, îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, bijuterii, cosmetice, parfumuri și multe altele. 

Iată doar o parte dintre partenerii Sodexo care acceptă plata prin Cadou Pass:

Utilizează cardul Cadou Sodexo în magazinele de încălțăminte

Angajații tăi se pot răsfăța cu pantofi de calitate de la Anna Cori, Enzo Bertini, Vans, Benvenuti, Geox, Clujana, Ecco sau Skechers.

Cardul Cadou Pass Sodexo și în magazinele de îmbrăcăminte 

Utilizatorii Cadou Pass își pot folosi cardurile de beneficii pentru a cumpăra de la Sinsay, Reserved, Mohito, Pimkie, Desigual, Cropp, C&A, Armani Jeans, Marks and Spencer, Takko, Pepe Jeans, Koton, Jolidon, Bigotti sau Emporio Armani.

Și magazinele de bijuterii și accesorii acceptă plata cu cardul Cadou Pass

Ce cadou poate fi mai frumos decât un ceas elegant sau o bijuterie rafinată? Prin Cadou Pass, angajații tăi le pot achiziționa de la Freywille, Parfois, Sevda sau Swarovski.

Folosește cardul Cadou Pass în magazinele electronice și electrocasnice 

MediaGalaxy și Altex sunt doar două dintre magazinele care accepta plata - inclusiv online - prin cardul Cadou Pass. iStyle, Diverta sau KitchenShop sunt câteva alte variante unde se poate plăti folosind Cadou Pass.

Citește și: Valoarea cardurilor Cadou: de ce sa le oferi mai mult angajatilor tai

În ce magazine mai poți folosi cardurile Cadou Pass

  • Magazine cu articole sportive - angajații tăi vor putea cumpăra echipamente sportive, pantofi sau accesorii de la Intersport și Hervis.
  • Magazine cu articole pentru casă - utilizatorii cardului Cadou Pass își pot achiziționa obiectele de mobilier preferate sau uneltele de care au nevoie de la Jysk, Hornbach, Nobila Casa sau Vivre.ro (care acceptă și plata online cu Cadou Pass).
  • Magazine de cosmetice și parfumuri - cadoul perfect poate fi uneori un parfum sau un set de cosmetice. Angajații tăi vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor la Marionnaud, DM sau Pupa Milano și îl pot achiziționa cu cardul Cadou Pass de la Sodexo.

Pe lângă magazinele de mai sus, Cadou Pass poate fi folosit și în supermarketuri precum Selgros, Profi, Penny, Cora sau Kaufland, în mall-uri ca Băneasa Shopping City, magazine pentru copii, farmacii și multe altele.

Dorești să acorzi și tu angajaților tăi cardul Cadou Pass? Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

New call-to-action

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.