Plata sejurului prin cardul de vacanta in 2020 >> Afla detalii
plata card de vacanta sodexo

Plata sejurului prin carduri de vacanță în 2020 – tot ce e bine să știi ca unitate turistică

Voucherele de vacanță au devenit în ultimii ani unul dintre cele mai populare beneficii extrasalariale pentru angajații români, mai ales datorită faptului că pot fi utilizate în tot mai multe hoteluri și pensiuni din țară, precum și în agențiile de turism care acceptă această metodă de plată. 

Dacă activezi în domeniul ospitalității, știi deja că vara anului 2020 a adus cu sine schimbări importante în modul de desfășurare a vacanțelor, atât pentru clienți, cât și pentru unitățile turistice. Pentru a combate pandemia de coronavirus, autoritățile au luat măsuri menite să ne protejeze pe toți, iar una dintre ele este legată chiar de voucherele de vacanță: astfel, în 2020 acestea se pot acorda exclusiv sub formă de card electronic. 

Iată în continuare tot ce ar trebui să știi despre cardurile de vacanță Turist Pass, pentru a te asigura că ești pregătit să îți primești clienții în acest sezon:

Pentru a putea procesa plata prin cardul de vacanță Turist Pass ai nevoie de POS în locație

Angajații care au primit în acest an carduri de vacanță își vor dori cu siguranță să le utilizeze pentru un sejur relaxant în România, având în vedere că în 2020 destinațiile naționale sunt cele mai sigure variante de cazare. De aceea, dacă încă nu ai un POS în hotel sau în pensiune, îți recomandăm să iei în considerare instalarea unuia, pentru a putea răspunde nevoilor clienților tăi. 

Pentru a putea intra rapid în posesia unui POS, este de ajuns să contactezi în cel mai scurt timp banca preferată pentru a-ți instala terminalele în locație. 

Odată ce ai instalat POS-uri, te rugăm să ne contactezi pentru a le putea adăuga în rețeaua Sodexo.

Citește și: Comandă din timp cardul Turist Pass și bucură-te de avantajele acestuia

Plățile prin cardul de vacanță reprezintă o modalitate suplimentară de a-ți proteja echipa și clienții

Plățile prin cardul de vacanță Turist Pass sunt o variantă rapidă și sigură atât pentru turiști, cât și pentru tine și angajații tăi. Specialiștii recomandă ca în această perioadă să evităm pe cât posibil folosirea bancnotelor, care pot fi vectori de transmitere a virusului. Acceptând plata cu cardul de vacanță elimini un risc inutil și dai dovadă de grijă față de cei cu care lucrezi și de turiștii cu care interacționezi. 

La rândul lor, utilizatorii cardurilor de vacanță Turist Pass vor fi bucuroși să își poată achita sejurul rapid și simplu, fără a fi nevoiți să plece de acasă cu toți banii cash în portofel sau să caute bancomate în zonă.

Citește și: 8 motive pentru care angajatorii apelează la cardul de vacanță

Cardul de vacanță Turist Pass îți promovează suplimentar afacerea și te ajută să atragi mai mulți clienți

Angajații care primesc din partea companiei carduri de vacanță Turist Pass au posibilitatea de a verifica rețeaua partenerilor Sodexo și ofertele speciale ale acestora în MySodexo, o aplicație dedicată celor ce utilizează beneficii extrasalariale. Dacă îți dorești să ai o mai mare vizibilitate, alege să primești ca metodă de plată cardul de vacanță Turist Pass și vei intra în atenția celor peste 300.000 de consumatori ai serviciilor Sodexo ce își verifică zilnic soldul sau promoțiile dedicate.

Dorești mai multe detalii despre plata prin cardul de vacanță Turist Pass sau vrei să devii partenerul nostru? Îți stăm oricând la dispoziție.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.