plata online a facturilor, sodexo

Sodexo introduce metoda de plata online a facturilor de afiliere

Comercianții care acceptă plata cu carduri Sodexo în locația lor, au de acum o metodă mult mai simplă de a își achita factura lunară de prestări servicii. Dacă până acum magazinele și restaurantele aveau la dispoziție doar două variante de plată, cea prin transfer la casieria băncii și cea prin transfer bancar online, Sodexo le oferă de acum posibilitatea de a efectua plata online, prin platforma Netopia. Aceasta noua metodă de achitare a facturilor reprezinta o opțiune de plată modernă, rapidă și convenabilă, care să ușureze activitățile lunare.

Ce avantaje aduce plata online a facturilor Sodexo?

Dacă faci parte din rețeaua de parteneri Sodexo, suntem convinși că vei aprecia și tu avantajele noii metode de plată a facturilor lunare:
  • Online inseamna fara formalitati si fara birocratie! Vei avea mai mult timp pentru alte activități sau pentru tine însuți. Chiar și câteva minute câștigate prin achitarea unei facturi online reprezintă un avantaj.
  • Folosesti o platformă intuitivă, sigură, cu pasi simplu de urmat. Prin parteneriatul cu Netopia ne-am asigurat că vei avea acces la o platformă de top pe piața românească, care îți oferă siguranța plăților.
  • Eviti costurile de transfer și comisioanele aferente transferului bancar. De ce să achiți comisioane sau să te deplasezi până la o sucursală a băncii de care aparții, în loc să faci plata gratuit și comod, din fața calculatorului?
  • Poti achita oricând și de oriunde. Nu va mai trebui să îți faci griji legate de programul băncii sau de adresa unei sucursale, ci vei plăti în câteva secunde, fără bătăi de cap.
  • Banii intra pe loc, spre deosebire de transferul bancar, care poate dura până la două zile.

Cum achiți factura Sodexo prin platforma Netopia?

Plata facturilor Sodexo este un proces pe cât de simplu, pe atât de intuitiv. Iată pașii pe care îi vei urma de fiecare dată când vei alege să achiți online:
  • Vei primi detaliile facturii Sodexo la finalul lunii, pe adresa ta de e-mail
  • În e-mailul primit ai un buton “Plătește online”, pe care îl accesezi si te duce direct pe pagina de plată
  • Completezi datele cardului tău și apeși butonul “Plătesc în singuranță”
  • Confirmarea plății îți este afișată instantaneu, iar pe e-mail primești o confirmare suplimentară a tranzacției
Plătește-ți și tu facturile Sodexo online, beneficiază de siguranță și bucură-te de mai mult timp pentru tine și afacerea ta.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.