Reglementări și măsuri de sprijin pentru HoReCa în 2021 - Sodexo
Masuri de sprijin HoReCa in 2021 - Sodexo

Reglementări și măsuri de sprijin pentru HoReCa în 2021

O parte dintre restricții au fost ridicate, activitatea HoReCa a început ușor-ușor să fie reluată (departe de a fi la nivelul normal), însă acest domeniu rămâne în continuare unul dintre cele mai afectate de contextul pandemic. Impactul restricțiilor luate anterior încă se simte, iar business-urile care au supraviețuit anului 2020 mai au mult de recuperat.

Tocmai de aceea, am decis să îți oferim un material care să sintetizeze facilitățile fiscale și legislative de care poți beneficia în 2021 pentru a-ți redresa afacerea. 

Vei afla informații despre: 

  • restructurarea obligațiilor bugetare;
  • eliminarea inactivității fiscale din evidența cazierului fiscal;
  • prelungirea termenelor de plată a impozitelor;
  • simplificarea eșalonării la plată;
  • măsuri care să te sprijine în atragerea de noi angajați, după ce o parte dintre ei, în plină pandemie, au decis să se reprofileze. 

Toate aceste aspecte sunt cuprinse în acest infografic, ușor de citit și de extras informațiile care îți pot fi de folos.

Reglementari si masuri de sprijin pentru Horeca in 2021

Poți descărca infograficul și de aici.

Suntem siguri că, încet-încet, vei reuși să îți repui pe picioare afacerea și că dificultățile întâmpinate pe parcursul pandemiei te-au întărit și te vor ajuta să treci cu mai multă ușurință și cu bine peste următoarele momente din ciclul economic. 

Află mai multe!

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.