Cum poti folosi cardurile cadou in beneficiul companiei
beneficii card cadou sodexo

Cum poți folosi cardurile cadou în beneficiul companiei

Ultimii ani au adus o schimbare importantă în percepția companiilor asupra beneficiilor extrasalariale oferite angajaților. Tot mai mulți antreprenori înțeleg faptul că oamenii valoroși merită păstrați și preferă să încurajeze performanța și loialitatea, în loc să caute constant noi angajați. Prin urmare, pe lângă salariu, companiile oferă beneficii precum abonamente la sală, carduri de masă, abonamente la biblioteci private sau carduri cadou.

Oferite în special în preajma sărbătorilor, cardurile cadou reprezintă o metodă perfectă de a-ți motiva echipa, utilizând în același timp în mod inteligent bugetul companiei. Află în continuare ce beneficii ai dacă alegi să dăruiești angajaților tăi, de sărbători, cardurile Cadou Pass:

Îți recompensezi angajații și le crești loialitatea față de companie

Retenția angajaților este considerată o adevărată artă, în special într-o piață a locurilor de muncă tot mai diversificată și mai flexibilă, în care oamenii trec ușor de la un job la altul. Acordând beneficii extrasalariale le demonstrezi persoanelor din echipa ta că ești preocupat de bunăstarea lor și că pui preț pe munca pe care o depun zilnic. De multe ori, un simplu “mulțumesc” și un cadou din partea companiei pot câștiga loialitatea angajaților, făcându-i să refuze ofertele competiției.

Optimizezi bugetul și în același timp oferi o valoare mai mare angajaților

Cardul Cadou Pass te ajută să oferi prime mai valoroase față de aceeași valoare adăugată la salariu. Secretul? Beneficiile extrasalariale de la Sodexo sunt scutite de taxe salariale și patronale, impozit pe venit și impozit pe profit, așa că îți permit să ai în același timp grijă de angajați și de bugetul companiei. Calculează diferența de valoare între beneficii și bani accesând calculatorul Sodexo.

Pe lângă avantajele de natură financiară, cardurile Cadou Pass sunt excelente și din punct de vedere al modalității de utilizare. Angajații tăi le pot folosi în magazinele din întreaga țară, pentru a-și cumpăra produsele preferate. De asemenea, partenerii noștri pregătesc frecvent oferte speciale pentru utilizatorii de beneficii Sodexo, acordând reduceri pentru cei ce aleg să facă achiziția prin cardurile de beneficii. Descoperă aici o parte dintre promoțiile de care se pot bucura angajații tăi atunci când utilizează cardurile Sodexo.

Cultivi o imagine pozitivă a companiei

Companiile care acordă pachete atractive de beneficii extrasalariale au o imagine mai bună în piață, fiind privite ca organizații care pun accent pe oameni și vin în întâmpinarea nevoilor angajaților. Imaginea companiei contează nu doar în ochii posibililor candidați, ci și în cei ai clienților și ai partenerilor de afaceri. Asigură-te că și tu ești considerat un angajator de top, indiferent de mărimea firmei. Vei observa că o bună reputație atrage atât clienții, cât și persoanele care își caută un loc de muncă unde angajații contează cu adevărat.

Atragi mai ușor oameni valoroși

Specialiștii în recrutare știu că adevărații profesioniști își cunosc valoarea și acceptă oferte de angajare care să le asigure nu doar un salariu competitiv, ci și un pachet de beneficii modern și flexibil. Specificându-le candidaților încă de la interviu că acorzi beneficii extrasalariale, te asiguri că ai șanse mari de a fi ales. Atrage talente în echipă, pentru că valoarea oamenilor care lucrează pentru tine se va observa în final, în rezultatele companiei.

Eficientizezi procesele interne

Cardurile Cadou Pass sunt, la fel ca restul beneficiilor extrasalariale de la Sodexo, foarte ușor de acordat și de administrat. Nu pierzi timpul cu calcule sau cu goana după cadouri, ci comanzi o singură dată câte un card pentru fiecare angajat, urmând ca ulterior să le alimentezi pe toate comod și rapid, atunci când dorești, chiar din fața propriului calculator.

Asiguri o atmosferă caldă și deschisă la birou

Un loc de muncă în care oamenii se simt răsplătiți pe măsura eforturilor depuse devine un mediu plăcut, în care angajații vin cu plăcere la birou și își apreciază angajatorul. De cele mai multe ori, o atmosferă apăsătoare, cu oameni demotivați, este principalul factor pentru care te confrunți cu o rată crescută a demisiilor, așa că evită asta punându-ți echipa pe primul loc.

Asiguri o atmosferă caldă și deschisă la birou

Un loc de muncă în care oamenii se simt răsplătiți pe măsura eforturilor depuse devine un mediu plăcut, în care angajații vin cu plăcere la birou și își apreciază angajatorul. De cele mai multe ori, o atmosferă apăsătoare, cu oameni demotivați, este principalul factor pentru care te confrunți cu o rată crescută a demisiilor, așa că evită asta punându-ți echipa pe primul loc.
New call-to-action

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.