Beneficiile extra-salariale de wellness - tot mai apreciate de angajați
7card

Pachetele de wellness – un beneficiu apreciat de angajați

Ultimii ani au adus schimbări în ceea ce privește așteptările angajaților români de la companiile în care aleg să lucreze. Dacă până nu demult un salariu atractiv reprezenta principalul criteriu de selecție a unui loc de muncă, în prezent pachetele de beneficii extra-salariale capătă tot mai multă importanță în ochii candidaților, iar tot mai mulți angajatori recurg la acestea ca instrumente de recrutare și de retenție.

O asigurare de sănătate la o clinică privată este în ziua de astăzi o necesitate și o plasă de siguranță pentru orice angajat, iar un abonament lunar la un centru sportiv reprezintă acea dovadă că firma pune pe primul loc starea de bine a întregii echipe.

Ce impact au beneficiile extra-salariale de wellness asupra echipei tale

Din ce în ce mai multe persoane sunt preocupate în ziua de astăzi de un stil de viață sănătos, ce include atât o alimentație corespunzătoare, cât și mișcare fizică regulată. Un beneficiu extra-salarial - pachet de wellness presupune accesul la o serie de activități pe care angajații le pot practica după program sau în weekend, pentru a se relaxa sau pentru a se menține în formă.

O variantă gândită pentru starea de bine a echipei tale este abonamentul de sport 7 card, special creat pentru a oferi angajaților reduceri și gratuități la cele mai bune centre sportive din țară. Printr-un astfel de beneficiu extra-salarial, angajații tăi se vor bucura de activitățile sportive preferate intr-un singur abonament, iar efectele se vor vedea cu siguranță:

 • Sportul asigură o mai mare capacitate de concentrare - persoanele care fac sport sunt mai eficiente, datorită faptului că activitatea fizică le stimulează circulația sângelui și le ajută organismul să fie rezistent și plin de energie.
 • Practicarea unor activități precum yoga, dans, aerobic sau zumba influențează în mod pozitiv spiritul de echipă, ajutându-ți astfel angajații să se integreze mai bine într-un colectiv, să fie mai sociabili și să comunice cu mai multă ușurință.
 • Sportul permite organismului să se relaxeze, iar după o zi lungă de muncă sau o săptămână aglomerată, relaxarea este vitală pentru orice persoană.
 • Este dovedit științific că persoanele care fac sport au un moral mai ridicat și tind să privească viața cu mai mult optimism. Dacă angajații tăi sunt obosiți, stresați și demotivați, un beneficiu din zona wellness-ului poate face adevărate minuni pentru starea lor de spirit.

Preocuparea pentru zona de wellness a angajaților va avea cu siguranță un impact puternic asupra reputației afacerii tale: candidații te vor considera un angajator valoros, care le poate oferi un pachet competitiv de beneficii, iar angajații existenți vor aprecia grija pe care le-o porți și vor rămâne mai mult timp alături de tine.

Ce avantaje aduce un beneficiu extra-salarial sub forma abonamentului 7card

În cazul în care te gândești să le acorzi angajaților tăi un beneficiu extra-salarial de wellness, 7card reprezintă o soluție convenabilă, complexă și în același timp simplu de implementat și de utilizat. Iată care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le știi despre cel mai utilizat abonament de sport din România:

 • 7card oferă diversitate și flexibilitate, putând fi utilizat în sute de centre sportive din întreaga țară, intr-un singur abonament lunar.
 • Costul lunar este unul competitiv și flexibil, ce rămâne întotdeauna la latitudinea ta. Poți opta pentru a achita integral beneficiul pentru toată echipa, poți plăti doar pentru doritori sau ai posibilitatea de a împărți costurile împreună cu angajații interesați să se înscrie în program. De asemenea, dacă te decizi asupra acestei soluții, poți solicita să primești o ofertă personalizată, care să se plieze pe nevoile companiei tale.
 • Ai acces oricând la platforma 7card, în care vizualizezi angajații beneficiari și istoricul acestora, activezi, dezactivezi sau modifici datele beneficiarilor și poți afla cele mai noi oferte ale partenerilor 7card.
 • Din punct de vedere al implementării, 7card este o soluție rapidă și ușor de adoptat, indiferent de numărul angajaților. Nu este nevoie să implici resurse interne și nici să consumi timp sau energie pentru implementare și administrare.
 • Rețeaua de parteneri este extinsă, astfel încât angajații tăi vor avea întotdeauna o variantă în proximitate. În plus, utilizatorii cardului au acces la centre și activități premium, fără a achita costuri suplimentare ridicate.
 • 7card te va ajuta să ai angajați motivați, sănătoși și plini de energie. Vei reduce absenteismul, vei crește eficiența, productivitatea, dar și gradul de retenție al celor ce lucrează pentru tine.
 • Tu si angajatii tai aveti avantaje speciale la partenerii afiliati! Cu 7card ai reduceri la cursuri de arta, karting, spa, paintball si lista este deschisa

E timpul să te alături și tu angajatorilor care pun pe primul loc starea de bine a echipei pe care o conduc și să le oferi angajaților tăi posibilitatea de a se bucura de beneficiile unui pachet complex de wellness.

Discuta cu un consultant

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.