Munca reinventată

Cum iti poți eficientiza afacerea apelând la un management integrat al facilităților? Cum te putem ajuta să obții excelență operațională? Vezi ce soluții oferim pentru aceste întrebări.

Venturi mai mari

Decizia de a creste veniturile angajatilorar putea sa tina cont, printre alti factori, si de nivelul de performanta de care dau dovada acestia. Cele mai multe companii au instrumente de evaluare bine puse la punct, prin care urmaresc diferiti indicatori de performanta (KPIs), insa cresterea nivelului recompenselor poate veni si pe alt fond, cum ar fi:

• cresteri salariale la nivelul intregii economii sau al industriei in care activeaza angajatorul;

• aparitia in piata a unui nou competitor si chiar existenta unor contraoferte adresate angajatilor;

• nevoia de a creste nivelul de implicare si de satisfactie a angajatilor, dupa ce evaluarile au indicat o productivitate scazuta;

• o cota de retentie a personalului slaba;

• nevoia de a atrage noi talente si de a creste reputatia companiei in piata;

• negocierea directa angajat-angajator; in cazul in care solicitarea angajatului vine devreme, in comparatie cu rezultatele demonstrate, angajatorul ii poate oferi acestuia posibilitatea sa isi imbunatateasca performantele, in decurs de cateva luni.

Descopera mai mult

Sodexo, bonuri, tichete, vouchere, Sodexo Romania

Ce isi doresc candidatii de la viitorul angajator?

Sistemele de bonusare

Acordarea tichetelor de masa si a tichetelor cadou

Recompensarea angajatilor prin acordarea de actiuni

Acordarea unor comisioane

Cum le comunici angajatilor o crestere a venitului

De cele mai multe ori, negocierile salariale se poarta direct. Potrivit unui studiu realizat in 2017 de compania de recrutari online Jobvite,

71% dintre angajati nu cer o marire de salariu, ci asteapta ca angajatorul sa faca primul pas, ratand astfel oportunitati.