MAI MULTA LIBERTATE
PENTRU ECHIPA TA

Indicele performantei creste odata cu indicele fericirii. Descopera beneficiile flexibile pentru starea de bine a echipei tale cu Sodexo si MyBenefits. Tu alegi bugetul, ei isi aleg beneficiile.

Cere Detalii

MyBenefits, platforma de beneficii flexibile pentru angajatii tai

Usor de folosit

Atat pentru HR, cat si pentru fiecare membru al echipei tale

Dezvoltarea brandului de angajator

Platforma care iti asigura dezvoltarea brandului de angajator si fidelizarea lui

Afla mai multe

Beneficii flexibile personalizate

Ai la dispozitie un catalog de beneficii creat pe profilul psihodemografic al echipei

Afla mai multe

Cum schimba platforma MyBenefits perceptia despre beneficiile extra salariale in compania ta

 • Acces rapid in platforma

  Timpul tau e important. De aceea, la doar cateva ore de la semnarea contractului ai acces la o platforma personalizata conform brandului si nevoilor echipei tale, complet functionala.

 • Personalizarea beneficiilor este gratuita

  Ofera beneficii extra salariale, fixe si flexibile, personalizate, care se potrivesc cu adevarat nevoilor angajatilor tai. Noi le vom personaliza rapid si cu 0 costuri, in functie de cerintele tale.

 • Iti asiguram identitatea de brand

  MyBenefits iti permite sa integrezi identitatea vizuala a brandului tau de angajator. Fiind o platforma White Label, poate fi personalizata si integrata ca sub-domeniu in intranet. Poti integra inclusiv Active Directory si SSO.

 • Activitatea echipei HR se simplifica

  Acordarea si gestionarea beneficiilor pot fi automatizate daca alegi sa folosesti MyBenefits. Platforma proceseaza comenzile de beneficii si plateste facturile in numele companiei.

 • Angajatii isi pot folosi mai usor beneficiile

  Atunci cand angajatii isi folosesc bugetul de beneficii la partenerii nostri, nu mai trebuie sa se complice cu site-uri si magazine online separate. Cumparaturile se pot face complet si direct din platforma.

 • Interfata platformei e prietenoasa

  Experienta ta si a angajatilor tai conteaza, asa ca platforma MyBenefits este usor de navigat, indiferent de nivelul de cunostinte digitale.

 • Beneficii fixe

  Cardul de masa Gusto, Cardul Cadou, Cardul Cultura, Cardul Turist

 • Beneficii flexibile

  Asigurari si abonamente medicale, Pensii private, Dezvoltare personala si antrenamente, Experiente, Wellbeing, Evenimente culturale, Servicii turistice, Cadouri si produse

Ce avantaje unice iti aduce platforma MyBenefits

 • Se utilizeaza simplu

  Platforma e usor de accesat si de folosit, atat de administrator, cat si de angajati.

 • Iti usureaza activitatea

  MyBenefits se ocupa de administrarea beneficiilor si de trimiterea rapoartelor, intr-o singura factura. Costurile sunt fixe si transparente, iar la semnarea contractului le discutam impreuna.

 • Ofera transparenta pe parte de taxe si impozite

  Angajatii pot vedea deducerile fiscale, iar rapoartele cu costuri devin mai usor de procesat si de inteles pentru contabilitate si HR.

 • Se poate accesa usor de pe mobil

  MyBenefits poate fi accesata de pe orice browser, oferind o experienta de calitate si pe mobil. Angajatii nu au nevoie sa instaleze aplicatii suplimentare.

 • 98.5% din bugetul de beneficii ajunge la angajati

  Te ajutam sa transformi bugetul dedicat loializarii angajatilor in beneficiile preferate, fara cheltuieli majore de administrare sau costuri pentru parteneri.

 • Beneficii adaptate nevoilor reale

  MyBenefits inseamna flexibilitate si libertate de alegere pentru angajatii tai. Fiecare membru al echipei va putea opta pentru beneficiile de care are nevoie.

 • Angajatii pot plati cu cardul

  Cand vor sa achizitioneze un produs sau servicii de la parteneri, membrii echipei tale pot plati in platforma inclusiv cu cardul personal, daca achizitia depaseste bugetul de beneficii.

Afla care sunt pasii dupa semnarea contractului

 • #1 Semnam contractul si iti personalizam experienta

  Personalizam platforma conform brandului tau, stabilim ce buget vrei sa aloci, la ce data doresti sa se realizeze incarcarea si care va fi pachetul cu beneficiile relevante.

 • #2 Angajatii tai se bucura de beneficiile preferate

  Membrii echipei tale vor avea mereu o experienta simpla in platforma. Inca de la inceput vor putea vizualiza si alege beneficiile, iar pentru un plus de transparenta, vor avea acces si la detaliile legate de taxe si impozitare.

 • #3 Echipa de HR are acces permanent la raportare

  Fara efort suplimentar si timp pierdut, echipa de HR va putea vizualiza bugetul cheltuit, numarul de conturi active si rapoartele fiscale detaliate.

 • #4 Modifici detaliile oricand doresti

  Poti oricand sa faci schimbari in lista de angajati activi sau in materie de buget, poti adauga sau elimina beneficii.

Completeaza formularul pentru a-i oferi echipei tale mai multa libertate