Baneasa Shopping City se alatura retelei de parteneri Sodexo
baneasa shopping city partener sodexo

Băneasa Shopping City se alătură rețelei de parteneri Sodexo

Prin parteneriatele încheiate cu comercianți din diverse industrii, Sodexo își propune să le ofere angajaților care primesc beneficii, posibilitatea de a-și folosi cardurile cu cât mai multă libertate.

Cel mai recent parteneriat, incheiat cu Băneasa Shoppping City, reprezintă o noutate pentru utilizatorii cardurilor Cadou Pass si le aduce posibilitatea de a-si transfera sumele de pe cardul cadou direct pe Băneasa Gift Card, pentru o experienta cat mai placuta de shopping. Baneasa Gift Card  ofera oportunitatea de a face cumparaturi in toate magazinele din cadrul Centrului Comercial., transferul facandu-se  simplu și rapid la Info-Desk Află în continuare tot ce te interesează despre cardurile Cadou Pass si Băneasa Gift Card.

Ce fel de produse se pot achiziționa cu cardurile Cadou Pass

Cadou Pass este beneficiul pe care angajatorii îl pot oferi anual echipei, cu ocazia fiecărei sărbători importante, Astfel, de Crăciun, Paște, 8 Martie sau 1 Iunie, antreprenorii pot opta pentru beneficii extra-salariale de aceeași valoare cu primele în bani, diferența majoră constând în faptul că aceste beneficii sunt scutite de plata impozitelor. Din acest motiv, Cadou Pass reprezintă un mod de a dărui angajaților un bonus mai valoros și, totodată, de a face economii în bugetul companiei.

Cu cardurile cadou, angajații pot beneficia de o mare varietate de produse: îmbrăcăminte, încălțăminte, electronice și electrocasnice, rechizite, flori, bijuterii, jucării și multe alte obiecte pentru care nu mai sunt nevoiți să scoată bani din buzunar. Putând fi utilizate în malluri și magazine din toată țara, cardurile Cadou Pass sunt un beneficiu flexibil,preferat de un număr mare de angajatori.

Ce reprezintă Băneasa Gift Card

Băneasa Gift Card este o experiență de shopping.  Acesta poate fi încărcat cu o valoare preplătita, fiind acceptat ca modalitate de plată în toate magazinele din cadrul Centrului Comercial

Băneasa Gift Card este un cadou elegant, simplu, ușor de folosit si ofera posesorului libertatea de a-și alege cadoul dorit.

Angajații care primesc din partea companiei Cadou Pass, pot profita de suma disponibilă pe cardul de beneficii extra-salariale, transferând-o pe un Baneasa Gift Card.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.