Castiga cu Mastercard si Sodexo | Sportul ne Aduce Impreuna
Mastercard si Sodexo, campania Sportul ne aduce impreuna, barbat si copil pe stadion

Campania Mastercard, un motiv în plus pentru a alege cardurile de beneficii extra salariale de la Sodexo

Cuvântul împreună a căpătat, pentru fiecare dintre noi, un sens mult mai profund în ultimii doi ani. Distanțarea, săptămânile pe care le-am petrecut adăpostiți la siguranță în casă, ieşirile în aer liber și evenimentele cu respectarea restricțiilor sunt de domeniul trecutului. Ce avem în prezent? Șansa, oferită de Mastercard împreună cu Sodexo, de a intra într-o campanie cu premii de-a dreptul spectaculoase.

Utilizatorii tuturor cardurilor de beneficii extra salariale Sodexo oferite în perioada 14 martie – 14 aprilie 2022, sunt incluşi automat în campania Mastercard Sportul ne aduce împreună. Cu noul card emis în perioada menționată mai sus, angajații tăi au șansă să câștige premii atrăgătoare din lumea sportului: experiențe VIP* la cele mai importante competiții sportive din lume și kit-uri** în ediție limitată dedicate lui Lionel Messi.

Toţi cei care primesc un card Mastercard de la Sodexo, în perioada 14 martie – 14 aprilie, au şansa de a câştiga una dintre cele 9 experiențe VIP* la cele mai importante competiții sportive din lume: Finala competiției UEFA Champions League, în mijlocul tenisului-spectacol de la Roland-Garros sau la intensitatea meciurilor de baschet de la Cupa Mondială FIBA 3x3.

*Pachetele includ transport și cazare, iar câștigătorii vor avea ocazia să vadă live campionii care scriu istoria sportului.

În perioada 15 aprilie – 15 mai, unul dintre cele 15 kit-uri** în ediție limitată dedicate lui Lionel Messi, inspirate de UEFA Champions League și de Cupa Mondiala FIBA 3x3!

**Câștigătorii vor primi printre altele, tricouri PSG semnate de Lionel Messi, replici după trofeul Ligei Campionilor sau mingi de fotbal în ediție specială, alături de carduri prepaid, care pot fi folosite în milioane de locuri din țară sau străinătate, în cadrul rețelei de acceptare Mastercard.

Campania este valabilă în perioada 14.03.2022 - 15.05.2022, pe teritoriul României. Valoarea comercială a premiilor este de  495.783,75 RON. Pentru mai multe detalii și lista emitenților participanți în campanie consultă Regulamentul campaniei și Politica de confidențialitate disponibile cu titlu gratuit sau la Infoline 021 207 00 14 (număr cu tarif normal în rețeaua Telekom).

In cazul în care nu eşti de acord cu înscrierea automată în campanie, te rugăm să ne scrii la: info.ro@sodexo.com.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.