Iabilet.ro si Artsafari.ro prin Card Cultura Pass Sodexo

Iabilet.ro și Artsafari.ro – noi posibilități de a te bucura de Cultura Pass

Resursa umană este una dintre cele mai importante componente ale oricărei companii. Atunci când angajații sunt mulțumiți de ceea ce fac și de cum sunt tratați și recompensați pentru munca depusă, rezultatele se văd în toate zonele: în productivitate și eficiență, în atmosfera din companie, dar și în imaginea externă a brandului.

Nu este greu să devii un angajator de succes, menținându-ți în același timp oamenii fericiți. Tot ce ai de făcut este să te pui în pielea lor și să te gândești la ce te-ar face să vii cu plăcere la serviciu în fiecare zi, dincolo de salariu: un șef binevoitor, sarcini clare și o viață de după program care să compenseze orele de muncă prin relaxare și activități distractive.

Acesta este motivul pentru care îți punem la dispoziție cardul de cultură Cultura Pass, acel beneficiu extra-salarial gândit special pentru timpul liber al angajaților tăi. Prin cardul dedicat activităților culturale, fiecare persoană din echipă își poate permite să aibă acces la filme, spectacole, piese de teatru, expoziții, târguri și festivaluri. Cultura Pass este ușor de administrat și de încărcat de către tine, ca angajator, beneficiind totodată de 100% deductibilitate la calculul impozitului pe profit, în limita a 5% din valoarea cheltuielilor salariale.

În plus, de acum avem doi noi parteneri care primesc ca mod de plată Cultura Pass, astfel încât angajații să se bucure de și mai multă flexibilitate în activitățile alese: iabilet.ro și artsafari.ro.

Iabilet.ro - platforma care aduce spectacolele mai aproape de tine

Indiferent de genul de spectacol care te interesează, pe iabilet.ro vei găsi multiple variante de petrecere a timpului liber. Cu ajutorul Cultura Pass se pot achiziționa de aici bilete la spectacole de teatru, operă și balet, festivaluri cu teme variate sau stand up comedy. Biletele pot fi cumpărate cu cardul de cultură fie online, fie la punctele fizice de vânzare iabilet.ro.

Artsafari.ro - cel mai mare eveniment de artă din România

Îți dorești ca angajații tăi și familiile acestora să se bucure de o experiență artistică de calitate, care le va îmbogăți viața și îi va face să observe mai ușor lucrurile frumoase din jur? Ajută-i să își achiziționeze bilete la Art Safari cu ajutorul cardului pentru activități culturale, pe care de acum îl pot folosi pe artsafari.ro. Vor fi cu siguranță încântați de expozițiile și prezentările artiștilor naționali și internaționali, tururile ghidate și atelierele creative pentru copii.

Pe lângă iabilet.ro și artasafari.ro, Cultura Pass poate fi folosit ca metodă de plată într-o rețea de parteneri în continuă dezvoltare, totul pentru ca angajații tăi să se poată bucura din plin de timpul liber și să revină la birou cu forțe proaspete, energie și apreciere față de companie.

Click me

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.