plata card de masa sodexo city grill - sodexo.ro

Plătind cu cardul tau de masă Gusto, angajaţii tăi pot câştiga prânzul pe o lună de la City Grill

Știm cu toţii cât de importantă este o masă caldă pe zi şi cât de bine te simţi să o împarţi cu cei dragi. Sau să ieşi împreună cu colegii, să savuraţi ceva bun şi să discutati despre ultimele noutăţi, vacanţe, cum vă petreceţi timpul liber. O bine meritată pauză de prânz şi relaxare este benefică, te ajută să îţi refaci energia şi să revii la muncă cu forţe proaspete.

Cardul de masă Gusto încurajează o dietă sănătoasă și oferă angajaților o experiență extraordinară.

Pentru ca ei să poată alege dintr-o varietate cât mai mare de magazine, extindem constant reţeaua noastră de parteneri şi oferim discounturi şi promoţii care să adauge valoare beneficiilor extra salariale pe care le primesc.

Plătind cu cardul de masă Gusto în oricare din restaurantele din lanţul City Grill, în perioada 3 octombrie – 4 decembrie 2022, angajaţii tăi intră în campania promotională „

Foloseşte cardul Mastercard la City Grill şi poti câştiga premii”. Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul Campaniei Promoționale, disponibilaici.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.