Tichetele de vacanta sustin MagiCAMP - Sodexo Romania

Tichetele de vacanta sustin MagiCAMP

București, 9 mai 2019 – Sodexo Romania devine sustinator activ al comunitatii MagiCAMP in cadrul unui parteneriat pe termen lung. Sodexo și-a luat angajamentul de a dona catre MagiCAMP cate un leu pentru fiecare utilizator activ al tichetelor sale de vacanta si contributia companiei pentru proiectele MagiCAMP din anul 2019 se va ridica pana la circa 380.000 lei (echivalentul a aproximativ 80.000 euro).

Parteneriatul derulat prin intermediul Stop Hunger, asociatie a  Sodexo Romania, va sprijini taberele MagiCAMP din 2019, in care vor participa mai mult 600 de copii și voluntari.

De asemenea, 21 de familii aflate in dificultate vor putea calatori intr-o destinatie de vacanta pentru a petrece cateva zile departe de presiunile tratamentului medical pe termen lung al copilului.

Sven Marinus, CEO Sodexo Romania: „Parteneriatul are un impact mai amplu, nu doar asupra unui grup vulnerabil. Am decis sa implicam in proiect comunitatea extinsa Sodexo, fiecare utilizator sprijinind astfel o cauza importanta, doar prin exercitarea dreptului de a-și utiliza tichetele de vacanta. Știm ca pentru comunitatea MagiCAMP, insemnatatea unei vacante este una speciala, motiv pentru care suntem onorati ca-i putem sustine.”

Contributia Sodexo catre MagiCAMP va crește in timp, pe masura ce se va extinde și comunitatea de utilizatori activi de tichete de vacanta.

MagiCAMP sustine copii care sufera de cancer și alte boli grave, ajutand familiile lor aflate in cele mai dificile momente. Asociatia ofera sprijin material, precum bunuri de consum și cazare pe durata tratamentelor pe termen lung, dar și consiliere psihologica, vacante de familie și tabere de vara terapeutice.

„Credem ca fiecare dintre noi poate face ceva magic. Am fost binecuvantati cu o comunitate incredibila de oameni, contribuitori individuali sau parteneri ca Sodexo, care sunt alaturi de MagiCAMP. Știm ca atunci cand un copil sufera de o boala grava intreaga familie este afectata. Suntem recunoscatori sa avem alaturi parteneri care inteleg nevoia copiilor și a parintilor de a se juca, de a se bucura și rade, dar și nevoia de a avea acces la sprijin emotional, de a se simti respectati și in siguranta”, spune Melania Medeleanu, Președinte MagiCAMP.

Sodexo sprijina activ mai multe cauze sociale prin intermediul asociatiei Stop Hunger, care ajuta comunitatile slab dezvoltate sa creasca prin intermediul unor programe de sustenabilitate alimentara, educatie și sustinerea femeilor din comunitati defavorizate.

In ultimii ani, mii de persoane din comunitati vulnerabile din Romania au beneficiat de sprijinul Sodexo, oferit prin intermediul unor donatii de alimente, programe educationale de nutritie și de sustinere a femeilor. Anul trecut compania a investit aproximativ 150.000 euro pentru cinci initiative sociale derulate in Romania.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.