Ce premii poti castiga daca platesti la Carrefour si Carrefour Market cu cardul tau de masa Sodexo?

Plateste la Carrefour si Carrefour Market cu cardul de masa Gusto Pass de la Sodexo si ai sanse sa castigi marele premiu Mastercard: o Dacia Duster!

 

Cardul tau de masa de la Sodexo este un card Mastercard, ceea ce inseamna ca il poti folosi pentru a achita cumparaturile in locatiile Carrefour si Carrefour Market, de pe teritoriul Romaniei, iar apoi te poti inscrie in cursa pentru marele premiu Mastercard.

premiu sodexo

 

Ai aflat deja de promotia Mastercard din magazinele Carrefour si Carrefour Market?

 

Grabeste-te, aceasta este valabila pana pe 31 octombrie 2017, in toate magazinele Carrefour si Carrefour Market de pe teritoriul tarii noastre.

 

Poti castiga:

  • MARELE PREMIU MASTERCARD: O DACIA DUSTER 
  • Unul dintre cele 50 DE VOUCHERE de cumparaturi in valoare de 100 EURO fiecare

 

Nu uita sa ceri casierului din locatia participanta talonul cu cod unic, pentru ca ai sanse extra de castig de fiecare data cand introduci pe site-ul www.participare.mastercard.ro un nou cod si valoarea tranzactiei efectuate.

 

Poti consulta Regulamentul Oficial al Campaniei Mastercard sau poti afla mai multe detalii aici.

Afla cum poti castiga o excursie in Bali si Singapore cu cardul tau de masa

Promotii

08.03.2018

Afla cum poti castiga o excursie in Bali si Singapore cu cardul tau de masa

Afla cum poti castiga o excursie in Bali si Singapore cu cardul tau de masa "Mergi la Lidl si plateste-ti cumparaturile folosind cardul tau de masa Gusto Pass, emis sub egida Mastercard, pentru a avea sanse de castig in cadrul promotiei Mastercard. Achita orice produs din magazinele LIDL cu cardul Gusto Pass si poti castiga o excursie in Bali si Singapore (oferita prin LIDL Tour) sau unul dintre cele 150…
Browser-ul tau este vechi.

Actualizeaza-ti browser-ul pentru a putea vedea aceasta pagina corespunzator. Actualizeaza browserul acum.

×