Tichete sociale de gradinita SOCIAL PASS

Tichetele sociale pentru gradinita Social Pass stimuleaza familiile aflate in dificultate sa isi duca copiii la gradinita. 

Contacteaza-ne pentru detalii
Tichete sociale gradinita Sodexo

Social Pass sunt...

Voucherul Social Pass pentru gradinita poate fi folosit exclusiv pentru achizitionarea produselor alimentare, a produselor de igiena, a hainelor si / sau a materialelor de studiu din reteaua dedicata acestui sistem.

3 - 6 ani

Tichetele sociale pentru gradinita, Social Pass, sunt bonuri valorice care pot fi oferite de catre primarii familiilor dezavantajate, cu venituri reduse, care au copii cu varste intre 3 - 6 ani, pentru a creste frecventa copiilor la gradinita.

120 lei / luna

Familiile vor primi cate un tichet social pentru gradinita in valoare de 120 de lei / luna pentru fiecare copil inscris la gradinita.

67.000 locatii

Tichetele sociale pentru gradinita Social Pass pot fi folosite exclusiv pentru achizitia de produse alimentare, de igiena, haine si / sau rechizite din reteaua de magazinele afiliate dedicata acestui sistem.

Vezi toata reteaua
Avantajele utilizarii tichetelor sociale pentru gradinita Social Pass de catre Primarii:
 • stimularea familiilor defavorizate sa isi inscrie copiii la gradinita si sa astfel sa creasca nivelul de educatie al acestora cu efecte pozitive asupra dezvoltarii lor pe termen lung

 • siguranta in utilizare a tichetelor datorita elementelor de securitate

 • garantia utilizarii tichetelor sociale pentru gradinita pentru scopul pentru care au fost acordate in cadrul programului social

 • sprijin real pentru familiile care beneficiaza de acest stimulent, acestia avand la dispozitie o retea extinsa si variata de unitati afiliate, adaptata la specificul acestui program: acces la produse alimentare, de igiena, haine si/sau rechizite.

Sistemul Social Pass reuneste:

Clientul (Primaria)
Familiile asistate
Locatiile in care se pot utiliza tichetele Social Pass
Sodexo
Avantajele sistemului
Clientul (Primaria)
Avantajele sistemului
Familiile asistate
Avantajele sistemului
Locatiile in care se pot utiliza tichetele Social Pass
Sodexo

Legislatie tichete sociale

Tichetul social pentru gradinita Social Pass emis de Sodexo Pass Romania, poate fi comandat urmand procesul de achizitie directa din SEAP: www.e-licitatie.ro (Coduri CPV: 79824000-6 - Servicii de tiparire si de distributie sau 79823000-9 – Servicii de tiparire si de livrare sau 79810000-5 - Servicii tipografice).

Vrei sa stii ce legislatie se aplica in cazul tichetelor sociale de gradinita Social Pass? Poti citi Legea Nr. 248/2015 din 28 octombrie 2015.
Pentru orice alte informatii, iti stam la dispozitie!

Stiai?

Valoarea produselor si serviciilor oferite în activitatea de asistența sociala este exceptata de la plata impozitului pe venit.

Avantajele utilizarii tichetelor sociale pentru gradinita Social Pass pentru familiile asistate:
 • posibilitatea utilizarii tichetelor sociale pentru gradinita intr-o retea de unitati afiliate, creata special pentru a raspunde nevoilor acestora pe criteriul proximitatii

 • beneficiarii de tichete sociale pentru gradinita Social Pass, prin politica oficiala a companiei Sodexo de respectare a demnitatii si protejare a imaginii persoanelor asistate social, vor fi tratati cu respect si nu vor fi discriminati in niciun fel in unitatile afiliate in care vor merge sa utilizeze tichetele sociale

 • contravaloarea produselor si serviciilor care fac obiectul activitatii de asistenta sociala este scutita de la plata impozitului pe venit.

Administrarea tichetelor Social Pass
 • Imprimarea tichetelor cu valoarea nominala si datele de identificare ale institutiei client

 • Utilizarea hartiei securizate

 • Ambalarea si sigilarea tichetelor intr-un pachet de plastic securizat

 • Transportul printr-o firma specializata in transport de valori si asigurarea valorii nominale pe toata durata transportului

 • Livrarea tichetelor la adresa indicata (door-to-door)

 • Accesul la liniile de telefon Help Line 021 204 46 46

 • Asistenta legala, fiscala si contabila permanenta

 • Comunicarea modificarilor legislative si noutatilor din domeniul beneficiilor extra-salariale si motivationale, prin buletinul informativ Info Pass, dedicat partenerilor Sodexo

 • Extra-servicii

  Text - imprimarea unui mesaj pe tichete

 • Logo - imprimarea unui logo pe tichete

 • Navigator - impartirea si livrarea tichetelor pe zone geografice

Unde poti plati cu tichetele Social Pass de la Sodexo?
 • Beneficiarii tichetelor Social Pass au la dispozitie cea mai moderna aplicatie web cu ajutorul careia pot alege locatiile in care doresc sa utilizeze tichetele.

 • Fiecare beneficiar poate cauta locatiile din proximitatea sa, poate selecta dupa diverse criterii si poate calcula in cat timp ajunge la locatia dorita.

 • Locatiile in care se pot utiliza tichetele sociale pentru gradinita Social Pass sunt marcate cu autocolantele specifice.

Social Pass – vouchere sociale pentru a stimula accesul copiilor la educatie.

Contactati-ne daca doriti sa aflati mai multe despre voucherele sociale pentru gradinita  de la Sodexo si despre modul in care ele stimuleaza accesul copiilor din familiile in dificultate, in invatamantul prescolar.