7CARD - Card pentru sport - Sodexo Romania

7card Abonament pentru sport si relaxare

Ai acces la cea mai extinsa si diversificata retea de centre si activitati sportive din Romania!

Contacteaza-ne pentru detalii Vezi reteaua

Cardul pentru sport 7card este…

Solutia care faciliteaza accesul angajatilor tai la cea mai extinsa si diversificata retea de centre si activitati sportive.

Peste 500

Companii ofera deja 7card

Cere oferta acum

Peste 40

Activitati sportive diferite

Vezi avantajele pentru angajati

Peste 53

Orase din toata tara

Afla unde folosesti 7card

Peste 400

Centre sportive diferite

Citeste testimonialele

Avantajele pentru compania ta

 • Motivarea si loializarea angajatilor

  Cu 7card, ai angajati mai motivati si mai sanatosi. Poti reduce absenteismul, in timp ce cresti satisfactia si tonusul la locul de munca, cu rezultate implicite si asupra productivitatii, gradului de loialitate si retentiei angajatilor.

 • Atractivitate crescuta in recrutare

  Cardul pentru sport 7card ofera acces full-time in reteaua de peste 500 de centre sportive, din 40 de orase, cu acces la activitati sportive numeroase si variate.

 • Usor de implementat in companie

  7card este o solutie rapida si usor de implementat in orice companie, indiferent de numarul de angajati, si fara sa implice resurse interne sau procese suplimentare.

 • Eficientizarea costurilor

  7card are un pret competitiv pe piata serviciilor sportive, fiind cel mai atractiv beneficiu de acest tip. Ai preturi flexibile si oferte personalizate pentru nevoile tale.

 • Eficienta operationala

  7card pune la dispozitia companiei tale o platforma de administrare, account management dedicat, precum si servicii de asistenta pentru utilizatori.

Cum obtii 7card pentru angajatii tai?

Pasul 1

Completeaza formularul

Pasul 2

Te contacteaza un reprezentant Sodexo

Pasul 3

Inchei contractul

Pasul 4

Tu si angajatii tai va bucurati de 7card

Avantajele companiei

Pasul 1

Completeaza formularul

Avantajele companiei

Pasul 2

Te contacteaza un reprezentant Sodexo

Avantajele companiei

Pasul 3

Inchei contractul

Pasul 4

Tu si angajatii tai va bucurati de 7card

Ce avantaje exista pentru compania mea?

7card pune la dispozitia companiei tale o platforma de administrare, account management dedicat si servicii de asistenta pentru utilizatori. Solutia 7card este usor de implementat in companie, indiferent de numarul de angajati si nu implica resurse interne sau procese suplimentare.

Avantaje pentru angajati

 • Card unic cu acces full-time in retea

  Cu un singur card, ai acces full-time in centrele sportive din retea, avand mereu o optiune in proximitate.

 • Activitati sportive variate

  Fitness, aerobic, yoga, inot, escalada, dans, arte martiale si multe altele. Tu ce activitate sportiva o sa incerci cu cardul 7card?

 • Discount-uri si pentru activitati conexe

  Cardul pentru sport 7card iti ofera acces intr-o retea de parteneri cu discount-uri pentru activitati conexe (spa, infrumusetare, ateliere culturale si multe altele).

 • Energie si stare de bine

  Activitatile sportive și de relaxare sunt necesare pentru angajati deoarece ii ajută la mentinerea starii de bine si la reducerea nivelului de stres.

Ce obtin angajatii cu cardul pentru sport?

Angajatii care vor beneficia de 7card, au acces full-time in variate centre sportive, acestia putand astfel combina in rutina lor activitati sportive in functie de preferintele lor, avand mereu o optiune in proximitate.

In plus, au acces la o retea de parteneri de discount pentru diferite activitati conexe (spa, infrumusetare, ateliere culturale si multe altele).

Reteaua 7card

 • De ce cardul pentru sport?

  7card este cea mai potrivita solutie propusa de Sodexo, pentru imbunatatirea mediului de lucru si dezvoltarea spiritului de echipa.

 • Cat de des il pot folosi?

  Zilnic! Activitatile sportive si de relaxare sunt benefice oricui, in orice moment, deoarece mentin stării de bine si ajuta la reducerea nivelului de stres.

 • Unde pot merge cu 7card?

  7card susținut de Sodexo oferă acces full-time în rețeaua de 400 de centre sportive în 22 de orașe, cu acces la peste 160 de activități sportive.

 • Am un singur card pentru toate activitatile?

  Da, 7card este un abonament la sala, abonament fitness, sedinta de wellness si abonament la inot, toate la un loc.

Unde poti folosi cardul pentru sport 7card?

Aproape de casa

Mergi la sala ta preferata

In delegatie

Foloseste cardul pentru sport si cand esti in delegatii

Langa birou

Mergi cu colegii direct dupa munca

In vacanta

Mergi la sala ta preferata

Avantajele companiei

Aproape de casa

Mergi la sala ta preferata

Avantajele companiei

In delegatie

Foloseste cardul pentru sport si cand esti in delegatii

Avantajele companiei

Langa birou

Mergi cu colegii direct dupa munca

In vacanta

Mergi la sala ta preferata

Cum il poti folosi?

7card poate fi acordat tuturor angajatilor sau partial, in functie de criteriile tale de selectare sau la cerere, cu mentiunea ca acestia trebuie sa fie in relatie contractuala cu angajatorul pe baza unui contract de munca, contract de mandat, contract de administrare, contract de servicii sau al unui alt contract de drept civil cu consecinte legale asemanatoare.
7card este nominal si fiecare utilizator poate avea un singur insotitor. Acest beneficiu, singur sau integrat intr-un pachet (impreuna cu alte servicii din portofoliu Sodexo), este menit sa creasca retentia si motivarea angajatilor.

Testimoniale companii

 • Delia Panaitescu - Compensation & Benefits Coordinator, Heineken Romania

  "7card vine în întâmpinarea nevoilor angajaţilor noştri prin reunirea unui număr mare de săli şi activităţi sub un singur produs clar şi simplu de accesat, iar noi suntem mulţumiţi că îi putem astfel încuraja să aibă o viaţă activă."

 • Anica Stoica - Human Relations Manager, Continental Automotive Romania

  "Continental încurajează angajaţii să dezvolte o viaţă activă şi dinamică. Ne-am dorit să oferim posibilitatea de a accesa cât mai multe tipuri de activităţi sportive, în locații diferite, fără limitare la o arie geografică. 7card a reuşit să ne ofere flexibilitatea şi diversitatea de care aveam nevoie, atât pentru angajaţi, cât şi pentru membrii de familie ai acestora."

 • Dana Preda - Compensations & Benefits Analyst, UPC

  "Prin 7card ne încurajăm angajaţii să aibă o viaţă activă şi sănătoasă iar comunicarea între colegi s-a îmbunătăţit, mulţi alegând să meargă împreună la sală după orele de lucru."

De ce sa acorzi cardul pentru sport 7card?

7card este solutia perfecta pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea mediului de lucru. Conform studiilor, majoritatea angajatilor considera ca sportul este activitatea care ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii. In plus, reduce zilele de concediu medical folosite de catre un angajat si nivelul de stres, in acelasi timp crescand concentrarea acestuia la locul de munca.

Browser-ul tau este vechi.

Actualizeaza-ti browser-ul pentru a putea vedea aceasta pagina corespunzator. Actualizeaza browserul acum.

×