Ce este cardul de masa Gusto Pass?
Cardul Gusto Pass reprezinta cel mai popular beneficiu extra salarial acordat angajatilor pentru mesele de pranz zilnice . El este completarea moderna a tichetelor Gusto, primele produse lansate de Sodexo in Romania din 1999.
Valoarea maxima este de 30 lei / zi, suma totala incarcandu-se lunar pe card.
Mareste-ti numarul de clienti oferindu-le detinatorilor de Carduri Gusto posibilitatea sa-si ia pranzul in locatia ta!

Cine poate accepta plata cu Gusto Pass?
Supermarketuri, restaurante, brutarii, cafenele, pizzerii, firme de catering, hoteluri (exceptie face plata cazarii care nu se poate realiza cu Cardul Gusto Pass)

Ce este cardul Cadou Pass?
Cardul Cadou Pass este beneficiul extra salarial oferit de catre angajator ca un semn al recunoasterii valorii angajatilor. Putand fi alimentat oricand, el este in principal un beneficiu specific momentelor semnificative din an: 8 martie, Paste, 1 Iunie, Craciun sau alte ocazii speciale.
Valoarea maxima este de 300 lei / eveniment.
Fii deschis pentru noi clienti in perioadele importante din an si accepta plata cu Cardurile Cadou Pass!

Cine poate accepta plata cu Cadou Pass?
Magazine de haine, incaltaminte, jucarii, electronice, electrocasnice, cosmetice, bijuterii, carti, articole sportive, mobilier, decoratiuni, statii de alimentare cu combustibil, industria HoReCa.

Ce este cardul Cultura Pass?
Cardul Cultura Pass este produsul cel mai nou de la Sodexo. Cu acest card, angajatii sunt incurajati sa aiba un timp liber de calitate si sa acceseze diverse si multiple activitati culturale.
Valoarea maxima este de 190 lei / luna sau ocazional de 380 lei / eveniment.
Creste-ti afacerea cu ocazia lansarii Cardului Cultura Pass pentru angajati!

Cine poate accepta plata cu Cultura Pass?
Librarii si magazine de specialitate unde se gasesc carti, albume muzicale, manuale scolare, companii care comercializeaza bilete de teatru, concerte, competitii sportive, filme, spectacole, festivaluri, expozitii, muzee.

Ce este cardul Turist Pass?
Cardul Turist Pass este un beneficiu extra salarial de motivare si recompensare a angajatilor in valoare maxima este de 1450 lei / concediu pentru angajatii din institutiile si autoritatile publice si maxim de 6 salarii de baza minime brute pe tara pentru angajatii din companiile private.
Primeste mai multi turisti in locatia ta oferindu-le posibilitatea sa plateasca serviciile cu Turist Pass Card

Cine poate accepta plata cu Turist Pass?
Agentii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante si alte locatii ce tin de industria turismului. Pentru a deveni partener Sodexo, trebuie sa ai un certificat de clasificare emis de Ministerul Turismului (mai multe detalii aici.) Voucherele de vacanta pot fi acceptate la plata doar de catre structuri turistice/agentii de turism partenere care nu inregistreaza datorii la bugetul de stat in ultimele 90 de zile si atentie (!), doar pentru pachete turistice care includ minim o noapte de cazare.

Ce este cardul Social Pass?
Un sprijin din partea Guvernului Romaniei prin Programul Operational Ajutorare a Persoanelor Defavorizate cofinantat prin Fondul de Ajutor European pentru cele mai Defavorizate Persoane ce asigura masa calda in fiecare luna, pentru aproximativ 300.000 de persoane din categorii sociale defavorizate.

Cine se poate alatura retelei?
Toate locatiile care comercializeaza produse in categoria ‘masa calda’.  Restaurante, cafenele, cantine, unitati de alimentatie publica.

De ce sa devii afiliat?

Cresti numarul de clienti pentru afacerea ta

Din ce in ce mai multi angajati beneficiaza in Romania de cardurile Sodexo. Detinatorii cardurilor vor alege doar magazinele in care acestea sunt acceptate. Fii deschis cu afacerea ta, primeste mai multi clienti pentru a-ti mari incasarile!

Cresti incasarile

Angajatii cu beneficii extra salariale au o putere de cumparare sporita, dar si o disponibilitate mai mare de a cheltui aceste sume ce nu afecteaza venitul de baza al familiei. Este momentul sa-ti cresti si tu profiturile oferindu-le ocazia de a fi clientii tai.

Promovezi afacerea

Fii pe harta Sodexo pentru toti angajatii care beneficiaza de cardurile Pass. Aplicatia mobila MySodexo promoveaza toate afacerile partenere si le listeaza potentialilor clienti.

Zero investitii

Fara a fi necesara vreo investitie, utilizandu-se POS-urile deja existente, afacerile partenere Sodexo vor putea incasa sumele pe care angajatii cu beneficii extra salariale le detin pe diversele carduri Pass. Creste-ti incasarile fara nici un efort!

Sistem de decontare rapid

Fiind partener Sodexo vei avea la dispozitie cateva instrumente foarte simplu de folosit si foarte utile pentru administrarea, decontarea si rambursarea sumelor de bani.

Vrei sa devii partener Sodexo?

Semneaza online

Comerciantii sunt multumiti si foarte multumiti in general de sistemul de vouchere acceptat de firma lor. Iar 91% dintre comercianti considera ca tichetele electronice sunt foarte usor de utilizat, in special pentru ca reduc birocratia, conform Studiului de perceptie asupra biletelor de valoare, furnizat de Asociatia Profesionala a Emitentilor de Tichete.

Cum functioneaza semnarea contractului online

1. APLICI
ONLINE

Aplici pentru produsele care se potrivesc business-ului tau.

2. DECIZI INSTANT

Primesti oferta instant, in aceeasi pagina

3. SEMNEZI ONLINE

Semnezi online oferta si, ulterior, primesti contractul tau pe e-mail.

4. ACTIVEZI PLATILE

Trimite documentele aferente punctelor de lucru unde vrei sa accepti cardurile Sodexo.

* Inainte de a semna, trebuie sa ai o chitanta de POS din care se preia codul de vanzator/comerciant. Acesta este mentionat in antetul chitantei. In cazul in care POS-ul este la Global Payment, va trebui sa soliciti la banca codul MID..

Intrebari frecvente

Sunt trei pasi simpli de parcurs de la semnarea contractului pana in momentul in care se vor activa platile in locatia ta. Asadar, vezi mai jos cei trei pasi:
Pasul 1
Semnezi contractul online.
Pasul 2
Activeaza platile in locatiile tale prin trimiterea documentelor aferente punctelor de lucru unde vrei sa accepti cardurile Sodexo.
Inainte de a semna, trebuie sa ai o chitanta de POS din care se preia codul de vanzator/comerciant. Acesta este mentionat in antetul chitantei. In cazul in care POS-ul este la Global Payment, va trebui sa soliciti la banca codul MID.
Pasul 3
Accepta plata.
Activarea POS-ului de catre echipa Sodexo se realizeaza in termen de 24 ore.

Sodexo emite facturile aferente contractului in vigoare in ultima zi lucratoare a lunii.
Creeaza-ti un cont in aplicatia Interaktiv si vizualizeaza toate facturile emise.
Poti utiliza link-ul de plata rapida din Interaktiv sau din e-mail primit in acelasi timp cu factura.
.