Beneficii Comercianti - Sodexo Romania

Cresterea numarului de clienti

Din ce in ce mai multi angajati beneficiaza in Romania de cardurile Sodexo. Detinatorii cardurilor vor alege doar magazinele in care acestea sunt acceptate. Fii deschis cu afacerea ta pentru a-i primi ca si clienti si pentru a-ti mari incasarile!

Cresterea incasarilor

Angajatii cu beneficii extrasalariale au o putere de cumparare sporita, dar si o dinsponibilitate mai mare de a cheltui aceste sume ce nu afecteaza venitul de baza al familiei. Este momentul sa-ti cresti si tu profiturile oferindu-le ocazia de a fii clientii tai.

Vizibilitate marita

Fii pe harta Sodexo pentru toti angajatii care beneficiaza de cardurile Pass. Aplicatia mobila Card Sodexo promoveaza toate afacerile partenere si le listeaza potentialilor clienti.

Zero investitii

Fara a fi necesara vreo investitie, utilizandu-se POS-urile deja existente, afacerile partenere Sodexo vor putea incasa sumele pe care angajatii cu beneficii extrasalariale le detin pe diversele carduri Pass. Creste-ti incasarile fara nici un efort!

Sistem de decontare rapid

Fiind partener Sodexo vei avea la dispozitie cateva instrumente foarte simplu de folosit si foarte utile pentru administrarea, decontarea si rambursarea sumelor de bani.

Vrei sa devii partener Sodexo?

Lasa-ne datele tale de contact si intra si tu in reteaua de afiliati!

Ce este cardul de masa Gusto Pass?
Cardul Gusto Pass este completarea moderna a tichetelor Gusto, primele produse lansate de Sodexo in Romania din 1998. Cardul Gusto Pass ramane pana astazi cel mai de succes, fiind oferit angajatilor pentru mesele de pranz zilnice.
Valoarea maxima este de 20,09 lei / zi, suma totala incarcandu-se lunar pe card.
Mareste-ti numarul de clienti oferindu-le detinatorilor de Carduri Gusto posibilitatea sa-si ia pranzul in locatia ta!

Cine poate accepta plata cu Gusto Pass?
Restaurante, brutarii, cafenele, pizzerii, firme de cattering, respectiv toata industria HoReCa

Ce este cardul Cadou Pass?
Cardul Cadou Pass este beneficiul extrasalarial oferit de catre angajator ca un semn al recunoasterii valorii angajatilor. Putand fi alimentat oricand, el este in principal un beneficiu specific momentelor semnificative din an: 8 martie, Paste, 1 Iunie, Craciun sau alte ocazii speciale.
Valoarea maxima este de 150 lei / eveniment.
Fii deschis pentru noi clienti in perioadele importante din an si accepta plata cu Cardurile Cadou Pass!

Cine poate accepta plata cu Cadou Pass?
Magazine de haine, incaltaminte, jucarii, electronice, electrocasnice, cosmetice, bijuterii, carti, articole sportive, mobilier, decoratiuni, statii de alimentare cu combustibil, industria HoReCa

Cine poate accepta plata cu Cadou Pass?
Magazine de haine, incaltaminte, jucarii, electronice, electrocasnice, cosmetice, bijuterii, carti, articole sportive, mobilier, decoratiuni, statii de alimentare cu combustibil, industria HoReCa

Ce este cardul Cultura Pass?
Cardul Cultura Pass este produsul cel mai nou de la Sodexo. Cu acest card, angajatii sunt incurajati sa aiba un timp liber de calitate si sa acceseze diverse si multiple activitati culturale.
Valoarea maxima este de 160 lei / luna sau ocazional de 330 lei / eveniment.
Creste-ti afacerea cu ocazia lansarii Cardului Cultura Pass pentru angajati!

Cine poate accepta plata cu Cultura Pass?
Librarii si magazine de specialitate unde se gasesc: carti, albume muzicale si manuale scolare, companii care comercializeaza: bilete de teatru, concerte, competitii sportive, filme, spectacole, festivaluri, expozitii, muzee

Ce este cardul Turist Pass?
Cardul Turist Pass a fost creat ca si beneficiu extrasalarial, exclusiv pentru incurajarea angajatilor de a se relaxa si de a avea parte de concedii si vacante cat mai placute.
Valoarea maxima este de 1450 lei / concediu.
Primeste mai multi turisti in locatia ta oferindu-le posibilitatea sa plateasca serviciile cu Turist Pass Card!

Cine poate accepta plata cu Turist Pass?
Agentii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante si alte locatii ce tin de industria turismului

Bine de stiut:
Pentru a deveni partener Sodexo si a putea accepta plati cu cardurile si voucherele de vacanta Turist Pass, trebuie sa ai un certificat de clasificare emis de Ministerul Turismului.
Citește ce este acest certificat și la ce te ajută în articolul de aici.

Cate persoane vor primi aceste carduri?
Aproximativ 300,000 de persoane vor primi aceste carduri ce vor fi incarcate cu cate 180 lei / luna.
Fondurile sunt sustinute de catre autoritati, prin Ministerul pentru Fonduri Europene.

Cine se poate alatura retelei?
Toate locatiile care comercializeaza produse in categoria ‘masa calda’.  Restaurante, cafenele, cantine, unitati de alimentatie publica.

Link-uri utile:

Esti deja partener? Intra in contul tau!

Vrei sa devii partener? Lasa-ne datele tale.