Contract online

Cât de simplu este să obții beneficiile potrivite pentru echipa ta? Semnează rapid online și fii gata să crești gradul de implicare și motivare a angajaților tăi cu soluțiile Pluxee.

Iată cât de simplu semnezi contractul online

contract online - Pluxee

Completezi

datele companiei

semneaza contract online - Pluxee

Primești

pe loc oferta

contract online carduri Pluxee

Semnezi

și primești contractul pe e-mail

contact online carduri de masa si carduri cadou Pluxee

Comanzi

cardurile și le încarci

  CONTRACT ONLINE PLUXEE GUSTO

  De ce să comanzi online cardul de masă Pluxee Gusto pentru angajații tăi

  cardul de tichete de masa de la Pluxee

  Acordând cardul Pluxee Gusto, le oferi angajaților tăi oportunitatea de a-și menține starea de bine, cu ajutorul unui stil de alimentație echilibrat.

  Cardul de masă poate fi utilizat contactless la restaurante, supermarketuri, hipermarketuri și unități alimentare din întreaga țară. De asemenea, poate fi folosit pe platformele Tazz, Bringo și Sezamo.

  Sumele acordate pe cardul de masă beneficiază de 100% deductibilitate si exceptare de la plata taxelor salariale. Astfel, oferă o mai mare putere de cumpărare și te ajută să păstrezi bugetul sub control.

  Cardul Pluxee Gusto se comandă și se încarcă online, rapid și comod, de oriunde te-ai afla. Poți acorda fiecărui angajat până la 35 de lei / zi lucrată (încărcarea se realizează o dată pe lună).

  CONTRACT ONLINE PLUXEE CADOU

  De ce să comanzi online cardul Pluxee Cadou pentru angajații tăi

  tichete cadou legislatie- Pluxee

  Cadourile de sărbători devin mult mai simplu de acordat. Ai certitudinea că darul tău va fi mereu unul inspirat, care le va fi util angajaților.

  Cardul Pluxee Cadou reprezintă o experiență personalizată pentru fiecare membru al echipei. Angajații tăi își pot alege produsele preferate, de la oricare dintre partenerii Pluxee din întreaga țară. 

  Rețeaua de parteneri Pluxee este una vastă, iar cardul Pluxee Cadou poate fi utilizat pentru o gamă variată de produse - îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice, cosmetice, bijuterii, articole sportive, mobilier, decorațiuni și multe altele.

  Comanzi online cardul, apoi îl încarci de sărbători cu suma dorită. Sumele sunt scutite de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, dacă nu depășesc suma de 300 de lei pentru fiecare angajat și/sau copil minor al angajatului.

  DE CE SĂ APLICI ONLINE

  De ce sa aplici online?

  contract online carduri de masa si cadou Pluxee

  Semnezi rapid

  Beneficiezi de un proces rapid și sigur atunci când alegi să semnezi online. Noi îți oferim siguranță și predictibilitate printr-un cost fix lunar, iar tu decizi suma nominală pe care o oferi angajaților tăi pe cardurile Pluxee.

  Costul fix lunar acoperă următoarele servicii

  Emiterea cardurilor.

  Transportul cardurilor până la sediul companiei tale.

  Servicii operaționale și asistență continuă atât pentru ține, cât și pentru angajații tăi.