Recomandă o companie și te premiem cu până la 470 lei

Fii ambasador Pluxee și primește bonusul de recomandare

  CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  Cum funcționează programul de recomandări?

  recomanda o companie si castigi pana la 350 lei - Pluxee
  1. Informezi

   Cunoști un angajator care nu oferă cardul de masă Pluxee Gusto? Povestește-i despre avantajele acestuia si despre pachetele Gusto. Pachetul Gusto Plus de Sănătate include cardul de masă și acces nelimitat la telemedicină. Gusto Plus de Echilbru include beneficiile din Plus de Sanatate, plus acces la 3 specializări de psihologie și consiliere pe nutriție în stări patologice.

  2. Completezi

   Ne trimiți datele companiei prin formular

  3. Contactăm compania

   Discutăm cu persoana recomandată despre ofertă

  4. Compania semnează, tu primești bonusul

   Dacă angajatorul semnează contractul și comandă Pluxee Gusto, te vom contacta pentru a-ți trimite bonusul pe card.

  5. Te recompensăm

   După ce ne oferi datele tale necesare transferului bancar din partea noastră, vei primi banii câștigați direct în contul tău.

  CE TREBUIE SĂ FACI?

  Tot ce trebuie să faci pentru a recomanda o companie

  recomanda si castiga - pluxee
  • Trimiți broșura Pluxee Gusto

   Ajută persoana recomandată să afle mai multe despre avantajele cardului Pluxee Gusto. Trimite-i broșura din care va afla cum crește starea de bine a angajaților, optimizând totodată bugetul companiei.

  • Completezi formularul

   Daca persoana cu care ai discutat este de acord să fie contactată, completează formularul de recomandare cu datele tale și ale companiei respective.

  • Noi preluăm legătura

   Un consultant Pluxee va contacta persoana recomandată, pentru a discuta despre ofertă

  • Primești bonusul

   Dacă firma devine client Pluxee și comandă carduri Pluxee Gusto în decurs de 2 luni de la recomandarea ta, te răsplătim cu un premiu de la 100 la 470 de lei! Consultă secțiunea CE POT CÂȘTIGA ca să afli mai multe despre acordarea premiului.

  CE POȚI CÂSTIGA?

  Vezi ce poți câștiga

  MGM

  Te recompensăm pentru fiecare companie recomandată care devine client Pluxee. Ne dorim să vedem cât mai mulți angajați fericiți, care se bucură de beneficiile Pluxee, așa că poți recomanda oricâte companii. 

  Valoarea premiului depinde de numărul de angajați ce vor beneficia de cardul Pluxee Gusto. Consultă tabelul alăturat și vei afla cât poți câștiga în funcție de angajații care primesc cardul de masă.

  Recomandă o companie și Pluxee te premiază cu până la 470 lei!

  Blog și Știri

  Fii la curent cu toate noutățile!

  Image
  Pluxee Card Virtual

  Noutăți

  La aproape 10 ani de la prima plată cu telefonul mobil cu un card Pluxee, liderul pieței de beneficii extrasalariale continuă să inoveze și lansează cardul virtual

  București, 12 Aprilie 2024
  Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, continuă procesul de digitalizare a portofoliului de produse prin lansarea cardului virtual, ca opțiune pentru cei peste 35.000 de clienți și peste 2 milioane de angajați ce folosesc produsele companiei într-o rețea de peste 55.000 de comercianți.

  Citește mai mult
  Image
  Învață împreună cu Pluxee, Shurubel și Frații Eram cum se pronunță numele brandului

  Noutăți

  O noua senzație vibrantă este în oraș: Pluxee! Un nume care a fost din ce în ce mai des pe buzele românilor în ultima vreme. Acest brand de origine franceză aduce o notă de farmec englezesc, lăsându-i pe români nedumeriți cu privire la modul în care se pronunță.

  Image
  Cadouri de Paște prin care îți arăți aprecierea față de angajați

  Noutăți

  Sărbătorile sunt momentul în care ne reamintim, mai mult ca oricând, cât de importanți sunt oamenii din viața noastră. Fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi, ne dorim ca fiecare persoană să știe că o apreciem. Iar aprecierea se transmite cel mai bine printr-un cadou dăruit din suflet. Dacă îți dorești să le oferi angajaților tăi cadouri de Paște inspirate, ți-am pregătit câteva sfaturi și idei care te vor ajuta să alegi darul perfect.

  Image
  Fericirea angajatilor si rezultatele companiei - Pluxee

  Antreprenoriat și management

  Vorbim deseori despre fericirea simțită în viața personală, însă cât de des ne gândim la fericirea din mediul profesional? Cu siguranță ai observat că atunci când te simți bine la locul de muncă, lucrurile par mai simple: găsești mai rapid soluții pentru diversele probleme, lucrezi cu mai multă eficiență, iar inspirația pare să curgă mult mai ușor.