Recomandă o companie și te premiem cu până la 350 lei

Fii ambasador Pluxee și primește bonusul de recomandare

  CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  Cum funcționează programul de recomandări?

  recomanda o companie si castigi pana la 350 lei - Pluxee
  1. Informezi

   Cunoști un angajator care nu oferă cardul de masă Pluxee Gusto? Povestește-i despre avantajele acestuia si despre pachetele Gusto. Pachetul Gusto Plus de Sănătate include cardul de masă și acces nelimitat la telemedicină. Gusto Plus de Echilbru include beneficiile din Plus de Sanatate, plus acces la 3 specializări de psihologie și consiliere pe nutriție în stări patologice.

  2. Completezi

   Ne trimiți datele companiei prin formular

  3. Contactăm compania

   Discutăm cu persoana recomandată despre ofertă

  4. Compania semnează, tu primești bonusul

   Dacă angajatorul semnează contractul și comandă Pluxee Gusto, te vom contacta pentru a-ți trimite bonusul pe card.

  5. Te recompensăm

   După ce ne oferi datele tale necesare transferului bancar din partea noastră, vei primi banii câștigați direct în contul tău.

  CE TREBUIE SĂ FACI?

  Tot ce trebuie să faci pentru a recomanda o companie

  recomanda si castiga - pluxee
  • Trimiți broșura Pluxee Gusto

   Ajută persoana recomandată să afle mai multe despre avantajele cardului Pluxee Gusto. Trimite-i broșura din care va afla cum crește starea de bine a angajaților, optimizând totodată bugetul companiei.

  • Completezi formularul

   Daca persoana cu care ai discutat este de acord să fie contactată, completează formularul de recomandare cu datele tale și ale companiei respective.

  • Noi preluăm legătura

   Un consultant Pluxee va contacta persoana recomandată, pentru a discuta despre ofertă

  • Primești bonusul

   Dacă firma devine client Pluxee și comandă carduri Pluxee Gusto în decurs de 2 luni de la recomandarea ta, te răsplătim cu un premiu de la 70 la 350 de lei! Consultă secțiunea CE POT CÂȘTIGA ca să afli mai multe despre acordarea premiului.

  CE POȚI CÂSTIGA?

  Vezi ce poți câștiga

  recomanda o companie - Pluxee

  Te recompensăm pentru fiecare companie recomandată care devine client Pluxee. Ne dorim să vedem cât mai mulți angajați fericiți, care se bucură de beneficiile Pluxee, așa că poți recomanda oricâte companii. 

  Valoarea premiului depinde de numărul de angajați ce vor beneficia de cardul Pluxee Gusto. Consultă tabelul alăturat și vei afla cât poți câștiga în funcție de angajații care primesc cardul de masă.

  Recomandă o companie și Pluxee te premiază cu până la 350 lei!

  Blog și Știri

  Fii la curent cu toate noutățile!

  Image
  Best Place to Work Award

  Noutăți

  Pluxee dă viață jobului. Pluxee, certificat Best Place to Work Romania 2023

  În 2023 am fost certificați ca fiind Best Place to Work în Romania, în urma unui sondaj anonim printre angajații a mai mult de 6.000 de companii. Best Places to Work este o certificare internațională care oferă angajatorilor oportunitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților și recunoaște performanțele companiilor care reușesc să ofere experiențe de lucru și condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

  Citește mai mult
  Image
  tendinte piata muncii

  Noutăți

  Pluxee România, liderul în soluții globale pentru creșterea implicării și motivării angajaților, alături de FutureStation și Ipsos România, lansează azi concluziile primului studiu din seria #WorkWise, o radiografie detaliată a principalelor tendințe care pot schimba piața muncii până în 2030. Realizat pe baza unei metodologii complexe, care combină analiza de scenarii cu cercetări cantitative, studiul identifică principalele tendințe care pot determina felul în care vom lucra până în 2030, în viziunea angajaților români dar și a specialiștilor.

  Image
  targuri de craciun

  Motivare angajați

  Târgurile de Crăciun sunt locul perfect pentru a-ți umple sufletul de bucurie și a te simți din nou ca în copilărie. An de an, cele mai frumoase târguri de sărbători devin adevărate atracții turistice și atrag vizitatori din întreaga țară. Ești în căutarea unor cadouri inspirate sau pur și simplu îți dorești să trăiești din plin farmecul sărbătorilor? Descoperă noi destinații de vis, perfecte pentru vacanța de iarnă.

  Image
  Startarium

  CSR

  Partener de încredere al companiilor pentru motivarea si implicarea angajaților, Pluxee este onorat să fie alegerea preferată a IMM-urilor din România. Acest lucru este confirmat de faptul că 72% din partenerii săi fac parte din această categorie.