Recomanda o companie si
te premiem cu pana la 350 lei

Cardul de masa Gusto Pass poate fi oferit
la pachet cu servicii de telemedicina 24/7
si servicii wellbeing

Recomandă acum

Castiga bani pe card - Cum functioneaza programul?

 • 1. Tu informezi

  Povestesti persoanei din compania recomandata despre beneficiile cardului de masa Gusto Pass si despre pachetele Gusto + servicii pentru starea de bine. Pachetul Plus de Sanatate ofera acces nelimitat la 22 de specialitati medicale, 24/7, prin telemedicina. Pe cand, Plus de Echilbru, pe langa toate beneficiile incluse in pachetul Plus de Sanatate, ofera acces la servicii pentru managementul stresului si a tulburarilor de somn, psihonutritie si nutritie in stari patologice cu supraveghere pe termen lung

 • 2. Apoi completezi

  Completezi formularul cu datele necesare

 • 3. Noi contactam compania

  Noi contactam compania cu oferta speciala Gusto Pass Card

 • 4. Compania comanda Gusto Pass

  Compania semneaza contractul si comanda Gusto Pass Card

 • 5. Te recompensam

  Dupa ce ne oferi datele tale necesare transferului bancar din partea noastra, vei primi banii castigati direct in contul tau.

Tot ce trebuie sa faci pentru a recomanda o companie

 • TRIMITE BROSURA GUSTO PASS!

  Cunosti o persoana de decizie intr-o companie care nu acorda inca angajatilor carduri sau tichete de masa? Arata-i beneficiile Gusto Pass Card – solutia perfecta care creste puterea de cumparare a angajatilor si, in acelasi timp, economiseste bugetul companiei. Trimite-i brosura despre beneficiile cardului de masa Gusto Pass acum!

 • COMPLETEAZA FORMULARUL

  Daca persoana cu care ai discutat si careia i-ai transmis brosura este de acord sa fie contactata, completeaza formularul de recomandare cu datele tale si ale companiei respective.

 • NOI PRELUAM LEGATURA

  Sodexo va contacta persoana de contact indicata in formularul completat de tine, cu o oferta speciala pentru Gusto Pass Card.

 • TE PREMIEM

  Daca firma recomandata devine client Sodexo si comanda carduri de masa Gusto Pass in decurs de 2 luni de la recomandarea ta, te rasplatim cu un premiu in bani: de la 70 la 350 de lei! Consulta sectiunea CE POT CASTIGA ca sa afli mai multe detalii despre acordarea premiului.

Recomanda o companie si vezi CE POTI CASTIGA

 • DE CE DEPINDE VALOAREA PREMIULUI

  Te recompensam cu premii in bani pentru fiecare companie recomandata care devine client Sodexo. Poti recomanda oricate companii stii ca nu ofera angajatilor lor carduri de masa. Valoarea premiului depinde de numarul de beneficiari din fiecare companie recomandata, adica de numarul de angajati ce vor beneficia de Gusto Pass Card. Asadar, vezi in tabelul de langa tot ce trebuie sa stii despre valoarea premiului pe care il poti obtine pentru o companie recomandata.

Recomanda o companie