Blog Pluxee

Image
valoare tichete de masa

Noutăți

Valoarea tichetelor de masă se mărește la 35 RON de la 1 august 2023

28 Iulie 2023

Știai că a crescut valoarea tichetelor de masă? Alimentația sănătoasă este un aspect esențial pentru starea de bine a fiecăruia dintre noi. Totuși, deseori ne vedem puși în situația de a alege între cheltuielile lunare ale familiei și o alimentație cu adevărat nutritivă. Află cum le poți oferi angajaților tăi oportunitatea unui prânz sănătos zi de zi.

Citește mai mult
Image
Angajati fericiti companii de succes

Antreprenoriat și management

17 Iulie 2023

Într-un discurs captivant, Adrian Stanciu, consultant în domeniul dezvoltării oamenilor și organizațiilor, explorează conceptul de fericire în contextul performanței profesionale. El demontează mitul conform căruia fericirea ar însemna lipsă de efort și bani în exces. În schimb, fericirea este legată de dezvoltarea personală, relații și sensul muncii. Adrian Stanciu subliniază că echipele cu angajați fericiți iau decizii mai bune și funcționează mai eficient. Descoperă o explorare fascinantă a fericirii și a performanței în lumea modernă a muncii.

Image
sezamo plata card de masa

Noutăți

4 Iulie 2023

Sezamo a devenit partener Pluxee, acceptând plata prin cardul de masă Pluxee Gusto. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă locuiești în București și județul Ilfov, poți comanda produsele alimentare preferate, pe care să le plătești cu cardul de beneficii. Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Află ce avantaje ai când cumperi cu Pluxee Gusto de pe Sezamo și cum îți înregistrezi cardul pe platformă.

Image
sodexo brs devine pluxee

Noutăți

15 Iunie 2023

În 2023, Sodexo Benefits and Rewards Services a devenit Pluxee. Rămânem în continuare același partener de încredere pentru motivarea angajaților tăi, dar venim cu noi instrumente și soluții digitale. Află mai multe despre Pluxee și despre cum deschidem împreună o lume plină de oportunități pentru echipa ta, ajutându-te să câștigi angajați mai fericiți, mai motivați și mai implicați.

Image
Anisoara

Wellbeing angajați

15 Mai 2023

Vrei să știi mai multe despre oamenii care dau suflet brandului Pluxee? Descoperă povestea captivantă a Anișoarei Andoni, un membru dedicat al echipei Pluxee timp de 11 ani. De la începutul său în departamentul de Marketing și CSR, până la rolul actual de HR Business Partner, Anișoara a abordat fiecare oportunitate și schimbare cu entuziasm și încredere. Explorează parcursul său impresionant și modul în care a abordat provocările profesionale și evoluția în cadrul companiei.

Image
lista magazine card cadou

Motivare angajați

6 Aprilie 2023

Cardul Pluxee Cadou este cel mai inspirat dar pe care îl poți face echipei tale de sărbători. Cu ajutorul acestuia, fiecare angajat se poate bucura de o experiență personalizată, alegându-și cadourile preferate. Află ce fel de produse și servicii pot fi achiziționate cu Pluxee Cadou și descoperă câțiva dintre cei mai cunoscuți parteneri care îl acceptă ca metodă de plată.

Image
Adi

Wellbeing angajați

3 Aprilie 2023

În lumea datelor și a informațiilor complexe, există oameni pasionați care transformă cifrele într-o poveste simplu de înțeles. Adrian Chira, Data Spoke Manager în cadrul Pluxee România, este unul dintre ei. Cu o carieră plină de transformări, Adrian ne dezvăluie cum a navigat cu succes de la domeniul auto și medicină la managementul datelor. Pentru el, rezolvarea problemelor a fost mereu un laitmotiv, iar în continuare vom explora parcursul său profesional plin de curaj. Descoperă cum și-a îmbinat pasiunea pentru date și raportări cu cea pentru oameni și cum reușește să obțină echilibrul atât la birou, cât și acasă.

Image
folosire vouchere vacanta

Motivare angajați

31 Martie 2023

Voucherele de vacanță se acordă exclusiv pe card și îți oferă oportunitatea de a petrece un concediu relaxant și distractiv în destinația dorită din România. Vrei să te bucuri de toate avantajele oferite de a acest beneficiu extrasalarial? Află în continuare ce valoare au cardurile de vacanță, ce servicii poți achiziționa cu ajutorul acestora și unde le poți folosi.

Image
platforma locatii vacante

Motivare angajați

30 Martie 2023

Cât de simplu este să-ți rezervi un concediu în destinația preferată din România? De acum este mai ușor ca oricând, pentru că ai la dispoziție o platformă cu ajutorul căreia găsești destinații din întreaga țară, unde poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist. În plus, platforma este conectată cu site-ul Booking.com, pentru a-ți putea rezerva cât mai rapid sejurul dorit. Află mai multe despre cum îți cauți și rezervi vacanța pe noua platformă.

Image
activitati 1 iunie ziua copilului

Motivare angajați

29 Martie 2023

Timpul petrecut alături de copii este întotdeauna special și merită trăit din plin. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru Ziua Copilului, ți-am pregătit o listă cu activități potrivite pentru cei mici. În plus, te vei bucura să afli că toate pot fi achitate prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

Image
Motivare angajati

Motivare angajați

29 Martie 2023

Motivarea angajaților poate fi o provocare, mai ales dacă nu știi de unde să începi. În primul rând, ai nevoie să-ți dai seama dacă membrii echipei tale sunt demotivați, iar ulterior trebuie să alegi metodele de motivare potrivite. Fiecare angajat are propria sa personalitate și propriile sale necesități, însă există soluții prin care poți mulțumi întreaga echipă. Află mai multe despre soluțiile pe care le ai la dispoziție.

Image
Program flexibil

Antreprenoriat și management

2 Martie 2023

Programul flexibil este un beneficiu tot mai căutat în ultimii ani, inclusiv de angajații din România. Acesta le permite angajaților să se bucure de mai mult control asupra programului de lucru și să mențină mai simplu echilibrul între viața personală și cea personală. Avantajele unui astfel de beneficiu se observă atât în starea de bine a echipei, cât și în productivitatea companiei. Află de ce merită să oferi și tu angajaților un program de lucru flexibil.

Image
muzee bucuresti

Motivare angajați

28 Februarie 2023

Bucureștiul îți oferă oportunitatea de a vizita unele dintre cele mai frumoase și interesante muzee din țară. Dacă vrei să le descoperi, ți-am pregătit o listă cu top 10 muzee mai mult sau mai puțin cunoscute, cărora merită să le calci pragul. În plus, poți achita biletul de intrare cu cardul tău Pluxee Cultura, destinat activităților de timp liber.

Image
Alex

Wellbeing angajați

27 Februarie 2023

Alex Ionescu este manager de operațiuni la Pluxee, companie din care face parte de peste 14 ani. Povestea lui începe într-un mod original, cu ciocolata și tichetele de masă care îl ajutau să învețe matematica în copilărie. Alex a găsit la Pluxee un mediu care l-a ajutat să-și transforme visele în realitate. Promovarea sa ca manager de operațiuni a fost o provocare, dar cu sprijinul echipei și încrederea în propriile capacități, a reușit să se adapteze și să contribuie la transformarea digitală a companiei. Pentru Alex, Pluxee înseamnă susținere, dezvoltare și posibilitatea de a îmbunătăți calitatea vieții celor din jur.

Image
regulamentul intern

Legislație și Fiscalitate

24 Februarie 2023

Regulamentul intern reprezintă un document obligatoriu din punct de vedere legal pentru orice afacere. Acesta conține detalii esențiale, precum regulile aplicate în companie, criteriile de evaluare a performanței, drepturile și obligațiile angajaților. Află mai multe despre ce ar trebui să incluzi în regulamentul intern și cum ar trebui să îl comunici echipei tale.

Image
concediu ingrijitor

Legislație și Fiscalitate

24 Februarie 2023

Concediul de îngrijitor este o opțiune pentru angajații ce îngrijesc o rudă sau o persoană din aceeași gospodărie care suferă de o problemă medicală gravă. Dacă unul dintre membrii echipei tale are nevoie de timp liber pentru îngrijirea celor dragi, cu siguranță îți dorești să îi fii de ajutor. Află din articol ce condiții trebuie să întrunească angajatul pentru a beneficia de concediul de îngrijitor și câte zile libere îi poți da.