Blog Pluxee

Image
Cum personalizezi pachetul de beneficii extrasalariale, flexibile - Pluxee Romania

Noutăți

Doar 60% dintre români declară că au primit sprijin de la angajatori

În contextul în care 9 din 10 angajați români sunt afectați de creșterea inflației, doar 60% dintre ei declară că au primit sprijin de la angajatori.
• 94% dintre angajații români declară că mărirea inflației le-a afectat cheltuielile lunare
• 8 din 10 angajați români afirmă că majorarea prețurilor a avut impact inclusiv asupra sumei pe care o alocă prânzului la birou
• Printre măsurile luate de români pentru a face față situației economice se numără: evidența mai atentă a cheltuielilor, amânarea unor investiții semnificative și renunțarea la mesele luate în oraș
• În același timp, 57% dintre români declară că angajatorii lor le-au oferit suport economic în ultimul an

Citește mai mult
Image
stimulent insertie

Legislație și Fiscalitate

Stimulentul de inserție este ajutor financiar pe care îl pot primi persoanele îndreptățite să beneficieze de concediu de creștere a copilului după revenirea la serviciu. Vrei să afli mai multe despre condițiile de acordare, actele necesare și valoarea stimulentului? Pentru a-ți fi de ajutor, ți-am pregătit toate detaliile de care ai nevoie.

Image
HR LivingRoom by Pluxee ediția Cluj-Napoca. Cum a fost și ce s-a discutat?

Noutăți

Joi 23 mai 2024, Hotel Radisson Blu a găzduit evenimentul HR LivingRoom by Pluxee, ediția Cluj-Napoca. HR LivingRoom și-a ținut din nou promisiunea și a adus în fața comunității de resurse umane inspirație și instrumente inovatoare, cu ajutorul speakerilor de top din domeniu.

Image
activitati 1 iunie ziua copilului

Motivare angajați

Timpul petrecut alături de copii este întotdeauna special și merită trăit din plin. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru Ziua Copilului, ți-am pregătit o listă cu activități potrivite pentru cei mici. În plus, te vei bucura să afli că toate pot fi achitate prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

Image
destinatii transilvania card vacanta

Motivare angajați

Visezi la un concediu special, în care să descoperi locuri superbe? O vacanță în zona Transilvaniei te poate ajuta să te relaxezi cu adevărat și să te detașezi de stres, aglomerație și responsabilități. Iată 6 destinații din Transilvania pe care merită să le vizitezi și unde îți poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist.

Image
Cum personalizezi pachetul de beneficii extrasalariale, flexibile - Pluxee Romania

Motivare angajați

În ziua de astăzi, pachetele de beneficii extrasalariale au devenit mult mai complexe. Pe lângă salariu, angajatorii pot oferi un pachet care să cuprindă o serie de avantaje, de la cardurile cu tichete de masă sau cadou, până la asigurări medicale, pensii private sau abonamente sportive. Dacă vrei să fii un angajator de top, este important să ții cont de acest aspect atunci când alegi beneficiile echipei tale. Oferind soluții care răspund la nevoile fiecărui angajat, îți menții o bună reputație pe piața locurilor de muncă, asigurându-te în același timp că echipa ta este motivată, implicată și loială.

Image
Metode prin care măsori implicarea și fericirea angajaților - femeie cu baloane- Pluxee Romania

Motivare angajați

Orice angajator știe că satisfacția echipei sale este un factor cheie în atingerea obiectivelor companiei. Atunci când angajații sunt fericiți și implicați în ceea ce fac, rezultatele se văd la nivel de productivitate, calitate a serviciilor, dar și în atmosfera generală de la locul de muncă. Cum știi însă ce simte fiecare membru al echipei tale în momentul de față? Descoperă în continuare de ce este bine să măsori periodic implicarea și fericirea angajaților tăi, precum și ce metode poți folosi pentru asta.

Image
card de vacanta

Motivare angajați

Îți dorești să te bucuri de o vacanță de neuitat în locurile preferate din România? Poți achita cazarea, precum și alte servicii conexe, cu ajutorul cardului tău Pluxee Turist. Iar dacă ești în căutarea inspirației, ți-am pregătit câteva idei de locații unde îți poți folosi cardul de vacanță pentru un concediu reușit.

Image
cazare la mare card vacanta

Motivare angajați

Poți să te bucuri de un concediu de vis la mare cu ajutorul cardului de vacanță? Sigur că da. Ai la dispoziție numeroase hoteluri și pensiuni unde poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist, astfel încât să îți poți petrece o vacanță pe gustul tău! Ți-am pregătit și noi câteva idei, pe care te invităm să le descoperi.

Image
HR Living Room Timisoara

Noutăți

Miercuri, 17 aprilie 2024, a avut loc la Timișoara evenimentul HR LivingRoom by Pluxee. O zi în care ne-am bucurat să ne întâlnim cu experți, manageri de resurse umane și lideri din companii dinamice din zona Timișoarei.

Image
Pluxee Card Virtual

Noutăți

București, 12 Aprilie 2024
Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, continuă procesul de digitalizare a portofoliului de produse prin lansarea cardului virtual, ca opțiune pentru cei peste 35.000 de clienți și peste 2 milioane de angajați ce folosesc produsele companiei într-o rețea de peste 55.000 de comercianți.

Image
Învață împreună cu Pluxee, Shurubel și Frații Eram cum se pronunță numele brandului

Noutăți

O noua senzație vibrantă este în oraș: Pluxee! Un nume care a fost din ce în ce mai des pe buzele românilor în ultima vreme. Acest brand de origine franceză aduce o notă de farmec englezesc, lăsându-i pe români nedumeriți cu privire la modul în care se pronunță.

Image
Cadouri de Paște prin care îți arăți aprecierea față de angajați

Noutăți

Sărbătorile sunt momentul în care ne reamintim, mai mult ca oricând, cât de importanți sunt oamenii din viața noastră. Fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi, ne dorim ca fiecare persoană să știe că o apreciem. Iar aprecierea se transmite cel mai bine printr-un cadou dăruit din suflet. Dacă îți dorești să le oferi angajaților tăi cadouri de Paște inspirate, ți-am pregătit câteva sfaturi și idei care te vor ajuta să alegi darul perfect.

Image
Fericirea angajatilor si rezultatele companiei - Pluxee

Antreprenoriat și management

Vorbim deseori despre fericirea simțită în viața personală, însă cât de des ne gândim la fericirea din mediul profesional? Cu siguranță ai observat că atunci când te simți bine la locul de muncă, lucrurile par mai simple: găsești mai rapid soluții pentru diversele probleme, lucrezi cu mai multă eficiență, iar inspirația pare să curgă mult mai ușor.

Image
sponsorizari deductibile 2024 - Pluxee

Legislație și Fiscalitate

Dezvoltarea comunităților locale este un element urmărit în mod continuu, în contextul economic și social din România, aducând valoare societăţii. O practică esențială, care sprijină și catalizează dezvoltarea comunităților locale este reprezentată de sponsorizare, privită ca acel parteneriat dintre o companie din mediul privat și o entitate nonprofit care are drept rezultat sprijinirea și promovarea unor activități cu rol social și cultural.

Image
Soluții prin care crești satisfacția angajaților - femeie in parc- Pluxee

Antreprenoriat și management

Cauți rețeta prin care să câștigi o echipă mai motivată? Este bine să pornești de la un principiu simplu: oamenii sunt diferiți și au, în consecință, nevoi diferite. Prin urmare, rețeta motivației nu este universală, ci trebuie adaptată la specificul echipei tale și la dorințele fiecărui angajat. În continuare vom explora o serie de soluții care te pot ajuta să crești satisfacția angajaților tăi și să creezi un mediu de lucru mai flexibil.