Blog Pluxee

Image
Best Place to Work Award

Noutăți

Pluxee dă viață jobului. Pluxee, certificat Best Place to Work Romania 2023

În 2023 am fost certificați ca fiind Best Place to Work în Romania, în urma unui sondaj anonim printre angajații a mai mult de 6.000 de companii. Best Places to Work este o certificare internațională care oferă angajatorilor oportunitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților și recunoaște performanțele companiilor care reușesc să ofere experiențe de lucru și condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Citește mai mult
Image
tendinte piata muncii

Noutăți

Pluxee România, liderul în soluții globale pentru creșterea implicării și motivării angajaților, alături de FutureStation și Ipsos România, lansează azi concluziile primului studiu din seria #WorkWise, o radiografie detaliată a principalelor tendințe care pot schimba piața muncii până în 2030. Realizat pe baza unei metodologii complexe, care combină analiza de scenarii cu cercetări cantitative, studiul identifică principalele tendințe care pot determina felul în care vom lucra până în 2030, în viziunea angajaților români dar și a specialiștilor.

Image
targuri de craciun

Motivare angajați

Târgurile de Crăciun sunt locul perfect pentru a-ți umple sufletul de bucurie și a te simți din nou ca în copilărie. An de an, cele mai frumoase târguri de sărbători devin adevărate atracții turistice și atrag vizitatori din întreaga țară. Ești în căutarea unor cadouri inspirate sau pur și simplu îți dorești să trăiești din plin farmecul sărbătorilor? Descoperă noi destinații de vis, perfecte pentru vacanța de iarnă.

Image
Startarium

CSR

Partener de încredere al companiilor pentru motivarea si implicarea angajaților, Pluxee este onorat să fie alegerea preferată a IMM-urilor din România. Acest lucru este confirmat de faptul că 72% din partenerii săi fac parte din această categorie.

Image
Inteligenta artificiala in HR - Pluxee Romania

Antreprenoriat și management

Auzim tot mai mult vorbindu-se despre inteligența artificială și aplicabilitatea sa în activitățile de zi cu zi. Soluțiile AI sunt create pentru a ne simplifica viața, însă în același timp pot ridica o serie de întrebări, legate în special de confidențialitatea datelor și de impactul automatizării asupra locurilor de muncă. Prin urmare, este important să înțelegem ce înseamnă exact inteligența artificială și cum o putem utiliza pentru a ne bucura de mai multe oportunități. Descoperă în continuare cum poate fi folosită inteligența artificială în departamentele de resurse umane pentru a simplifica activitatea și a aduce un plus de valoare întregii companii.

Image
Cadouri de Craciun sau sarbatori - Pluxee Romania

Motivare angajați

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a le aduce bucurie oamenilor din viața ta. Iar unul dintre cele mai simple moduri de a face asta este prin intermediul unui cadou oferit din suflet. Dacă pentru familie sau prietenii apropiați poate fi simplu să alegi un dar inspirat, cadourile de Crăciun sau de sărbători pentru colegi pot fi o provocare. Din fericire, există o soluție simplă, care te va ajuta să le oferi din prima colegilor tăi cadouri inspirate. Descoperă în continuare despre ce este vorba.

Image
Evaluarea performantelor profesionale - Pluxee

Antreprenoriat și management

Dacă îți dorești să ai o afacere de succes, este esențial să poți conta pe o echipă implicată și performantă. Cum măsori însă rezultatele angajaților tăi, astfel încât să te asiguri că fiecare persoană își atinge potențialul, iar compania merge în direcția bună? Evaluarea performanțelor profesionale este un proces valoros, care nu ar trebui să lipsească din organizație. Descoperă în continuare cum realizezi această evaluare, ce criterii să folosești și cum să măsori performanța.

Image
digitalizare imm, ce este imm - Pluxee Romania

Antreprenoriat și management

În ultimii ani, tehnologia a evoluat tot mai mult și a ajuns să reprezinte o parte integrantă a vieții noastre cotidiene, inclusiv în mediul de afaceri. Companiile care aleg să își digitalizeze activitatea au oportunitatea de a-și crește eficiența și productivitatea, îmbunătățind totodată serviciile oferite clienților și simplificând munca angajaților. Descoperă în continuare un mini ghid de digitalizare a IMM-urilor, care te poate ajuta să-ți duci afacerea la un nou nivel.

Image
sustenabilitate in afaceri - Pluxee

Antreprenoriat și management

Cu toții ne dorim să ne bucurăm de prezent, dar ne gândim în același timp la un viitor mai bun pentru noi și oamenii dragi. Prin urmare, nu este de mirare faptul că auzim tot mai des vorbindu-se despre sustenabilitate, produse sustenabile și afaceri sustenabile. Ce presupune însă acest concept și de ce ar trebui să reprezinte o prioritate și pentru compania ta? Află în continuare care este importanța sustenabilității și cum o poți integra în activitatea de zi cu zi a afacerii tale.

Image
o noua viziune de brand

Noutăți

Pluxee, noul brand care continuă activitatea de 25 de ani a lui Sodexo de lider în beneficii extrasalariale şi soluţii pentru creşterea implicării angajaţilor pe piața din România, își anunță planurile strategice pentru piața locală.

Image
interviu de angajare - Pluxee

Antreprenoriat și management

Te pregătești pentru primul interviu de angajare și îți dorești ca totul să iasă cât mai bine? În primul rând, este important să privești interviul ca pe o experiență valoroasă, care îți poate aduce doar avantaje: fie obții un loc de muncă, fie dobândești experiență și înveți lucruri utile pentru viitor.
Dacă vrei să îți crești șansele de a obține postul dorit, există câteva aspecte de care e indicat să ții cont. Descoperă în continuare care sunt acestea și cum te poți asigura că te descurci cât mai bine la interviu.

Image
valoare tichete de masa

Noutăți

Știai că a crescut valoarea tichetelor de masă? Alimentația sănătoasă este un aspect esențial pentru starea de bine a fiecăruia dintre noi. Totuși, deseori ne vedem puși în situația de a alege între cheltuielile lunare ale familiei și o alimentație cu adevărat nutritivă. Află cum le poți oferi angajaților tăi oportunitatea unui prânz sănătos zi de zi.

Image
Angajati fericiti companii de succes

Antreprenoriat și management

Într-un discurs captivant, Adrian Stanciu, consultant în domeniul dezvoltării oamenilor și organizațiilor, explorează conceptul de fericire în contextul performanței profesionale. El demontează mitul conform căruia fericirea ar însemna lipsă de efort și bani în exces. În schimb, fericirea este legată de dezvoltarea personală, relații și sensul muncii. Adrian Stanciu subliniază că echipele cu angajați fericiți iau decizii mai bune și funcționează mai eficient. Descoperă o explorare fascinantă a fericirii și a performanței în lumea modernă a muncii.

Image
sezamo plata card de masa

Noutăți

Sezamo a devenit partener Pluxee, acceptând plata prin cardul de masă Pluxee Gusto. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă locuiești în București și județul Ilfov, poți comanda produsele alimentare preferate, pe care să le plătești cu cardul de beneficii. Ai acces la peste 12.000 de produse, adică de trei ori mai multe decât în cazul unui supermarket obișnuit. Află ce avantaje ai când cumperi cu Pluxee Gusto de pe Sezamo și cum îți înregistrezi cardul pe platformă.

Image
sodexo brs devine pluxee

Noutăți

În 2023, Sodexo Benefits and Rewards Services a devenit Pluxee. Rămânem în continuare același partener de încredere pentru motivarea angajaților tăi, dar venim cu noi instrumente și soluții digitale. Află mai multe despre Pluxee și despre cum deschidem împreună o lume plină de oportunități pentru echipa ta, ajutându-te să câștigi angajați mai fericiți, mai motivați și mai implicați.

Image
Anisoara

Wellbeing angajați

Vrei să știi mai multe despre oamenii care dau suflet brandului Pluxee? Descoperă povestea captivantă a Anișoarei Andoni, un membru dedicat al echipei Pluxee timp de 11 ani. De la începutul său în departamentul de Marketing și CSR, până la rolul actual de HR Business Partner, Anișoara a abordat fiecare oportunitate și schimbare cu entuziasm și încredere. Explorează parcursul său impresionant și modul în care a abordat provocările profesionale și evoluția în cadrul companiei.