Card cadou angajati, daruieste apreciere sodexo.ro

Dăruiește încă un motiv de bucurie cu cardul Cadou

Cele mai frumoase cadouri sunt cele oferite din suflet și utile pentru persoana care le primește. Totuși, câți dintre noi nu au stat pe gânduri înainte să aleagă un dar pentru familie, prieteni sau colegi? Atunci când știi totul despre destinatarul cadoului, poate fi mai simplu să îi cauți ceva potrivit, dar ce faci când ai de ales daruri de sărbători pentru întreaga echipă? 

Sigur că ai putea să cumperi câte un coș cu produse de sezon, însă aici intervin o serie de dezavantaje: produsele ar putea să nu fie pe placul angajaților, pierzi timp cu alegerea și livrarea coșurilor și, în plus, trebuie să găsești spațiu să le depozitezi. Ai putea oferi o primă în bani, dar gestul nu pare unul foarte personal sau inspirat. Din fericire, mai există o soluție care se poate dovedi pe placul fiecărui membru al echipei: Cardul Cadou. Descoperă în continuare mai multe despre acesta.

Ce este cardul Cadou și cum se folosește

Așa cum îi spune și numele, Cardul Cadou este un beneficiu extra salarial care se acordă cu ocazii speciale, cum ar fi Ziua Femeii, Paștele, Ziua Copilului sau Crăciunul. Poți alimenta cardul fiecărui angajat cu până la 300 de lei pentru fiecare eveniment.

Cardul Cadou poate fi utilizat ca metodă de plată în magazine din întreaga țară, pentru o gamă foarte variată de produse: electronice, electrocasnice, îmbrăcăminte, jucării, cosmetice, bijuterii, decorațiuni interioare și multe altele. Astfel, angajații tăi au ocazia să-și aleagă singuri darurile care îi fac fericiți.

Plata cu Cardul Cadou se face contactless și este la fel de simplă precum cea cu un card obișnuit de debit. În plus, angajații pot descărca aplicația MySodexo și pot activa opțiunea de plată cu telefonul.

De ce merită să oferi Cardul Cadou angajaților tăi

Oamenii alături de care lucrezi în fiecare zi îți devin în timp ca o a doua familie. Îți dorești să îi știi mulțumiți și, în același timp, să le demonstrezi că îi prețuiești. Beneficiile extra salariale sunt un mod perfect de a spune: ,,Ești important pentru compania noastră și apreciez ceea ce faci.” 

Cardul Cadou este cea mai simplă modalitate prin care îi poți oferi fiecărei persoane din companie darul la care visează. În același timp are o serie de avantaje de care merită să ții cont:

  • Îl oferi o singură dată, apoi îl încarci online cu ocazia sărbătorilor. Simplu, rapid și util, inclusiv pentru angajații care lucrează remote și nu pot veni personal la birou să își ridice cadourile.
  • Rețeaua de comercianți care acceptă Cadou Pass este vastă și cuprinde magazine din întreaga țară. De asemenea, tot mai mulți parteneri Sodexo acceptă plata online prin cardurile de beneficii.
  • Utilizatorii cardurilor Cadou au acces la oferte, care îi ajută să își achiziționeze produsele dorite cu discounturi atractive. Periodic, partenerii noștri oferă promoții, astfel că membrii echipei tale se pot bucura de o putere mai mare de cumpărare decât în cazul aceleiași sume oferite în bani.
  • Angajații tăi au oricând la îndemână aplicația MySodexo, în care își vizualizează soldul, tranzacțiile și lista comercianților care acceptă beneficii extra salariale. Aplicația permite inclusiv vizualizarea ofertelor și activarea opțiunii de plată cu telefonul.
  • Sumele acordate pe card sunt valabile timp de 12 luni de data încărcării, ceea ce le oferă angajaților tăi un plus de flexibilitate. Poate că vor să aștepte până când produsul preferat va fi pe stoc într-un anumit magazin, sau poate strâng banii pentru a-și lua un cadou cât mai valoros.

Alege ca de 8 Martie și Paște să oferi cardul Cadou, cardul care se transformă ca prin magie în darul preferat al fiecărei persoane. Dacă nu ai comandat până acum cardul Cadou și vrei ca echipa ta să se bucure de acest beneficiu extra salarial, apasă pe butonul de mai jos pentru a primi o ofertă.

Vreau Cardul Cadou

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.