Sodexo BRS devine Pluxee!

Pluxee este lider global în beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă și nu numai, care deschide o lume de oportunități pentru fiecare dintre noi. Un nou brand cu ambiții mari pentru viitor, prin care ne angajăm să colaborăm cu comunitățile locale, în mod responsabil și sustenabil.

Oferim peste 250 de produse care răspund nevoilor actuale ale clienților, în 31 de țări, și cooperăm cu 1,7 milioane de comercianți pentru a ne asigura că angajații tăi se bucură mai mult de ceea ce contează cu adevărat.

Alt text

Numele este povestea noastră

Plux simbolizează pozitivitate și afirmă ceea ce suntem și reprezentăm pentru tine: oportunități de a-ți oferi mai mult.

“X”-ul simbolizează cum deschidem lumea oportunităților prin experiențele personalizate și sustenabile pe care le oferim clienților, partenerilor, consumatorilor și angajaților noștri.

Dublul “ee” reprezintă misiunea noastră de business – employee engagement (implicarea angajaților).

De ce un brand nou?

Ca să afli de ce Sodexo Benefits and Rewards, partener global pentru beneficiile extrasalariale și implicarea angajaților, adoptă un nou brand, Pluxee, accesează linkul de mai jos.

Experiențe amplificate pentru 36 de milioane de vieți la nivel global

Pluxee este un brand digital, axat pe experiențe, care redefinește industria de beneficii extrasariale și produse și servicii pentru implicarea angajaților. Un univers în care beneficiarii, comercianții parteneri și clienții obțin mai mult din ceea ce contează cu adevărat.