Termeni și Condițiile de Utilizare www.sodexo.ro/vacante

Versiune actualizata la data de 03.10.2023

 1. PREZENȚII TERMENI PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI 

 2. ALȚI TERMENI APLICABILI 

 3. DESCRIEREA SERVICIULUI 

 4. INFORMAȚII DESPRE NOI 

 5. MODIFICAREA TERMENILOR 

 6. MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ULUI 

 7. ACCESAREA SI UTILIZAREA WEBSITE-ULUI NOSTRU

 8. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

 9. CAMPANII ȘI PROMOȚII 

 10. LIMITAREA RĂSPUNDERII 

 11. VIRUȘI 

 12. LINK-URI CĂTRE WEBSITE-UL NOSTRU 

 13. LINK-URI CĂTRE TERȚE PERSOANE ȘI RESURSELE DIN WEBSITE-UL NOSTRU 

 14. LEGEA APLICABILĂ

 15. MĂRCI

 16. CONTACT 

 

 1. PREZENȚII TERMENI PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Acești Termeni de Utilizare vi se aplică doar atunci cand utilizați site-ul sodexo.ro/vacante/. Utilizarea website-ului de către dvs. indică faptul că ați acceptat Termenii de Utilizare, inclusiv politicile conținute de aceștia. 

Pagina www.sodexo.ro/vacante/ reprezintă o redirecționare a conținutului de pe website-ul www.sodexo.ro așa cum este prevazut în Termenii și Conditiile website-ului care pot fi consultați aici

Pluxee poate să modifice Termenii pentru Utilizarea website-ului în orice moment prin publicarea modificărilor pe site-ul web. 

 1. ALȚI TERMENI APLICABILI 

Sunt de asemenea aplicabile pentru utilizarea website-ului nostru (i) Politica de confidentialite, prin care se detaliază condițiile în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, modul de obținere a consimțământului pentru această prelucrare, atunci când prelucrarea se realizează în baza consimțământului dumneavoastră, precum și garanția protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal și (ii) Politica privind utilizarea cookies-urilor

 1. DESCRIEREA SERVICIULUI 

Website-ul www.sodexo.ro/vacante/ este un spațiu virtual care facilitează căutarea unităților de cazare partenere atât Pluxee, cât și Booking.com (denumite colectiv „Cazare (Cazări)”, „unitate (Unitați) afiliate”). Utilizatorul website-ului poate face o cautare inițială selectând următoarele câmpuri: 

 • Locația (ex: Orașul) 

 • Numar de persoane 

 • Data de Check in & check out 

În urma selecției privind cazarea utilizatorul este redirecționat către site-ul Booking.com pentru efectuarea rezervării. 

Pluxee te ajuta prin intermediul acestui website sa gasesti unitatile afiliate care accepta voucherele de vacanta Turist pe platforma Booking.com. Voucherele de vacanţă pot fi utilizate pentru achiziţionarea de servicii de la operatorii economici cu activitate de turism din România, autorizaţi conform legii, si parteneri contractuali ai Pluxee, care deţin structuri de primire turistice clasificate şi care acceptă o astfel de modalitate de plată. Cazarea se poate achita exclusiv la unitatile afiliate. 

Vă rugam să cititi cu antenție Termenii si Conditiile de rezervare și plată de pe platforma Booking.com B.V. sau de la Cazări, Pluxee nu este responsabilă niciodată pentru rezervarile realizate de dvs. și nu poate fi tinută raspunzatorare pentru orice eroare la rezervarea unei cazări. Pe website-ul nostru nu se pot face rezervari. Pentru orice informatii cu privire la rezervări și plăți vă rugăm să accesați Termenii si Conditiile Booking.com sau Termenii si Conditiile partenerilor.

 1. INFORMAȚII DESPRE NOI

Acesta este un website operat de Pluxee Romania S.R.L. (denumită în continuare „Pluxee”) o societate înregistrată în România, cu nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/9678/1998, cod unic de înregistrare RO 11071295 și sediul social situat în B-dul Dimitrie Pompei nr. 9 – 9A, Clădirea 19, Etaj 3, Sector 2, București, România, cod postal: 020335. 

 1. MODIFICAREA TERMENILOR 

Putem revizui termenii și condițiile de utilizare, precum și orice alți termeni aplicabili în orice moment prin modificarea paginilor relevante.

Vă rugăm să verificați paginile relevante pentru a lua cunoștință de orice modificări aduse termenilor și condițiilor de utilizare, întrucât respectivele modificări vi se vor aplica de la actualizarea prezenților termeni și condiții. 

 1. MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ULUI

Ne rezervăm posibilitatea de a actualiza website-ul în orice moment și de a schimba conținutul acestuia. Cu toate acestea, vă rugăm să țineți cont de faptul că website-ul nostru poate fi neactualizat la momentul vizualizării acestuia și nu avem nicio obligație de a-l actualiza in timp real.

Nu garantăm că website-ul nostru nu are nicio eroare și nici că nu vor exista erori sau omisiuni în conținutul său. 

 1. ACCESAREA SI UTILIZAREA WEBSITE-ULUI NOSTRU 

Website-ul nostru poate fi accesat în mod gratuit. 

Nu garantăm faptul că website-ul nostru și conținutul său vor fi accesibile în permanență, fără întreruperi. Putem suspenda, retrage, înceta sau modifica website-ul nostru în totalitate sau în parte fără a vă anunța în prealabil în acest sens. Nu vom răspunde în situația în care website-ul nostru nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilității de accesare și indiferent de durata acestei imposibilități. 

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru a realiza toate acțiunile necesare din punctul dumneavoastră de vedere pentru a accesa website-ul. Pluxee nu garantează că website-ul sau parte din acesta este adecvată sau disponibilă pentru a fi utilizată într-o anumită locație. În măsura în care alegeți să accesați și să utilizați Website-ul, o veți face din proprie inițiativă și sunteți responsabil de respectarea legilor aplicabile.

Sunteți de asemenea responsabil de a vă asigura că toate persoanele care accesează website-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră de internet cunosc și implementează acești termeni și condiții de utilizare și orice alte condiții aplicabile. 

Sunteți de acord să nu utilizați website-ul, precum şi conținutul sau informațiile sale, pentru niciun scop comercial sau nepersonal, direct sau indirect, şi pentru niciun scop ilegal sau interzis prin acesti Termenii și Conditii, cu excepția cazului când există acordul prealabil în scris al Pluxee. 

 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Suntem deținătorii drepturilor de proprietate intelectuală cu privire la website-ul nostru, precum și cu privire la conținutul acestuia, aceste drepturi fiind protejate de legislația națională și internațională în vigoare.

Statutul nostru de autori ai conținutului website-ului nostru trebuie întotdeauna recunoscut. 

Nu trebuie să utilizați nicio parte din conținutul website-ului nostru cu scopuri comerciale fără a obține o licență în acest sens de la noi. Sunteți de acord să nu modificați, distribuiți, copiați, transmiteți, afişați, reproduceți, publicați, licențiați, creați opere derivate, vindeți sau revindeți orice informații, software, produse sau servicii obținute de pe website.  

În cazul în care veți copia pe hârtie sau în format electronic orice parte din website-ul nostru, drepturile dumneavoastră de a utiliza website-ul nostru vor înceta imediat și, în consecință, va trebui să returnați sau să distrugeți orice copii ale conținutului website-lui nostru. 

De asemenea ne rezervăm toate drepturile de a acționa căile legale pe care le avem la dispoziție în cazul oricărei încălcări a prezenților Termeni și Condiții. 

 1. CAMPANII ȘI PROMOȚII 

Pluxee poate organiza campanii, tombole, concursuri sau poate oferii diferite promoții din când în când. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres, campaniile, tombolele, concursurile sau promoțiile sunt supuse unor reguli, termeni și condiții speciale care pot avea prevederi suplimentare față de Termenii de utilizare ai site-ului. 

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII 

Conținutul integral al website-ului nostru este livrat “ca disponibil”, “așa cum este”, fără nicio garanție de niciun fel fie expresă, fie implicită, inclusiv, dar nelimitându- se la, orice garanții de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratețe și non-încălcare. Pluxee Romania S.R.L. nu garantează acuratețea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui conținut pus la dispoziție prin intermediul website-ului nostru. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricărei informații înainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea website-ului nostru și a conținutului disponibil pe website-ul nostru se fac pe răspunderea unică a utilizatorului.

De asemenea, nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-servies sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dumneavoastră, sistemul dumneavoastră IT, datele dumneavoastră ca urmare a utilizării website-ului nostru sau a altor website-uri către care există link-uri in website-ul nostru. 

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul website-urilor ce au link-uri către website-ul nostru. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garanție din partea noastră cu privire la respectivele website-uri. Nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu rezultând din utilizarea respectivelor website-uri. 

Informațiile pe care le dezvăluim despre cazări se bazează pe datele ce ne sunt puse la dispoziție de către platforma Booking.com sau de o alta platforma partenera catre care va redirectioneaza pagina noastra. Prin urmare, este responsabilitatea dumneavoastra să vă asigurati inainte de realizarea unei rezervări că informațiile sunt corecte și complete cum ar fi dar fără a ne limita la: disponibilităților cazărilor, tarifele, descrierile, imaginile, condițiile de rezervare, politicile de cazare și orice alte informații. Pluxee se va asigura că informatiile din website sunt cât se poate de actualizate dar nu poate garanta și verifica dacă toate informaţiile sunt exacte, corecte, complete sau actualizate şi nu va putea fi trasa la răspundere pentru niciun fel de erori (inclusiv erori evidente şi tipografice), întreruperi cum ar fi dar fără a ne limita la cele cauzate de o defecţiune (temporară şi/sau parţială, întreţinere a website-ului sau alt fel de operaţiune, informaţii inexacte, false sau neadevărate sau pentru lipsa furnizării informaţiilor). Totodată, fiecare Cazare rămâne întotdeauna responsabilă pentru exactitatea, caracterul complet şi corectitudinea informaţiilor despre cazare afişate pe platforma Booking.com B.V. sau pe site-ul altui partener iar Pluxee nu poate fi trasa la raspundere pentru nici o eroare în detalierea informatiilor oferite de acestea mai ales că în timpul căutării pot surveni modificări pe termen scurt ale condiţiilor sau circumstanţelor de piață, care pot afecta actualitatea sau/ și exactitatea informaţiilor oferite. 

Pluxee nu raspunde pentru calitatea serviciilor unitatilor de Cazare cum ar fi dar fără a ne limita la: clasificările în funcție de stele ale unităților de cazare, alte tipuri de evaluări sau note sau orice alte referințe și descrieri de pe platforma Booking.com. sau pe alta platforma partenera. Clasificările unităților de cazare pot să nu fie neapărat echivalente cu orice tip de alte cotații alocate de autoritățile guvernamentale cu atribuții în domeniul turistic, Pluxee nu verifica pe cont propriu clasificările în funcție de stele sau orice alte detalii oferite pe platforma Booking.com. B.V.sau de orice alta platforma partenera cu care Pluxee s-a integrat in vederea facilitarii cautarilor privind disponibilitatea, in special a Cazarilor care accepta vouchere de vacanta emise de Pluxee. 

 1. VIRUȘI

Nu garantăm că website-ul nostru va fi securizat sau fără niciun virus. Sunteți responsabil pentru configurarea sistemului dumneavoastră IT, pentru programele de calculator și platforma necesară pentru accesul website-ului nostru și pentru folosirea propriului software anti-virus.

Nu trebuie să utilizați în mod defectuos website-ul nostru, introducând viruși, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la website-ul nostru, la server-ul pe care website-ul nostru este găzduit sau pe orice alt server, calculator sau baza de date conectat la website-ul nostru. Nu trebuie să atacați prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin încălcarea acestei dispoziții, ați comite o infracțiune conform legii române. Vom raporta orice astfel de încălcare către autoritățile de investigare competente și vom coopera cu autorități prin furnizarea identității dumneavoastră către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza acest website încetează imediat.

 1. LINK-URI CĂTRE WEBSITE-UL NOSTRU 

Nu este permisa crearea unui link în așa fel încât să sugerați în vreun fel orice formă de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastră, atunci când nu există o astfel de situatie.

Nu trebuie să stabiliți un link către website-ul nostru în cadrul unui website ce nu vă aparține. 

Este interzisa preluarea, afisarea, utilizarea, integrală sau parțială, a conținutului aplicației noastre prin orice mecanism, inclusiv, dar fără a ne limita la: includerea într-un iframe, utilizarea api-urilor sau a materialelor foto-video etc. 

Ne rezervăm dreptul de a retrage dreptul la creare link către website-ul nostru, fără  notificare prealabilă. 

Dacă doriți să utilizați conținut din website-ul nostru în afară de situațiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin email https://app.sodexo.ro/mysodexo/support/contact 

 1. LINK-URI CĂTRE TERȚE PERSOANE ȘI RESURSELE DIN WEBSITE-UL NOSTRU 

Orice link-uri către alte website-uri sau alte resurse furnizate de terțe persoane, sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor website-uri sau resurselor respectivelor website-uri. 

 1. LEGEA APLICABILĂ

Pentru acești termeni și condiții de utilizare, precum și orice aspecte referitoare la sau în legătură cu conținutul lor, este aplicabilă legea română. 

Dumneavoastră sunteți de acord ca instanțele competente în legătură cu orice aspect legat de acești Termeni și Condiții să fie instanțele din București, România. 

 1. MĂRCI 

Toate numele de companii, mărci înregistrate, mărci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri și sigle sunt protejate de legea mărcilor înregistrate. Nimic din conținutul acestui website nu trebuie interpretat ca acordarea de licență sau drept de utilizare a oricărei mărci înregistrate prezentate pe acest site fără permisiunea scrisă din partea Pluxee Romania S.R.L. sau a părților terțe ce pot deține respectivele mărci. 

 1. CONTACT

Pentru a ne contacta în situatia în care doriti sa ne semnalați o eroare sau orice alta situție întampinata pe website-ul nostru, vă rugăm să accesati acest link: https://app.sodexo.ro/mysodexo/support/contact. 

Dacă aveți întrebări despre rezervarea efectuată (plăți, anulări, modificări,) etc., vă rugăm să accesezi platforma Booking.com (Întrebări frecvente (booking.com) & Pluxee Romania: Serviciul Clienţi (booking.com)) 

Vă mulțumim pentru vizitarea website-ului nostru.