Wellbeing angajați

Image
Anisoara

Wellbeing angajați

Anișoara Andoni, de 11 ani la Pluxee: „Am început cu Marketing și CSR, acum sunt HR Business Partner. Mereu am îmbrățișat oportunitățile și schimbarea.”

Vrei să știi mai multe despre oamenii care dau suflet brandului Pluxee? Descoperă povestea captivantă a Anișoarei Andoni, un membru dedicat al echipei Pluxee timp de 11 ani. De la începutul său în departamentul de Marketing și CSR, până la rolul actual de HR Business Partner, Anișoara a abordat fiecare oportunitate și schimbare cu entuziasm și încredere. Explorează parcursul său impresionant și modul în care a abordat provocările profesionale și evoluția în cadrul companiei.

Citește mai mult
Image
Adi

Wellbeing angajați

În lumea datelor și a informațiilor complexe, există oameni pasionați care transformă cifrele într-o poveste simplu de înțeles. Adrian Chira, Data Spoke Manager în cadrul Pluxee România, este unul dintre ei. Cu o carieră plină de transformări, Adrian ne dezvăluie cum a navigat cu succes de la domeniul auto și medicină la managementul datelor. Pentru el, rezolvarea problemelor a fost mereu un laitmotiv, iar în continuare vom explora parcursul său profesional plin de curaj. Descoperă cum și-a îmbinat pasiunea pentru date și raportări cu cea pentru oameni și cum reușește să obțină echilibrul atât la birou, cât și acasă.

Image
Alex

Wellbeing angajați

Alex Ionescu este manager de operațiuni la Pluxee, companie din care face parte de peste 14 ani. Povestea lui începe într-un mod original, cu ciocolata și tichetele de masă care îl ajutau să învețe matematica în copilărie. Alex a găsit la Pluxee un mediu care l-a ajutat să-și transforme visele în realitate. Promovarea sa ca manager de operațiuni a fost o provocare, dar cu sprijinul echipei și încrederea în propriile capacități, a reușit să se adapteze și să contribuie la transformarea digitală a companiei. Pentru Alex, Pluxee înseamnă susținere, dezvoltare și posibilitatea de a îmbunătăți calitatea vieții celor din jur.

Image
psihoterapia

Wellbeing angajați

Consilierea psihologică pentru angajați te poate ajuta să creezi un mediu de lucru sănătos, plăcut și productiv. Vrei să le asiguri angajaților tăi toate condițiile necesare pentru a-și menține starea de bine și a depăși mai simplu provocările vieții? Află mai multe despre beneficiile psihoterapiei și consilierii psihologice.

Image
alimentatie sanatoasa

Wellbeing angajați

Cu siguranță știi deja că o alimentație echilibrată este o parte esențială a unui stil de viață sănătos. Cum poți însă ține cont de ceea ce mănânci atunci când ai o viață activă, împărțită între casă și locul de muncă? Așa cum vei descoperi în continuare, există metode prin care îți poți crea obiceiuri alimentare sănătoase, cu impact pozitiv asupra stării tale de bine.

Image
sindromul burnout

Wellbeing angajați

Burnout-ul este un sindrom tot mai des întâlnit în zilele noastre, în special în rândul persoanelor active. Dacă te simți constant obosit și lipsit de energie, te concentrezi mai greu ca de obicei, iar responsabilitățile de la muncă îți provoacă anxietate, e posibil să suferi de burnout. Află care sunt cauzele și principalele simptome, dar și ce soluții poți aplica pentru a-ți recăpăta energia și starea de bine.

Image
metode de calmare stres

Wellbeing angajați

Stresul este un element firesc al vieții, pe care nu îl poți elimina, însă îl poți ține sub control. Descoperă cum diferențiezi anxietatea de stres, care sunt efectele emoțiilor negative asupra organismului, precum și ce metode poți utiliza pentru a-ți menține echilibrul emoțional.

Image
Remedii pentru tulburările de somn

Wellbeing angajați

Îți dorești să descoperi cele mai eficiente remedii pentru tulburările de somn? Începe prin a afla care este cauza problemelor, pentru a putea aplica ulterior soluția potrivită. Citește articolul pe care ți l-am pregătit și află cum te poți bucura de un somn odihnitor, pentru a începe fiecare zi cu energie și zâmbetul pe buze.

Image
Gestionarea stresului

Wellbeing angajați

Îți dorești să descoperi cele mai eficiente metode de relaxare și gestionare a stresului? Parcurge articolul și descoperă strategii ușor de pus în practică, la care poți apela în fiecare zi. De la meditație, mișcare fizică și alimentație sănătoasă până la ședințe de coaching sau terapie, poți alege metodele care ți se potrivesc și te ajută.

Image
psihonutritia

Wellbeing angajați

Psihonutriția studiază relația dintre mintea umană și stilul de alimentație. Descoperindu-i principiile, putem înțelege inclusiv modul în care psihicul ne influențează obiceiurile culinare sau dependențele alimentare. Parcurge articolul și află ce legătură există între emoții și modul în care te alimentezi, dar și cum te poate ajuta psihonutriția să trăiești mai sănătos.

Image
Tulburari de somn

Wellbeing angajați

Tulburările de somn pot fi o adevărată provocare pentru echilibrul nostru fizic și emoțional. Pentru a le putea combate, este important să le putem diferenția și să le descoperim cauzele reale. Descoperă în continuare care sunt cele mai cunoscute tulburări ale somnului și ce le cauzează. Totodată, află ce soluții poți aplica pentru a te odihni corespunzător și a-ți menține sănătatea și starea de bine.

Image
Stresul profesional

Wellbeing angajați

Stresul profesional reprezintă o problemă care poate afecta semnificativ sănătatea angajaților. Dacă îți dorești o echipă sănătoasă și productivă, e important să poți recunoaște simptomele stresului, pentru a ști când să acționezi. Află toate aceste lucruri citind articolul și descoperă cum creezi un mediu de lucru relaxant pentru angajații tăi.