Avantaje Card Turist Sodexo | Top Beneficii Angajati
Avantaje card de vacanta Turist Sodexo, cuplu pe plaja

Vacanțele reușite încep cu cardul Turist

Îți dorești să le oferi angajaților tăi ocazia de a se relaxa și de a se detașa de problemele de zi cu zi? Cardul Turist de la Sodexo este beneficiul extra salarial dedicat vacanțelor, iar în continuare îți vom povesti ce avantaje are, cum și unde se folosește, precum și ce impact poate avea asupra companiei tale. Descoperă tot ce merită să știi despre cardul de vacanță de la Sodexo.

Ce avantaje are cardul Turist de la Sodexo

În contextul actual, costurile vieții zilnice devin tot mai ridicate, iar concediile nu mai reprezintă o prioritate. De aceea, un beneficiu precum cardul Turist de la Sodexo poate însemna mai mult decât ai crede pentru angajații tăi: le oferă ocazia de a-și permite un concediu, la care altfel s-ar putea vedea nevoiți să renunțe.

De-a lungul anilor, tichetele de vacanță au devenit unele dintre dintre cele mai populare beneficii extra salariale din țara noastră. Cu ajutorul lor, angajații își pot achita pachete turistice pe tot teritoriul României. Tichetele de hârtie au fost înlocuite cu o variantă mai sigură și mai simplu de folosit: cardul de vacanță. Dacă alegi să oferi echipei tale cardul Turist de la Sodexo, te vei putea bucura de toate avantajele acestuia:

1. Încărcare simplă

Odată ce înmânezi cardurile angajaților, le încarci simplu online atunci când dorești, din aplicația Interaktiv. Nu mai este necesar să înregistrezi comenzi suplimentare și să aștepți curierul.

2. Cheltuieli deductibile

Sumele acordate pe Turist sunt deductibile în limita a 15.300 de lei / angajat / an fiscal  (6 salarii minim brute garantate în plată). Acestea sunt scutite de plata contribuțiilor sociale obligatorii. Pentru sumele acordate în vouchere de vacanță se datorează impozitul pe venit de 10%.

3. Valabilitate de un an

Utilizatorii cardurilor își pot folosi sumele timp de 12 luni din momentul încărcării lor pe card, ceea ce înseamnă că își pot organiza concediul în funcție de preferințele lor.

4. Rețea extinsă și diversă

Sodexo are cea mai mare și diversă rețea de parteneri care acceptă cardul de vacanță Turist. 

5. Acces la oferte speciale

Partenerii noștri oferă frecvent promoții speciale pentru utilizatorii cardurilor Sodexo. Aceste oferte pot fi vizualizate în aplicația MySodexo. Tot în aplicație, se poate vedea și lista completă a partenerilor.

Citește și: Alege o cazare la mare cu cardul de vacantață

Unde poate fi folosit cardul Turist de la Sodexo

Angajații tăi pot achiziționa pachete de servicii turistice care includ obligatoriu cazare, dar și transport, masă, servicii de agrement. Ei pot folosi cardul de vacanță la hoteluri, pensiuni și agenții turistice din întreaga țară. Totodată, pentru cât mai multă flexibilitate, rezervările pot fi realizate și prin platforme online precum Directbooking.ro sau Travelminit.ro.

Familie pe malul marii la apus , avantaje card Turist Sodexo

Plata prin Turist este la fel de simplă precum cea efectuată cu un card de debit obișnuit. În plus, nu este necesar ca sumele să fie utilizate în totalitate pentru același sejur, fiind valabile timp de un an.

Citește și: Organizează-ți vacanța ideală cu un buget redus cu ajutorul cardului de vacanță

Ce impact poate avea Turist asupra companiei tale

Atunci când oferi cardul Turist de la Sodexo, te asiguri că angajații tăi au posibilitatea de a se bucura de un concediu binemeritat. Impactul unui astfel de beneficiu nu va întârzia să se observe:

  • Oboseala acumulată peste an poate duce la burnout, cauzând atât probleme fizice, cât și emoționale. Vacanțele îți pot ajuta angajații să își încarce bateriile, să iasă din rutină și să se detașeze de situațiile ce țin de muncă și cotidian.
 
  • Problemele din ultimii trei ani au fost copleșitoare pentru întreaga societate, generând anxietate, stres, teamă. Un nivel ridicat de stres poate avea o serie de consecințe negative asupra angajaților tăi: aceștia devin mai puțin eficienți, greșesc frecvent, sunt mai iritabili și mai puțin comunicativi. Din punct de vedere fizic, stresul crește riscul bolilor de inimă și de stomac. Vacanțele sunt o metodă excelentă de relaxare. O echipă mai relaxată înseamnă angajați mai sănătoși, mai echilibrați și mai productivi în activitatea de zi cu zi.
 
  • Ai observat că angajații valoroși sunt dificil de găsit? Încearcă să îi păstrezi lângă tine prin oferirea beneficiilor extra salariale care vin în întâmpinarea nevoilor acestora. Acordând Turist vei demonstra că îți pasă de oamenii cu care lucrezi și că ești un angajator implicat. Vei crește satisfacția echipei, îți vei motiva angajații și îi vei determina să îți devină mai loiali. Reputația companiei va crește și ea în acest mod. Candidații care află că oferi un pachet competitiv de beneficii extra salariale vor avea un motiv în plus să te aleagă.

Dacă îți dorești să le pregătești angajaților tăi o surpriză, suntem gata să îți trimitem câte un card de vacanță Turist pentru fiecare dintre ei. Pentru a da startul concediilor fără griji, comandă chiar acum cardurile, iar noi ți le vom livra în câteva zile și îți vom explica exact cum le încarci. Apasă pe butonul de mai jos, completează-ți datele și vei primi un apel de la unul dintre consultanții noștri.

New call-to-action

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.