platforma locatii vacante

Cardul Pluxee Turist te ajută să găsești rapid și ușor locul perfect pentru vacanța ta

30 Martie 2023

Cât de simplu este să-ți rezervi un concediu în destinația preferată din România? De acum este mai ușor ca oricând, pentru că ai la dispoziție o platformă cu ajutorul căreia găsești destinații din întreaga țară, unde poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist. În plus, platforma este conectată cu site-ul Booking.com, pentru a-ți putea rezerva cât mai rapid sejurul dorit. Află mai multe despre cum îți cauți și rezervi vacanța pe noua platformă.

Cardul de vacanță este un beneficiu extrasalarial, care oferă posibilitatea posesorilor săi de a achiziționa servicii turistice, transport, cazare și altele, pe teritoriul României. Posesorii nu vor mai trebui să își facă griji în privința banilor pentru vacanță. 

Cardul Pluxee Turist poate fi utilizat în numeroase locuri turistice din România, iar parteneriatul Pluxee cu Booking face mai ușoară rezervarea oricărui tip de vacanță. Deținătorii cardului Pluxee Turist beneficiază de cele mai bune oferte, care constau în pachete sau discounturi la hoteluri și pensiuni foarte cunoscute. 

Foarte important de menționat este faptul că voucherele încărcate pe cardul Pluxee Turist nu pot fi transformate în bani, iar pachetele turistice trebuie să includă minim o noapte de cazare. În schimb, ele pot fi folosite ca atare, pentru rezervarea unei vacanțe.

În cele ce urmează, îți vom aduce în atenție câteva informații despre utilizarea platformei sodexo.ro/vacante și despre campania la care poți participa cu cardul Pluxee Turist: „Rezervă-ți vacanța cu Pluxee și adaugă în bagaj o faptă bună!”

Cum se folosește platforma și cum te ajută pentru a rezerva o vacanță? 

Platforma Sodexo.ro/vacante este un agregator de locații partenere Pluxee. Poți intra aici să consulți diferite oferte turistice pe teritoriul României. Tot pe această platformă, posesorii cardurilor Pluxee Turist pot vedea pachete turistice pe care le pot achita cu cardul lor de vacanță. 

Această platformă poate fi utilizată pentru a vedea toate locațiile partenere atât cu Pluxee, cât și cu Booking.com, unde poate fi utilizat cardul Pluxee Turist. Acest card este valabil numai pe teritoriul României, în unități și agenții turistice autorizate/licențiate de Ministerul Turismului și care au un contract de afiliere cu Pluxee.

Vei observa că unitățile care acceptă cardul de vacanță, emis de Pluxee, sunt marcate cu un banner special, același cu imaginea cardului. Așadar, plaforma Sodexo.ro/vacante este utilă pentru a alege o vacanță numai în acele unități care acceptă cardul Pluxee Turist, pentru a-ți fi mai ușor și rapid să îți organizezi concediul.

În același timp, Platforma Sodexo.ro/vacante poate fi folosită și pentru a vedea alte locații, nu doar pe cele care acceptă cardul Pluxee Turist. Astfel, oricine poate găsi pachetul turistic ideal pe această platformă pentru un concediu pe plaiuri mioritice de neuitat.

Află mai multe și despre alte beneficii extra salariale de la Pluxee precum cardurile de bonuri de masa, carduri de tichete culturale sau cardul cadou.

Cum se folosește platforma Sodexo.ro/vacante 

În cele ce urmează, îți vom prezenta cum poți rezerva o vacanță cu ajutorul Platformei Sodexo.ro/vacante: 

 • Accesează Platforma sodexo.ro/vacante
 • Platforma îți va afișa în mod automat locațiile care acceptă plata cu ajutorul Cardului Pluxee Turist. Ai și opțiunea de a selecta "Toate locațiile”, în cazul în care nu deții acest card. 
 • Selectează localitatea în care vrei să mergi în vacanță, numărul de persoane, numărul de camere și perioada care te interesează; 
 • Apasă pe locația care te interesează și vei fi redirecționat pe pagina de Booking a locației respective unde poți face și rezervarea. 

Menționăm faptul că platforma va afișa de fiecare data o pagină separată cu rezultate relevante pentru căutarea ta. Pentru a fi mai ușor de găsit tipul de locație dorit, în partea stângă a paginii vei găsi un meniu în care poți selecta tipul locației (hotel, apartament, hostel, vile, pensiuni și așa mai departe) și tot din această pagină poți face o nouă căutare. 

Platforma te ajută pentru a rezerva mai ușor vacanța dorită: toate locațiile care acceptă cardurile Pluxee Turist au un simbol cu acest card. 

Ultima parte a procesului de rezervare a vacanței se referă la respectarea indicațiilor oferite de către Booking pentru a confirma rezervarea și pentru a selecta metoda de plată (ține cont că trebuie să folosești cardul la fața locului, în locațiile care acceptă Cardul Pluxee Turist). 

Bucură-te la gândul că vacanța ta este mai aproape de realitate.

▶️ Citește mai multe despre cardul Pluxee Turist și cum poate fi utilizat pentru a rezerva cele mai bune vacanțe. 

Pluxee Romania nu este agenție de turism și nu răspunde pentru calitatea prestării serviciilor turistice (inclusiv alimentare).

Locații disponibile pe platforma Sodexo.ro/vacante 

Te întrebi ce locații sunt disponibile pe platforma sodexo.ro/vacante? Așa cum am menționat deja, poți vizualiza atât locațiile în care se poate folosi cardul Pluxee Turist, cât și altele. Sunt disponibile spre rezervare următoarele categorii de unități de cazare: 

 • Apartamente; 
 • Hoteluri;
 • Hosteluri;
 • Moteluri;
 • Complexuri;
 • Vile;
 • Pensiuni;
 • Pensiuni agroturistice. 

Toate aceste unități de cazare sunt localizate pe teritoriul României, în localități precum: Sinaia, Brașov, Predeal, Bușteni, Sibiu, Constanța, Mamaia, Băile Herculane și multe altele. Este important de menționat că periodic apar oferte de nerefuzat de la locațiile partenere Pluxee, astfel că vei putea să rezervi o vacanță la un preț excepțional. 

▶️ Accesează platforma sodexo.ro/vacante, pentru a vedea toate locațiile incluse în campanie. Astfel, vei ști unde poți merge într-o vacanță binemeritată, lucru care te va ajuta și să faci o faptă bună. 

Aplicația Pluxee îți oferă informații despre cardul Pluxee Turist 

Cardul de vacanță de la Pluxee are numeroase beneficii pentru deținători, dintre care se pot enumera: 

 • Este ușor de folosit pentru plata serviciilor de cazare, a meselor și a transportului pe întreg teritoriul țării; 
 • Poți folosi suma disponibilă pe tot parcursul anului, pentru a rezerva vacanțe de poveste, nefiind nevoie să plătești o singură vacanță; 
 • Cardul Pluxee Turist poate fi utilizat în numeroase hoteluri, pensiuni și restaurante partenere, care fac parte din rețeaua Pluxee. 

Dacă vrei să afli în orice moment soldul cardului tău Pluxee Turist, iată care sunt pașii de urmat în cazul în care nu ai deja un cont in aplicația Pluxee:

 • Descarcă aplicația Pluxee România din Google Play sau AppStore; 
 • Creează un cont nou (completezi datele cardului și informațiile personale); 
 • Activează-ți contul urmând pașii din aplicație; 
 • Accesează opțiunea „Portofel” din meniu și selectează cardul Pluxee Turist. În câteva secunde ți se vor afișa soldul cardului și istoricul tranzacțiilor cardului tău. 

Dacă ai deja cont, trebuie doar să accesezi secțiunea Portofel/selecție card Pluxee Turist și să verifici soldul. În aplicație vei putea găsi și promoții de la partenerii Pluxee.