Comandă din timp cardul Turist Pass și bucură-te de avantaje
Familie pe malul marii la apus , avantaje card Turist Sodexo

Comandă din timp cardul Turist Pass și bucură-te de avantajele acestuia

În perioada actuală, când stresul și izolarea și-au pus amprenta asupra vieților noastre, vacanța este un vis frumos pe care abia așteptăm cu toții să îl trăim. Pentru a-ți ajuta angajații să-și reintre în formă și să își încarce bateriile cu energie, Sodexo îți pune la dispoziție și în acest an beneficiul extrasalarial dedicat vacanțelor: cardul Turist Pass.

Versiunea electronică a voucherelor de vacanță le permite angajaților tăi să se bucure mai simplu ca oricând de un sejur minunat pe teritoriul României.

De ce ar trebui să comanzi din timp cardul de vacanță Turist Pass

Deschiderea sezonului turistic este privită cu mare interes de angajații din toată țara, care sunt nerăbdători să evadeze din rutină și să uite de stresul acumulat în ultimele luni. Așa cum știm cu toții, vacanțele în următoarea perioadă vor fi petrecute în mare parte pe teritoriul țării, zborurile și sejururile internaționale nefiind deocamdată recomandate. Prin urmare, cardul de vacanță Turist Pass, care poate fi utilizat pentru a achita sejurul la numeroase pensiuni și hoteluri din România, va fi în acest an un beneficiu extrasalarial și mai căutat decât până acum.

Ca să te asiguri că intri la timp în posesia cardurilor de vacanță Turist Pass pentru angajații tăi, te sfătuim să nu aștepți până în ultimul moment, când numărul mare de comenzi ar putea provoca întârzieri în livrarea acestora. Conform OUG 35/2020, voucherele de vacanță aferente anului 2020 se vor emite exclusiv pe card, astfel încât să reprezinte o variantă cât mai sigură pentru utilizatori și unități de cazare deopotrivă. Astfel, angajații se vor bucura la fel ca până acum de avantajele voucherelor de vacanță, beneficiind de o mai mare flexibilitate și siguranță:

  • Au acces rapid la soldul cardului, istoricul tranzacțiilor și harta unităților turistice partenere prin intermediul aplicației MySodexo.
  • Achită sejurul cu cardul la POS sau chiar și cu telefonul mobil, prin aplicațiile Apple Pay sau SodexoPay sau online, prin partenerii Sodexo care acceptă această metodă de plată.
  • Suma alimentată pe card intră rapid și fără formalități suplimentare. Înmânezi o singură dată cardurile angajaților, apoi le reîncarci online, comod și sigur.
  • Valabilitatea cardului de vacanță este de 5 ani, iar sumele aflate pe acesta pot fi utilizate timp de un an de la data încărcării.

Te gândești să amâni totuși comanda cardurilor Turist Pass pentru momentul în care vei dispune de bugetul alocat beneficiilor extrasalariale? E bine să iei în calcul faptul că multe alte companii ar putea avea aceeași strategie, iar comenzile multiple plasate în aceeași perioadă vor însemna mai mult timp alocat producției de carduri și întârzieri în procesul de livrare. Alege să comanzi de acum cardurile de vacanță pentru angajați și doar să le încarci ulterior, atunci când ai la dispoziție suma necesară pentru asta.

Citește și: 8 motive pentru care angajatorii apelează la cardul de vacanță

Cum intri în posesia cardurilor de vacanță Turist Pass

Comanda cardurilor se face simplu și rapid, pentru că știm că timpul tău este prețios și ne dorim să nu te aglomerăm cu procese complicate.

Iată pașii pe care îi urmezi pentru a intra în posesia cardului de vacanță Turist Pass Sodexo:

  • Semnezi contractul cu consultantul Sodexo, care îți va oferi orice informație suplimentară de care ai nevoie.
  • Plasezi comanda pentru cardurile de care ai nevoie, în funcție de numărul de angajați din companie. Nu este necesar să încarci de acum cardurile, ci doar să comanzi suportul propriu-zis.
  • În 7 zile de la plasarea comenzii primești cardurile, pe care le poți înmâna angajaților tăi

Atunci când dispui de bugetul alocat pentru vacanțele angajaților, plasezi comanda de încărcare a cardurilor, iar acestea vor fi încărcate în aceeași zi.

Demonstrează-ți susținerea și recunoștința față de oamenii care ți-au fost alături în această perioadă, oferindu-le un sejur plătit de companie.

Echipa editoriala Sodexo

Suntem o echipă de experți din diverse domenii. Contribuim la conținutului blogului Sodexo, ca să-ți oferim cele mai sigure informații și perspective, de la afaceri de succes – la vacanțe reușite. Colaborăm și cu specialiști externi ca să-ți putem oferi cel mai relevant conținut pe subiecte precum motivarea angajaților, wellbeing, digitalizare, legislație, finanțări, managementul banilor și tendințe în antreprenoriat.