Image
magic ticket

CSR

Fiecare copil merită să zâmbească și să fie fericit. Pentru a aduce bucuria în sufletul copiilor cu probleme grave de sănătate, Pluxee și Asociația Magic au continuat în 2022 parteneriatul strategic pentru MagicTICKET. Prin intermediul acestuia, copiii cu diagnostice grave au primit o vacanță gratuită în România. În 2022 am reușit să fim alături de 158 de familii, respectiv 489 de copii, frați/surori, părinți/bunici, oferindu-le 103 vacanțe de o săptămână și 55 de city-breaks.

Image
activitati voluntariat lavanda

CSR

Violența domestică este o problemă reală în țara noastră. Din fericire, asociații precum Touched Romania asigură copiilor și mamelor adăpost, hrană, siguranță, asistență medicală, medicamente, consiliere și un program educațional de bază. În 2021, angajații Pluxee s-au implicat într-un eveniment de voluntariat special, culegând lavandă pentru Asociația Touched Romania. Această levănțică va fi prelucrată și vândută sub forma a 250 de buchete, iar încasările vor ajuta mamele și copiii afectați de violența domestică.

Image
calculatoare donate - Pluxee

CSR

Tehnologia face parte din viața noastră și ne oferă acces la o viață plină de oportunități. Din păcate, nu toți românii își permit să folosească beneficiile tehnologiei. În pandemie, cu atât mai mult, calculatoarele au devenit o adevărată necesitate pentru continuarea educației copiilor. Ne-am dorit să putem schimba ceva în acest sens, pentru a le oferi celor mici oportunitatea unui start bun în viață. Pentru asta, în 2020 am donat 48 de calculatoare recondiționate, pentru copiii din 4 școli, în cadrul proiectului „Dăm un Byte de Ajutor!”